ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 247 452
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 315
# 316
А защо са взели резервации тогава Rolling Eyes

# 317
  • In transit
Затвориха ТАВЕРНАТА на Чаталджа, ако някой се засили на там.  Grinning Пишеше, че щели да отворят след 15-ти с нов собственик и нова концепция.

# 318
А защо са взели резервации тогава Rolling Eyes
Може приемащият да не е знаел.  Thinking
Но е било редно да звъннат да си информират клиентите. Не знам дали пазят тел. номера де.  Thinking

А за Таверната - дано да е по-добре от сега. Rolling Eyes

# 319
  • ВАРНА
 Нищо няма и в уебсайта,където са публикувани телефоните за резервация.Ами да си контактуват един с друг.Много грозно се получи.

# 320
Здравейте
Да дам и аз моя принос към темата - в предишни постове някой питаше за добро място със здравословна и вегетарианска храна - моето любимо е Angel's - Благословия за здраве в самия център. Там всичко е на бюфет и самообслужване, няма чакане, голям избор и много вкусна храна. Ето сайта им http://bistroangels.com/
В същото време моля да ми препоръчате за великденска празнична вечеря механа с хубава фолклорна програма, музика на живо, имам предвид автентичен български фолклор, а не разни ... и където човек може да си поиграе хорце.

# 321
  • Варна
Бяхме обсъждали, че Да Винчи на Чаталджа е станало Таверната.
Е, вече не е Таверната. Вчера гледам са сложили табела NEW Red Rock и боядисваха по фасадата. Скоро предстои откриване.

# 322
Препоръчайте ми ресторант с романтична обстановка за двойка на нормални цени Simple Smile  Аз се сещам само за БМ Сити или  Ларго но не знам там как са цените  и храната как е, споделете мнения ако обичате

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 17:34 от Georgi Zhekov

# 323
Препоръчайте ми ресторант с романтична обстановка за двойка на нормални цени Simple Smile  Аз се сещам само за БМ Сити или  Ларго но не знам там как са цените  и храната как е, споделете мнения ако обичате
Happy House  Peace

# 324
любимо заведение беше принудено да затвори скоро Cry Sad Рок емхана Рок'а- на Парижка комуна. Срутиха сградата заради парцела.
Едно страхотно място с много добра кухня, музика, персонал и всичко Simple Smile
За огромно съжаление, но сме в очакване на овото заведение да отвори. Чух, че ще е в Младост. Моля който има инфо и също се интересува, да сподели.

# 325
  • In transit
La Bocca Peace

# 326
идея за ресторант с детски кът, освен Мемо?

# 327
  • ВАРНА
идея за ресторант с детски кът, освен Мемо?

La Bocca и се ползва детския кът на Крамер

# 328
това на Крамер на генералите, много благодаря!

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 16:29 от orchid77

# 329
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Детския кът в Крамер на Генералите не е нещо особено, просто една стаичка.

Общи условия

Активация на акаунт