ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 243 670
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 195
Аз сега съм на тема здравословно хранене. Споделете кои са Вашите местенца с вкусотии и натурални съставки. Аз вече имам два фаворита - и двете са в центъра близо до работа / едното е Mapache, а другото Пекарна №1 / очарована съм от вкусотиите и качеството. Кои са Вашите местенца за похапване на здравословни неща Simple Smile
Здравей, да живее здравословното хранене! Добре е сега с изискеването за съставки и алергени в края на менюто... Опитай Жасмин под Ч.море... Jasmine tea House

# 196
Някой знае ли цените на кувертите в Massa Kitchen по време на гостуването на певци (Любо Киров, Васил Найденов)?
Да, това е добър въпрос... представа си нямам, а е актуално Wink)

# 197
  • Варна
Обаждах се да питам за Любо Киров - от 20 до 65 лв. в зависимост от близостта до сцената и включената консумация.

# 198
  • Варна
Обаждах се да питам за Любо Киров - от 20 до 65 лв. в зависимост от близостта до сцената и включената консумация.
О, супер, мерси много  bouquet

# 199
  • Варна
Здравейте, приятелят ми завършва тази година, не сме търсили ресторант за събиране с близки и роднини. Предложете ми във Варна, предпочитанята са да е на открито, предполагам няма да вали на 24 май и за около 20-30 човека.

# 200
Здравейте, приятелят ми завършва тази година, не сме търсили ресторант за събиране с близки и роднини. Предложете ми във Варна, предпочитанята са да е на открито, предполагам няма да вали на 24 май и за около 20-30 човека.
Хубавите ресторанти с възможност за маси на открито се заемат за абитуриентските още в началото на годината,сега се съмнявам да намерите свободно нещо читаво за тази бройка гости.

# 201
  • Варна
А аз се съмнявам, че няма да вали и не бих рискувала.

# 202
  • Варна
Хубавите ресторанти с възможност за маси на открито се заемат за абитуриентските още в началото на годината,сега се съмнявам да намерите свободно нещо читаво за тази бройка гости.
Успяхме да резервираме точно където искахме, ако
вали здраве да е  Simple Smile

# 203
А вие къде искахте? Ако вали ще ви сложат ли на закрито ?

# 204
  • Варна
А вие къде искахте? Ако вали ще ви сложат ли на закрито ?
В Стария чинар, мисля че тази година ще ни пропуснат дъждовете точно на 24 😄

# 205
И аз бих препоръчала Старият чинар.
Храната е много вкусна. Имахме гости от Австрия и заедно посетихме този ресторант. Бяха очаровани.
Друго наше семейно място е една пицария до гарата. Държи я италианец и самият той готви. Все едно си в Италия - обстановка, вкус, всичко. Но мястото е малко - вътре е за не повече 15-16 човека, ако се не лъжа. Имат и масички отвън. Всъщност ни допада с уюта си и почти домашната атмосфера. Ах, виното и то е от Италия....

# 206
къде точно се намира това италианското?

# 207
Да препоръчате хубав ресторант в района на Колхозен пазар, често сме там и за да вечеряме ходим чак до центъра.

# 208
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile
Имам нужда от помощта ви за избор на сватбен ресторант тип вила Рома, вила Марцияна, Парми - Морска градина, гостите са 45-50, нужно ми е изискано място с хубава лятна градина, където да се ситуират масичките и да остане място за дансинг, по възможност да има и площ, подходяща за изнесен ритуал.
Моля ви за идеи, тъй като вече обиколихме къде ли не, а в местата, които съм изброила и много харесваме, по една или друга причина не може да се случи сватбено тържество.

# 209
Във Вила Буров, виж бялата къща дали има такива условия

Общи условия

Активация на акаунт