Пазаруване от Aliexpress.com 26

• 43 151
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • Ямбол
monikss как си видяла ,че пътува,а няма номер за проследяване,няма такова нещо.
Именно доло показаното е номера ти.
С какви пощи пътува и до къде? Техника ли е?
Бутона за потвърждаване е едва след получаване на поръчката.
Продавача има ли оценки?

# 181
Goods Awaiting Acceptance        Confirm Order Received
View Detail

Би трябвало да е безплтна доставка с кораб, от Варна съм предполагам,че ще е до пристанище Варна или Бургас Laughing не ми се вярва да стоварят контейнера в София.

# 182
  • у нас
 Камалия Peace

# 183
добро утро,напоследък забелязвам че като поръчам нещо и се увеличава изведнъж вече обявеното време за обработка,това преди го нямаше,как е при вас newsm78

# 184
  • Бургас

някой купувал ли е от тези поли?
интересувам се от отзиви за тях
  Heart Eyes

да попитам пак  newsm78

# 185
Най-накрая си поръчах бански Laughing http://www.aliexpress.com/item/2014-Newest-lady-swimwear-leopard … i/1484910139.html  -зебра.Пуснах С размер,по принцип дрехи нося хс и с,дано ми стане.Също така поръчах и тези обеци http://www.aliexpress.com/item/925-Silver-Earring-Fashion-Jewelr … 18/575309485.html

# 186
Някой от вас получвал ли е подобно съобщение и как реагирате Rolling Eyes
Скрит текст:
Dear friend ,we give you 5 star positve feedback good buyer review. please adjust the feedback into 5 star, that's important to us. we worked to mid-night everyday and not easy to work here in the company .
Negative feedback will affect my destiny. I am a young girl if lose this job ,would be punished and blamed by our parents they would be quite sad , you would lose nothing but me as a poor girl would punished by our manager and might lose this job be hungry and affect my destiny.and if you order other products in our store we can offer you discount. Also me as a poor girl would appreciated your understand and help.

A kind man will have a happy and comfortable life in his lifetime.
Kisses:)))   God bless you
Thanks

# 187
Някой от вас получвал ли е подобно съобщение и как реагирате Rolling Eyes
Скрит текст:
Dear friend ,we give you 5 star positve feedback good buyer review. please adjust the feedback into 5 star, that's important to us. we worked to mid-night everyday and not easy to work here in the company .
Negative feedback will affect my destiny. I am a young girl if lose this job ,would be punished and blamed by our parents they would be quite sad , you would lose nothing but me as a poor girl would punished by our manager and might lose this job be hungry and affect my destiny.and if you order other products in our store we can offer you discount. Also me as a poor girl would appreciated your understand and help.

A kind man will have a happy and comfortable life in his lifetime.
Kisses:)))   God bless you
Thanks
Е как, зависи от човека. Аз бих влязла в положението на момичето. Страхува се за работата си, сигурно й искат да гони резултати като гледат и отзивите на клиентите. Ами предполагам, че при близо милиард и половина население да си намериш работа е доста трудно, а загубата на такава те съсипва.

# 188
Здравейте момичета бихте ли ме насочили как мога да търся спортни екипи, долнища, анцузи. Както да напиша ми излича едно нищо.....как да го формулирам:)  newsm78

Благодаря предварително!

# 189
здравейте, видях че има тема за размени на несполучливи покупки, а има ли тема за продажба? Simple Smile
моите неща още не са пристигнали, в тази връзка ако не съм посочила точен пощенски код (понеже не го знам Simple Smile за нашия квартал, в централния клон ли трябва да си търся пратките?

# 190
здравейте, видях че има тема за размени на несполучливи покупки, а има ли тема за продажба? Simple Smile
моите неща още не са пристигнали, в тази връзка ако не съм посочила точен пощенски код (понеже не го знам Simple Smile за нашия квартал, в централния клон ли трябва да си търся пратките?

Здравейте, аз бях посочила грешен код, те сами го бяха коригирали и ми дойде в най-близкия клон. Следете пратките в сайта на бг пощи Simple Smile

# 191
  • Beyond the stars
Ако прочетеш правилата на форума, ще си отговориш на въпроса защо няма тема за продажба    Peace

# 192
asonsy, пускай диспут за неполучена стока/грешен тракинг номер. Ако не действаш в следващите 20 дни (според брояча) парите ще отидат при търговеца

Благодаря,
опитах с диспут, но трябва да минат 5 дни откакто е изпратен продукта. А току що видях, че е замразена поради съмнителност на продавача.

Сега чакам нали?

# 193
Здравейте момичета бихте ли ме насочили как мога да търся спортни екипи, долнища, анцузи. Както да напиша ми излича едно нищо.....как да го формулирам:)  newsm78

Благодаря предварително!
И аз се присъединявам към въпроса ти...трябва ми долница/ако може с ластик долу/ само или екип ,но със  суитчер без цип   Confused ,ако имате нещо изпробвано   bouquet Hug

# 194
Здравейте! Исках да пусна една пробна поръчка от този сайт, но така се стекоха обстоятелствата, че пуснах 3 пробни  Mr. Green Та, имам тракинг номера. Въвеждам в сайт за проследяване на поръчките и виждам, че движение има само по втората поръчка.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт