Лидл ::43::

• 82 461
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Някой купи ли от електрическото ренде?Как е става ли?Моля,ако някой знае да сподели.
Благодаря!

Аз писах, че съм доволна. Държах да реже тънко краставици, понеже обичаме такава салата и ги режа на ренде за чесън. Питай ако нещо конкретно те интересува?!

# 646
Интересува ме добре ли рендосва картофи,тиква,моркови ,лук-аз затова ще го ползвам.Мразя да стържа на рендето с часове тиква за тиквеник ,например! Simple Smile

# 647
  • София
Някой купил ли си е от тениските за 14.99лв. Свиват ли се при изпиране?

# 648
  • София

Аз, но още не съм ги изпрала. Не вярвам да се свият. Не ми се е случвало с тези, които са купувала преди това. Пера на 40 градуса.

# 649
  • София

Аз, но още не съм ги изпрала. Не вярвам да се свият. Не ми се е случвало с тези, които са купувала преди това. Пера на 40 градуса.

Благодаря за информацията.  Peace Никога не съм купувала тази марка дрехи и се чудих, дали се свиват. Хареса ми един от десените.
Ще помисля още малко.

# 650
  • Варна
розовите домати от промоцията са страхотни! месести, с почти никаква сърцевина, и тънка люспа. днес отивам за още  Laughing
по ваша препоръка купих зеле преди няколко дни, наистина беше много сочно и вкусно, но за съжаление май е свършило, вчера зелките бяха по-различни и не рискувах Rolling Eyes
иначе обичайните покупки - кафе, шоколадови бонбони, бекон, кашкавал, пр.мляко, солети, сок, мокри кърпички, тампони за грим...

п.п. и в нашия магазин имаше много слънчеви очила

# 651
Аз утре се редя за детските сандали и къси панталони. Най вероятно ще се изкуша и за детските тенески макар че имаме в излишък.  Crazy
Също мисля да взема лютеницата чира, някой плод, зеленчук и каквото ми хареса още

# 652
И аз се нареждам за сандали, тениски, къси панталони и чорапки, само не знам как ще отида, като тука вали дъжд и няма на кой да оставя домочадието  Mr. Green

# 653
  • на Мелмак
Това бутер тесто е от някоя предишна промоция или тематична седмица, тоест не е в постоянен асортимент. И тук имаше едно подобно,но беше до тези останали от предишни седмици . ......

Последно като ходих нямаше такова ,а и всичко е пренаредено.

Яд ме е , че не взех повече.

# 654
Много внимавайте със сладоледите с орехи...Попаднах на черупка  Sad

# 655
oхх, взех си джегингс и изглеждам като пълнена чушка  ooooh! а вчера убеждавах и една от касиерките колко добра инвестиция са  #Crazy

# 656
Утре явно ще е голяма навалица за детските неща.Ако отида към 8 ч. може и да се докопам до тениските. Аз си взех от маратонките на Капа.Отидох за черни-много ми харесаха, но се оказа, че дефектните ми палци има вероятност след време да пробият изкуствената кожа.  Tired Та си взех бяло със светло синьо и даже излизах с тях-удобни са на първо четене.

# 657
oхх, взех си джегингс и изглеждам като пълнена чушка  ooooh! а вчера убеждавах и една от касиерките колко добра инвестиция са  #Crazy
[/quote

Защо така? Я рразкажи, че аз се чудих за белите, но нещо с тези кафеви конци Thinking не ме кефят....А и бели дънки не съм имала досега-...

Иначе имам джегинс от предни промоции - червен и тъмно син-много съм доволна от тях... Peace

# 658
  • София
И аз се нареждам за сандали, тениски, къси панталони и чорапки, само не знам как ще отида, като тука вали дъжд и няма на кой да оставя домочадието  Mr. Green
Изчакай все пак до утре ... може слънцето да се покаже    Nature Partly Sunny

# 659
И аз там утре; само се чудя сандалите дали ще му станат на моя малчуган..

Общи условия

Активация на акаунт