Лидл ::43::

• 82 480
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • на Мелмак
От толкова време пазарувам в Лидл , а сега взех за първи път бутер корите в кутиите - еми много са ми удобни и хубави  Crazy

# 631
А какво си приготвяте с пушеното пиленце, или директно се консумира? Спокойно споделете - едва ли ще е спам, В лидълските брошури също има рецепти. Също ме заинтригува фалшивата дроб сърма с пилешки сърчица. : р

Пушеното пиле сега го консумирахме директно. Не съм се замисляла по какъв начин мога да го поднеса. Ако имате идеи, моля, споделете!

# 632
  • UK
В салати, на пици, салатите с варени картофи или паста, царевица, кисели краставички, варени яйца, маслини, пиците с подобна плънка, или пък зелени салати с крутони. В сосове за кус кус и спагети. В подобна плънка на солени палачинки.

# 633
Пушеното пиле беше около 1.600/1.680 кг., което ми се видя много в лева !
Хапваме ме го, като допълнение към постни ястия, разкъсано и обезкостено.
Става и на сандвич.
Взех сърчицата, ще пробвам дроб-сармата.

# 634
От толкова време пазарувам в Лидл , а сега взех за първи път бутер корите в кутиите - еми много са ми удобни и хубави  Crazy
Може ли снимка какво предствляват? И както другото бутер тесто ли се използват?

# 635
  • Пловдив
и аз от колко влизам в Лидл сега чак им открих Лазанята - страхотна е

# 636
  • на Мелмак
Може ли снимка какво предствляват? И както другото бутер тесто ли се използват?

Изхвърлих кутията , а сега се рових и сайта , но не откривам тези кори , като артикул newsm78
Иначе в жълта кутия , до замразените банички .
една кутия е около 500гр. има 6 бр листа вътре, правоъгълни , на мен са ми удобни , защото от един лист ми излиза една нормална баничка. И да - използват се като другото бутер тесто Hug

# 637
Някой купи ли от електрическото ренде?Как е става ли?Моля,ако някой знае да сподели.
Благодаря!

# 638
  • София
Да питам за слънчевите очила дали сте обърнали внимание има ли останали бройки, или няма смисъл да се разкарвам?
Нищо не си харесах и тази седмица, прекаляват вече с цените. Crossing Arms

# 639
в Младост 3 имаше две стойки очила.

# 640
Това бутер тесто е от някоя предишна промоция или тематична седмица, тоест не е в постоянен асортимент. И тук имаше едно подобно,но беше до тези останали от предишни седмици . На опаковката имаше картинка на тарталети ,доколкото си спомням. може и ад има друго не споря. Но в постоянен асортимент са охладеното /разточено грамаж около 300-350гр май/ и замразено немско от 500гр ,което е на плочка и се точи и това на Белла.
 Последно като ходих нямаше такова ,а и всичко е пренаредено.

# 641
  • 1st floor
Някой помни ли кога зареждат слънцезащитните лосиони в Лидл? newsm78

# 642
  • Русе
По спомен миналата година беше края на май, началото на юни.  newsm78 Аз си купувах за след слънце.

# 643
в Младост 3 имаше две стойки очила.
+ на "Резбарска"

# 644
От слънцезащитните съм доволна от 50-и фактор(спрей)  Peace (получава се лек тен без никакво изгаряне). Големия мажа с него, а малкия с 50-и на Виши, понеже е много бял-мажа сутрин преди плаж; естествено са постоянно на слънце и във водата...следобед не мажа с нищо, но и отиваме след 16ч.
Лосиона за след слънце-също е мн. добър Peace

Общи условия

Активация на акаунт