Пазаруване от Aliexpress.com 26

• 43 186
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
В темата са я получили и са дали отзиви --> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203420844819189&se … 571390&type=1

# 46
може ли да им се вярва на надписа "silver"? да си купи човек сребърни обици за 2 долара ми се вижда странно.

# 47
Момичета получих вместо само яке,нормално за китайчетатата мисля,отворих дуспут и се договорихме да ми върне 8$,но китайчето иска да затворя диспута преди да ми  е върнал парите, а ако нещо станело винаги съм можела пак до отоверя диспут,вярно ли е?

# 48
  • Beyond the stars
може ли да им се вярва на надписа "silver"? да си купи човек сребърни обици за 2 долара ми се вижда странно.
'
Със сребърна баня са  Peace
Колкото до машата -дала съм продавача във фб, работи без забележки и е идентична с предлаганите в амазон за 150 паунда  Laughing
Никид за темата   bouquet

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 09:39 от Вълшебство

# 49
тъп въпрос: на ZIP code попълваме кода на града или на държавата?

# 50
Момичета получих вместо само яке,нормално за китайчетатата мисля,отворих дуспут и се договорихме да ми върне 8$,но китайчето иска да затворя диспута преди да ми  е върнал парите, а ако нещо станело винаги съм можела пак до отоверя диспут,вярно ли е?

НЕ,НЕ МОЖЕШ ДА ГО ОТВОРИШ АКО ГО ЗАТВОРИШ ВЕДНЪЖ!!!! Внимавай, с този щом се опитва да те обеди в подобно нещо, значи има намерение да те метне  Naughty

# 51
  • Русе
тъп въпрос: на ZIP code попълваме кода на града или на държавата?

На града. Ако си от по-голям град-кода на твоя пощенски клон, че инак трябва да се разхождаш да ги търсиш в централния.

# 52
не знаех, иначе наистина можех да напиша на моя клон. Всъщност ще видим как ще се развият нещата, че и двете ми поръчки ги направих от продавачи с много малко поръчки преди мен.

# 53
Момичета, имам крайно тъп въпрос. Китаец ще ми връща пари и ми иска пейпал. Аз нямам, ще дам на татко. Ама кое трябва да дам- номера на пластиката, която  е регистрирана в Пейпал или това дето го пиша в акаунта за да вляза/ юсернейма в пейпъл/?  ooooh! newsm78

# 54
Момичета, имам крайно тъп въпрос. Китаец ще ми връща пари и ми иска пейпал. Аз нямам, ще дам на татко. Ама кое трябва да дам- номера на пластиката, която  е регистрирана в Пейпал или това дето го пиша в акаунта за да вляза/ юсернейма в пейпъл/?  ooooh! newsm78

имейла с който си регистрирана там  Peace

# 55
Благодаря ти за бързия отговор!   bouquet

# 56
  • Казанлък

НЕ,НЕ МОЖЕШ ДА ГО ОТВОРИШ АКО ГО ЗАТВОРИШ ВЕДНЪЖ!!!! Внимавай, с този щом се опитва да те обеди в подобно нещо, значи има намерение да те метне  Naughty

Това не е вярно!!!
Докато не изтече времето за доставката можете да отваряте и да затваряте диспут неограничен брой пъти.
Явно се бъркаш със диспута в Пейпал...
Но ако пратката вече е доставена,то по-добре е диспутът да не се затваря. Алито е в правото да приключи поръчката 5 дена след получаването на пратката от купувача.

# 57
Получих две поли - в тъмно синьо и розовееща, която в сайта е с цвят "multi". На моите 1,66 см са ми добре на дължина, идеални са за лятото, можеби само на снимките в сайта изглеждат една идея по-обемни. Имат подплата.
Дамска риза - интересен модел, малко шевовете на ръкавите криви и има стърчащи кончета, но не е болка за умиране. Нося S/M, поръчах L и ми е добре

# 58
Получих две поли - в тъмно синьо и розовееща, която в сайта е с цвят "multi". На моите 1,66 см са ми добре на дължина, идеални са за лятото, можеби само на снимките в сайта изглеждат една идея по-обемни. Имат подплата.
Дамска риза - интересен модел, малко шевовете на ръкавите криви и има стърчащи кончета, но не е болка за умиране. Нося S/M, поръчах L и ми е добре

Ризата на Zara ли е?

# 59
И аз отдавна им се чудя на тези поли....Би ли казала до къде е дължината при твоята височина, от какъв плат са и прозират ли?

Общи условия

Активация на акаунт