ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 243 653
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 165
Даника,
моля те кажи още впечатления за този Мартини бар? Какво значи идея по-скъпо? Повече разяснения, моля.

Благодаря.  bouquet

# 166
Доволна съм от Ларго и Ел Класико на Червения.  Това са ми любимите ресторанти. Обслужване, атмосфера, храна, всичко е чудесно:love:

Разбрах, че готвачи от  Маса и Мартини са ходили и напоръчвали голяма част от менюто на Ларго, за да ги префасонират и предлагат в техните си заведения.....

# 167
Ел класико и на мен ми хареса.

# 168
  • Варна
Мартини бар / на Чаталджа на мястото на стария Шрек/. По-скъпо е от Годзила и Хепи примерно, или поне аз с такова впечатление останах, но кухнята е невероятна. Менюто е страхотно подбрано, сушито и салатите са уникални, готвените неща също. Всичко е подбрано с много естетика и уют, атмосферата е страхотна. Много добро впечатление ми направи, че на телевизорчетата бяха пуснали този канал 24 kitchen, а не някой мач или музикална програма или нещо си там. .. Аз лично съм очарована и във всеки момент като имам възможност ходя и с две ръце го препоръчвам на всички познати и приятели.

# 169
На мен също ми харесва Мартини бар ,и кухнята,и обстановката,но не съм съгласна ,че е по-скъпо от Хепи,напротив! Също така смятам,че сушито им е много по-хубаво от това в Хепи. Само че локацията не е идеален център и ако бяха избрали малко по-централно местоположение щеше да е пълен от сутрин до вечер .  chef

Много съм доволна и от Ларго - страхотно меню и кухня,нормални за такъв тип ресторант цени,уютна атмосфера,любезен персонал,уникални десерти,удобно местоположение. Само бих желала да разширят суши менюто си. Лятото би било страхотно ако изкарат столчета и маси отпред.  Hug

Някой скоро ходил ли е в Клас Барбекю на Кабакум?

# 170
Септември пред Ларго имаше маси, столчета и пейки отпред на терасата и долу на улицата, така че най-вероятно ще ги изкарат пролетта.

# 171
Къде се нРедактирам се, намерих отговор.

# 172
  • Варна
В неделя ходихме да обядваме в бистро Европа. Храната беше вкусна, но обслужването беше под всякаква критика. Бяхме 4-ма възрастни и 3 деца и поръчаната храна за едно от децата и за двама от възрастните дойде след като останалите вече бяха приключили с порциите си. А ресторантът не се пукаше по шевовете, за разлика от всички останали места на 14 февруари. Отсервираха ми салатата с приборите и след като ми донесоха основното не ми дадоха други. Когато помолих за прибори, сервитьорката просто премести приборите на сина ми пред мен и не донесе други Shocked.

Не зная, но напоследък навсякъде обслужването е отврат (на много места и храната също), а не смятам, че съм с кой знае какви претенции, едно учтиво отношение и съобразителност при сервирането не е кой знае какво...

# 173
Моля да препоръчате заведение с градина за рожден ден на дете на годинка. Не държим на детски кът, но може и такива варианти. Понеже ще е пролет и сигурно времето ще е променливо, да има навес или да е на завет, не знам и аз как точно, но да е удачно за случая.
И в тази връзка да споделите евентуално отзиви за Мускетарите в Звездица?

# 174
  • Варна
Това заведение ни остави с добри впечатления - https://lakom.bg/Happy-House-360-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE
Имат и ФБ страница с повече снимки и отзиви.

Лятната градина не успях да огледам, тъй като валеше и бяхме вътре, но ми направи впечатление, че явно има доста голям интерес - само докато бяхме там, се направиха три резервации, управителката е мила и обясняваше подробно.

Храната е вкусна, десертите са добри.

# 175
В Хепи хаус е много приятно, потвърждавам.

# 176
нямат закрит детски кът нали?

# 177
  • Варна
В пицария Бонели е много приятна градината, миналата година бях там на рожден ден в началото на май. Има и вариант за вътре, ако времето не е по поръчка.

# 178
Панамера има градина с детски кът
Бялата къща също има градина

# 179
  • Варна
нямат закрит детски кът нали?

Не, нямат.

Общи условия

Активация на акаунт