ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 247 689
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Някоя от вас да знае къде е това място Simple Smile
Скрит текст:

# 436
  • Варна
От тази "прекрасна" снимка ако някой ти отговори - браво. Иначе подобна синя чаша съм виждала в Ла Пастария.

# 437
  • Варна
С такава снимка разполагам. Прекрасна, непрекрасна вече разбрах кой е ресторанта. La veranda - ако някой го интересува Wink

# 438
  • София
Останахме доволни точно от La veranda, макар и да имахме малко трудности с резервацията.
Да кажа нещо и за "Largo"- доста добра кухня и близо до трагично обслужване. Сядаш и чакаш безкрайно време за меню, после започваш да се оглеждаш някой да те забележи, че не си поръчал. Ястията се бавят много, забравени части от поръчката ...... доста изнервящо.

# 439
  • Варна
Ние останахме доволни от Стария Чинар на пристанището.Ходихме в неделя и имаше доста хора,но все пак обслужването беше добро и храната-хубава.Само дето ди поискахме сметката,а се забавиха малко,но храната и обстановката го компенсират.

# 440
  • София
Там ядох най-вкусните миди на плоча за този сезон. Малко ми идва шумно, но при толкова народ, няма как да е друго. Защо най-горният етаж не работи? Гледката оттам ще е прекрасна. Heart Eyes

# 441
  • Варна
А ние в неделя бяхме в El Capan. Храната беше хубава, обслужването също, но закъсняхме с 10 минути (понеже чаках безумно много време за такси) и масата ни вече беше дадена на други хора. Добре, че се освободи една маса. Но на втория етаж, доста по-горещо и задушно ми се стори.
Та, чудех се, няма ли някакъв времеви интервал, в който закъснение да се приема за допустимо? Имам предвид точно в заведение, когато си направил предварителна резервация?!

# 442
  • София
Скрит текст:
А ние в неделя бяхме в El Capan. Храната беше хубава, обслужването също, но закъсняхме с 10 минути (понеже чаках безумно много време за такси) и масата ни вече беше дадена на други хора. Добре, че се освободи една маса. Но на втория етаж, доста по-горещо и задушно ми се стори.
Та, чудех се, няма ли някакъв времеви интервал, в който закъснение да се приема за допустимо? Имам предвид точно в заведение, когато си направил предварителна резервация?!
15мин са ми казвали. Аз винаги се обаждам при закъснение над 10мин.

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 00:20 от missence

# 443
  • Варна
Благодаря, ще се съобразявам в бъдеще.

# 444
  • София
Благодаря, ще се съобразявам в бъдеще.
Но не знам, дали е общоприето. При резервация са ми казвали: "Масата Ви се пази 15мин., ако не се обадите да предупредите за закъснение".

# 445
  • Варна
В Ел капан и на мен са ми казвали, че пазят до  15 минути, но на Терасата онзи ден ми казаха 30 минути Wink

За Ил Порто да кажа, че не е нищо впечатляващо освен хубавото местоположение ! Обслужването беше добро, като изключим, че така и не ни донесоха едната напитка след като напомнихме на двама сервитьора.
Ястията им бяха добре изглеждащи, но на вкус не бяха вкусни. Откога Пенето Арабиата не е пикантно ?!
Тирамусито им беше вкусно, но заради него и обстановка няма да повторим Wink

# 446
  • Варна
Ох, моите впечатления от Ил Порто са същите. Значи от март месец насам нищо не се е променило. Жалко, защото е приятно като местоположение, гледка и обслужване, но храната...

# 447
За Ел Капан съшата работа.. обслужването куца, няма кой да те посрещне, чакаш твърде дълго сервитьорите (едвам смогват да поемат въздух горките) и на всичкото отгоре безвкусна храна. Само панираните калмари бяха хубави.

# 448
  • In transit
Ох, моите впечатления от Ил Порто са същите. Значи от март месец насам нищо не се е променило. Жалко, защото е приятно като местоположение, гледка и обслужване, но храната...
Не, от март, от миналия март е така и няма да стане по-добре. Според мен те разчитат на туристите там основно.

Вчера седнахме на Истанбул спонтанно. Доволна съм от обслужването и от вкусната храна.

# 449
В Чайка до 5та езикова са направили нов ресторант, казва се Casa Felice, но не знам дали е отворен вече  Peace

Отворен ли е вече?

Отзиви за този ресторант?  http://varna.zavedenia.com/900/news/2825/

Общи условия

Активация на акаунт