Малко стана като темата с количките, за да буташ Стоке трябва да имаш и 4-стаен в центъра, иначе не пасва на стандарта.
Аз предпочитам едно хубаво сако или дънки например отколкото да си купя 4-5 евтини. Хубавата дреха е инвестиция, не винаги е парадиране с нещо си.
Иначе очила за 3000 не бих си купила, но не бих и окачествявала хора, които го правят като кифли, позьори, скотове и т.н. Всеки да си разполага с парите си както намери за добре.
Ако вземаш 3000 лв. заплата, мога да приема че с икономии може да се купи нещо за 600 лв. и то ако нямаш семейство и деца за които да се грижиш или мъжа ти също взема добри пари и не е кой знае какво лишение. Но да се гладува за нещо скъпо , не го разбирам . Също ако работната среда го изисква, не ти да ходиш като гаврошче . Толкова скъпи маркови дрехи в чужбина не съм виждала , също повечето там купуват по намаленията с риск да се обидиш /което не целя и моля да ме извиниш ако е така/ смятам , че да се вземат дрехи над стандарта е синдром на перстройката .
От друга страна, като видя как всеки трети в тролея Икарус, вади iphone, това вече е за парадиране. 
/ . Който има пари със здраве да си ги харчи . 
кифленско.
Лишеният от предразсъдъци човек по правилно не обмисля и не пресява предварително думите си, с цел да не засегне нечие чуждо его и разбирания.
Всеки си има своя мироглед, който, по всички неписани правила на човешките взаимоотношения, заслужава елементарно зачитане и уважение.
, а не на такива като мене. Аз комплекси за пари нямам , както казвах общувам и съм общувала с много богати , не ме делят и се държат с мен като с равна . Идва ли са ми на гости в квартала /това за чек/ . Като се лишавате да си купите скъпи , което не значи и хубави дрешки и да имитирате стандарт който не притежавате , за да ви приемат богатите , ще разберете , че не ви делят защото нямате скъпи парцалки
По това може да ви оценят други скотове или кифловци и кифли . Богатия може да ви завижда за хубост , талант, интелект , с това , че сте интересен , танцувате хубаво и много други неща и те са хора и си имат комплекси .Може да ви оцени , защото сте му истински приятел примерно , а не да искате да го използвате за парите само , да можете да изслушвате и много други .
Посочи ми в изказванията ми, защото наистина ми стана интересно? Цялата ти тирада е изпълнена с комплекси - ама разбирате ли, аз съм бедна, но съм горда и богатите ми приятели ме приемат такава, каквато съм. Ми бъди си горда и достойна, кой те спира? Но пък и не отнемай от правото и по-заможните от теб да имат някаква гордост и достойнство. Всички хора, независимо какво е имотното им състояние, са преди всичко хора, не го забравяй. Така че, това, което имаш ти като чувства, го имат и по-богатите от теб. Странно тогава защо им се цупиш и завиждаш (гледам, че си употребила тази думичка, защо ли?
Точно това щях да напиша и аз, особено в частта за интернет общуването.