ВАРНА - да обсъдим ресторантите:) -5

• 237 337
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
Да, и аз съм много доволна от La Cachette. В обедното меню имат едни патешки филенца с императорски ориз, стафиди и някакъв сос .... пффф, чудни! И другите ястия от основното им меню са много вкусни.

# 931
  • Варна
Бях забравила за тази тема Simple Smile
В Бурата бяхме на 8ми март, на обяд. Ние останахме доволни от храната.
За Марше с 2 ръце мога да кажа, че за нас качеството на храната е понижено.
Моля, ако някой е открил малко заведение с градина с трева, да сподели. Търся ресторант/заведение с лятна градина за детски рожден ден. Темата ще е горска, така че държа на тревата/двора.
Празнувахме миналата година във Фиоре, а годината преди това във Форест фууд хаус. Бих се радвала да е нещо различно тази година, но не намирам и не се сещам. Вила Буров не ни допада, както и БМ градината. Ще се радвам да ми предложите варианти, ако има такива. Частните къщи ме спират, защото нямат обслужване, а сякаш не искам да се лиша от това удобство.

# 932
В Жарден Блан май имаше трева, също и много хубави беседки.
Чудесен ресторант е, бяхме там за 14.02, прекрасна френска кухня.

На 8 март бяхме в Мазу, братя Готвачи готвеха.
Много вкусно беше, доколкото виждам на 8 април ще представят новото меню на ресторанта.

# 933
  • Варна
alethea, влязох да го погледна, но е повече плочки, отколкото трева. Но така или иначе явно си струва да се отиде на място и да се провери лично Simple Smile

# 934
За детски рожден ден, преди много години празнуваме 10-ти рожд ден в Звездица, "Тримата мускетари" . Имаше трева и хубава гледка към езерото, децата сами се забавляваха , въпреки че не работеха съоръженията(беше ветровито и студено)

И като съм влязла в темата, кое заведение избрахте за гости за абитуриентски бал или ако вие сте били гости, какво ви хареса?

# 935
Здравейте, кой китайски ресторант бихте ми препоръчали?

# 936
Любим ми е Чжоу. ( Не като обстановка)

Гледам сега отворили нов квартален китайски ресторант. Трябва да се наканя да го пробвам. Хангжу.

# 937
За храна и обслужване с 2 ръце и 2 крака мога да препоръчам Стария чинар. Особено този на Черно море.
Сега съм се запътила към София, ще гледам за някакви интересни места за паста конкретно или за пица.

# 938
За пица мога да препоръчам La Terra, ние ходихме в Манастирски ливади, но знам, че има и ресторант в центъра.

# 939
  • Варна
Trevichka,
Във фейса ми изкочи реклама на ресторант Делвите в м-ст Боровец юг и се сетих за твоето питане.

Не съм ходила там, дори не го бях чувала.

# 940
  • ВАРНА
Делвите ще отварят след 1 април.Само се каним да го посетим,дано се организираме.

# 941
  • Варна
Делвите ще отварят след 1 април.Само се каним да го посетим,дано се организираме.

И аз съм си наумила тази година да го посетя, миналото лято колкото и пъти да мина, все беше пълно.

# 942
Какви неща научавам от темите в Мамата Simple Smile Като му гледам локацията хич не ми е Боровец Юг, но редовно съм около Ракитника ще го проверя това лято и аз Simple Smile

# 943
https://www.facebook.com/titti.varna

Момичета, някой посещавал ли е това място?
Изглежда готино.

# 944
Като дъщеря на ветеринарен лекар, като видях кучетата ми беше достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт