ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 247 817
  • 1 282
  •   2
Отговори
# 555
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Лятната градина е пред детския кът за големи. Покрива е прибиращ се.

# 556
  • Sofia, Bulgaria
Дами, утре пътуваме за Варна и ми трябва вашата помощ!
Търсим заведения в града със зимна градина или за пушачи, моля споделяйте мнения.

# 557
  • Варна
Търсим заведения в града със зимна градина или за пушачи, моля споделяйте мнения.

Бялата къща, Ла пастариа на Драгоман Simple Smile

# 558
  • Варна
Black sheep.

# 559
  • Варна
Влизам в темата да споделя впечатления от Мидената къща в Аспарухово. Приятна обстановка вътре, голяма тераса навън. Много добра кухня. Малко сервиза се бавеше, но не беше чак толкова изявено и  притесняващи.

# 560
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Амичи Възраждане, Амичи ХЕИ-то и Каса Феличе във Чайка.

# 561
Сити БМ ;
Часовника / зад Винса на Червения/ ;
Алба ;
Ларго .

# 562
Влизам да нахейтя новия гръцки ресторант Мираки на Морска гара....какво не ни хареса-почти всичко.Като започнем с ужасно силната гръцка музика,изключено е да водиш някакъв разговор с хората на масата,без да се надвикваш до краен предел.Обслужване-пълен хаос,половината персонал бяха за първи ден,а другата-най-много за втори.Половината с униформи,другите-както са дошли от вкъщи.Не ползват табли за сервиране,а носят чиниите една по една,заболи пръсти в перифераята им.Като цяло никаква ограгизация,бягат като улави и не знаят за какво изобщо са там.От масата имахме добра гледка към кухнята.Тук там някой с ръкавици,повечето без.Във всяка приготвена за издаване чиния се бодва бележка,явно за да обозначи за коя маса е,а сервитьорите идват и почват да попипват чиниите,да ги придърпват и оставят,за да си търсят поръчаното за тяхната маса.Храната-много зле с изключение на десертите и хлябът-балон.Миди с ориз и домати-несварен ориз,с доматен сос Дерони-отвратителни.Кюфтета от настъргани тиквички-огромни,тиквичките вътре сурови.Хрупкавите тиквички са на пръчици като бланширани картофи и са като сварени.Халумито трябваше да е в кори за баница и полято с мед и сусам,нищо такова,просто изпечето голо халуми на скара,Да не изброявам още-всичко беше със забележки и не изглеждаше както е снимано за менюто.Поръчах коктейл-още не правели,избрах си бяло вино-нямали го.....Единственото положително е обстановката,местоположението и десертите.
Някой знае ли на кого е заведението,по приличната атмосфера,пълното несъответствие с кадрите в менюто и кофти храна ми прилича да е на Мартинелитата.

# 563
  • In transit
Това да не е на мястото на Ил Порто? Ако са същите собственици...ясно.

# 564
Не,Ил Порто сега май е Немо,което разбира се не вдъхва надежда за хубава храна.Мираки е ново,до Стария чинар .Жалко,хубава идея за крайбрежна алея,но само кръчми и дискотеки като изключим Хепи и Капитан кук.В Докера също има жива музика.

# 565
  • In transit
Разбрах сега, благодаря.  То хубавата идея за крайбрежната ивица вече я няма откакто наблъскаха всички заведения и клубове. Disappointed

# 566
  • Варна

Някой знае ли на кого е заведението,по приличната атмосфера,пълното несъответствие с кадрите в менюто и кофти храна ми прилича да е на Мартинелитата.

Право в десятката ! На Мартинели било Wink

# 567

Stuck Out Tongue   Тези хора не разбраха ли,че не им иде отръки да са ресторантьори.......на алеята не скопосаха ни едно,в мола са ужасно зле,сега и тук......

# 568

Stuck Out Tongue   Тези хора не разбраха ли,че не им иде отръки да са ресторантьори.......на алеята не скопосаха ни едно,в мола са ужасно зле,сега и тук......
Знам,че е на собствениците на Black sheep. Ще имат и ресторант някъде на Траката, не знам какъв и къде точно(ако не е отворен вече).

# 569
  • In transit

А в Мола кое е тяхно? И в кой Мол ?

Общи условия

Активация на акаунт