Отговори
# 255
Леа добре дошла.
Елч с теб сме ще видиш че всичко ще бъде наред  Hug

# 256
Привет, хипохондрички!  Hug
Вярвам, че всички притеснения са излишни и болежките ще минат бързо! Желая ви много спокойствие!   bouquet
Аз днес съм супер заредена с емоции, изкарах един прекрасен уикенд в Източни Родопи с наблюдение на зубри, благородни елени, лопатари, диви коне, лешояди и .... офроад около 2 часа  #Crazy, който честно казано малко ме притесни, но се надявам, че всичко ще е наред. Емоциите бяха уникални и в този смисъл няма как да не е наред, вярвам ....
Желая ви много хубав и усмихнат ден, само усмивки и положителни емоции   bouquet

# 257
Добро утро и от мен.

Не ми се връща назад из темите за да търся, а имам нужда от малко помощ за да разчета резултатите от БХС, който си правих. До сега( и с първата бременност) не съм си правила и не знам какво и къде да гледам, като стойности. Отворих си ги on-line а не мисля, да ходя пак до фемина за да ми кажат нещо. А срещата с личния още не знам кога ще е, и не ми се чака:) 

Кажете само какво да ви копирам, за да ми помогнете.  bouquet

# 258
здравейте мили мами  Hug
днес бях на преглед и почти на 100% ще си имаме девойчица stork-girl, за което съм много щастлива   newsm44
добре дошла, Леа.
да се оплача и аз то не стига, че постоянно си ме наболява ту от ляво ту от дясно, като повечето от вас, ами и това слънце много ме мори. явно ми пада кръвното ли незнам, но много ми се вие свят само малко ако стоя на слънце.

# 259
И на мен един  stork-girl

# 260
Здравейте момичета Simple Smile Аз малко ни в клин ни в ръкав Simple Smile , но ме вълнува правите ли още се..с с мъжете си. Ние правихме в началото, после поспряхме, защото имах гъбички и разни такива неразположения Simple Smile и сега си мисля пак да продължим, ама коремчето порастна доста и нещо ме е шубе.

# 261
iskambebche  ние си правим, по рядко от преди защото нямам никакво желание. Добре, че моя е по зает сега, и почти не ни остава време, и не мрънка все още. С предната бременност пък беше точно обратното, имам страхотно желание за това, и грам не бяхме намалили тази дейност.

# 262
flapper, нещо не ти виждам резултатите, а и подозирам, че щом не си притеснена всичко им е наред Simple Smile

искам бебче, ако се чувстваш добре и мм няма нищо против можете да си равите секс до края. просто ще видиш в кои пози ти е по-удобно.

аз докладвам, че лекарката каза, че шйката ми била "100 километра дълга" Laughing (което се равнява на 4 см.), идеално затворена, няма никаква драма. Според нея нямало нищо пртеснително и каза, че няма да ме приема в болница, та съм си в нас...заедно с хипохондрията си. да ви кажа малко ме е срам от мен си, ама...пусто не мога да бъда безотговорна Sad

# 263
Добре дошли момичета!  Hug

Елч, радвам се, че всичко е наред. Дано сега си по-спокойна  Hug

Аз сега си връщам от док и тя каза, че не вижда нещо да им има на червата. Thinking Гледа на всичките Д-та които има, 30 минс въртя, сука - екстра си е, вика. Каза, че може някаква светлосянка да е било... Аз толкова се заразвах, че забравих да питам за шийката...Но, тя я гледа и каза, че е ок на предишния преглед. Та гледам да не се вкарвам в много филми прекалено...

Спокойна и успешна седмица на всички   bouquet

# 264
Елч хич не съм притеснена защото не знам какво и къде да гледам Embarassed

Ето това пише на страницата в майчин дом.

БХС 14-20 седмица   
            * РЕЗУЛТАТ ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА *    
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e      1 от 80      бременни      H       1)   
                ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e   1 от 8700   бременни   
                ВАШИЯТ РИСК за дефект на невралната тръба е   Нисък   
            *ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР*   
                Възрастовият риск за болест на ДАУН е   1 от 760      бременни   
                Възрастовият риск за болест на ЕДУАРДС е   1 от 6900   бременни   
            * Биохимични показатели (14-20 г.с.) *   
                AFP (алфа-фетопротеин) MoM      1.12      част от медианата   
                Free - bCG (бета-хорионгонадотропин) MoM   2.8      част от медианата   
                uE3 (свободен естриол) MoM      0.43      част от медианата   
Брой изследвания: 11   

# 265
 Елч, По добре така, че да си спокойна . И аз се бях паникьосала по предната седмица, че имах болки и ходих и аз. Но всичко е наред и било от растежа на матката. Но по добре  да сме спокойно и да сме се разказали напразно, отколкото да изпуснем нещо важно Wink

# 266
е, ната, супер новини! бях сигурна, че всичко ще е наред, само където се притесняваме.

еспа, и ти кажеш как си, че малко ме притесни, че вчера си се тревожила нещо! Hug

флапър, а ти първи скрининг имаш ли?
нямаш ли интегриран риск? не искам да те притеснявам, но 1:80 за Даун не е никак добър резултат

# 267
Това ми е единствения скрининг в 17седмица съм го правила. В страницата не пише нищо за интегриран риск. Трябва ли да се разходя, или да звънна до фемина за някакви допълнителни данни, или и те ще ми дадат това, което ми излиза в сайта на майчин дом?

# 268
флапър, ще ти дадат същото, както и препоръки какво да правиш. интегриран риск се съставя, когато имаш и двата скрининга. Моят съвет е да се разходиш до Майчин дом или до Фемина да поговориш със специалист генетик. По принцип реузлтат под 1:250 се смята за високорисков, но разбира се, не е диагноза.

# 269
Елч, мерси  Hug  Аз толкова се зарадвах, че забравих да им напомня за изследванията за антитела, които трябва сега да ми правят понеже съм отрицателен резус фактор. Те сигурно си знаят, дано и те да са добре Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт