Пазаруване от Aliexpress.com 26

• 42 781
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Имам питане относно връщането на едни мъжки блузи, продавачът се съгласи да му ги върна за негова сметка и иска трак номер. Питането ми е как става това до сега не съм връщала нищо  newsm78 Благодаря!

Отиваш в пощата, носиш адреса и получателя. накрая като оправят бакийте ще ти дадат една разписка, и на нея има записан номера на пратката. Номерът на пратката е тракинг номера. RCXXX и т.н. Ще се ориентираш бързо.

По скоро не ми е ясно как става с плащането за доставка, като е за негова сметка?

# 346
Имам питане относно връщането на едни мъжки блузи, продавачът се съгласи да му ги върна за негова сметка и иска трак номер. Питането ми е как става това до сега не съм връщала нищо  newsm78 Благодаря!

Отиваш в пощата, носиш адреса и получателя. накрая като оправят бакийте ще ти дадат една разписка, и на нея има записан номера на пратката. Номерът на пратката е тракинг номера. RCXXX и т.н. Ще се ориентираш бързо.

По скоро не ми е ясно как става това с разходите като са за негова сметка?

# 347
  • София
Може ли отзиви за лепенките за нокти, как става този трансфер с вода  Crazy

# 348
  • Пловдив
Да се похваля ,много бързо пристигнаха нашите топки !
Ето ги и тях :
http://www.aliexpress.com/snapshot/6058836279.html

# 349
Първо махаш фолиото на картончето. После изрязваш лепенката и я пускаш в съд с вода/ аз ползвам капачка от бутилна вода/. След 20 сек като я извадиш ваденката се отлепя от картончето с докосване и се слага на изсъхнал вече лак. Когато ваденката изсъхне се запечатва с топ лак./ ако не е засъхнала лакът ще я размие.  Peace
https://www.youtube.com/watch?v=wEyNi5_CftA

# 350
  • Казанлък

Камалия  Peace

Размерите съответстват ли на тези,дадени във таблицата?

# 351
# 352
  • Beyond the stars
Добър ден. Много се извинявам, че ви занимавам с моите въпроси, но не знам къде другаде да попитам, поне са свързани със сайта от темата Whistling

До сега нищо не съм поръчвала он-лайн от чужбина, и малко се притеснявам. Та и въпросите.

Искам да поръчам тези маратонки

http://www.aliexpress.com/item/2014-Hot-Sale-NIKE-AIR-MAX-NIKE-S … s/1785247239.html

като приблизително е 93лв. По инфото от началния пост не дължа мито, а само ДДС, значи ли, че пратката също ще дойде в пощата и там ще се заплати нужното?

- Може ли да се направи плащане чрез дебитна карта, която също е на Маестро. И каква информация и регистрация иска сайта на самата карта?

Бих била благодарна ако пишат хора, които са си поръчвали неща с такава стойност и са сигурни в думите си.

Ами май е това, предварително се извинявам, ако не е трябвало да пиша тук, и благодаря на отзовалите се  bouquet
ДДС се дължи ако пратката бъде задържана на митницата т.е. плаща се при освобождаване на пратката в митницата.Има възможност за плащане в пощенския клон, но това    трябва да се уточни и договори с митницата на телефона, посочен в известието  Peace Конкретно в случая е по -добре да не попадат на митницата, че за реплики е затегнат контрола  Peace
Картата не се регистрира в сайта, въвежда се при всяка покупка, иначе данните са като при всеки друг сайт -име, номер, валидност, кода от гърба на картата   Wink

# 353
  • Пловдив
Бихте ли  ми препоръчали електронна книга.
Нещо около 60-70 $.
Блатодаря!

# 354
Има ли случай на задържана и неполучена пратка от митницата, тъй като е  била реплика за лично ползване? Хайде ако някой има подобен случай да сподели... Hug

# 355
Здравейте, аз се интересувам от шалчета, които да са подходящи за пролетно-есенно манто/шлифер/. Някой дали е получавал красиви и от добра материя?  bouquet

# 356
  • В един копнеж!
Бихте ли  ми препоръчали електронна книга.
Нещо около 60-70 $.
Блатодаря!

Предполагам, имаш предвид четец за книги.  Simple Smile
Давам ти пример с моя. Предпочетох нещо по-евтино и да става само за четене тъй като не можех да се доредя до другият таблет. Не съжалявам. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-A13-MID-Cheap-Table … -0/636790267.html  Ужасно лек, много практичен. Забелязах, че има силна антена, защото рутера не е от най-яките, през 3 стаи е, а интернета беше супер силен. Дойде с инстилиран гугъл плей/ за теглене на приложения/. Камерата- не очаквай, че е велика. В кутията имаше юесби кабел, зарядно, европейски накрайник за зарядното + английски накрайник, някакъв друг кабел може би за връзка таблет-тебевизор/незная/, ръководство и картичка с благодарност, че съм избрала него. Но аз да си кажа, използвам таблета единствето и само за четене. Затова и ти отговарям тъй като това си попитала. Седем инча е. За мен е иделен. Девет инча смятам, че ми идва по-разтегливо за окото. Прецени си.  Simple Smile

Допълвам се. Не съм правила никакви уговорки с продавача. Беше изпрането като подарък, не съм плащала никакви такси, ддс и т.н. И за допълнителната карта- имай предвид, че не може да е повече от 16 ГБ.

# 357
ai_vi  твоето си е таблет. Електронната книга си става само и единствено за четене на книги и не е с цветен дисплея а е специален. Таблета натоварва очите. Аз имам Нук и съм супер доволна. За китайските - тези дни се присетих да ги разгледам но се отплеснах. Може би ако бях попаднала на сайта по рано щях да поръчам китайски.  Wink

# 358
  • В един копнеж!
ai_vi  твоето си е таблет. Електронната книга си става само и единствено за четене на книги и не е с цветен дисплея а е специален. Таблета натоварва очите. Аз имам Нук и съм супер доволна. За китайските - тези дни се присетих да ги разгледам но се отплеснах. Може би ако бях попаднала на сайта по рано щях да поръчам китайски.  Wink

Ааа, тя е имала предвид нещо като киндълите.  ooooh!  Blush Добре, моя е грешката.

# 359
Здравейте, последно се спрях на тези за мъжо http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Genuine-Nike-Air-Ma … n/1723205825.html и тези за мен http://www.aliexpress.com/item/Nike-Air-Max-2013-Running-Shoes-1 … t/1760081396.html . Въпросът ми е, трябва ли да помоля продавача да напише по- малка цена и как точно да го формулирам? Дали ще имам някакви проблеми на митница? До сега съм поръчвала само до 20 долара. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт