Не си оставяйте дрехите в химическо!

• 28 117
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Popule, успеха далече , не се измерва с материалните придобивки , това може в лексикона "из мемоарите на една кифла "да си го впишеш. На повечето им е по наследство , или по други начини  Wink не е на личностни качества , но който не ги притежава няма как да знае, ни едното ни другото . Никъде не съм написала , че съм бедна , средна класа съм . Комплекси имам , далече не са за пари , не си хаби енергията да се драчиш  с мене , до никъде няма да стигнеш .  Wink

Black Cat 13 , мног одобре разбираме , авторката какво е искала да каже , не го приемаме разликата е огромна .

# 136
Хора, не всички живеят в Интернет и са наясно с правилата по форумите.
Повечето и представа си нямат, че главните букви означават крещене.

Може и така да е. И аз току-що постнах три мнения едно след друго, без да се усетя, за което се извинявам. Embarassed
А може би някои от мненията ще помогнат на авторката да не си къса излишно нервите за такива не чак толкова важни неща.
Според мен не пише повече, защото вече й е минало, купила си е ново сако с парите от компенсацията и вече ще ползва друго химическо чистене.   bouquet

# 137
  • София
Popule, успеха далече , не се измерва с материалните придобивки , това може в лексикона "из мемоарите на една кифла "да си го впишеш. На повечето им е по наследство , или по други начини  Wink не е на личностни качества , но който не ги притежава няма как да знае, ни едното ни другото . Никъде не съм написала , че съм бедна , средна класа съм . Комплекси имам , далече не са за пари , не си хаби енергията да се драчиш  с мене , до никъде няма да стигнеш .  Wink

Black Cat 13 , мног одобре разбираме , авторката какво е искала да каже , не го приемаме разликата е огромна .

Аха. Ами я ми кажи как по друг начин, освен финансово, по който може в очите на обществото да се измери успеха на даден обикновен човек, че ми стана интересно? Може би има някаква невидима учителка, която седи и ти пише оценки на успеха в живота, които после да показваш на съседите, приятелите и родителите си? Би ли ми я посочила, че този момент съм го пропуснала...

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 15:17 от Popule

# 138

Аха. Ами я ми кажи как по друг начин, освен финансово, може в очите на обществото да се измери успеха на даден обикновен човек, че ми стана интересно?

Е не, това е майтап, нали?

# 139
  • София

Аха. Ами я ми кажи как по друг начин, освен финансово, може в очите на обществото да се измери успеха на даден обикновен човек, че ми стана интересно?

Е не, това е майтап, нали?

Ами да приемем, че не е майтап. Интересно ми е как се измерва успехът на човек в очите на околните. То цялата тема около това се върти май - авторката била кифла, щото имала сако за 600 лв. и се ядосвала, че от химическото чистене й го затрили. И се почнаха едни обиди, разбори...авторката беше обявена за "кифла", "скот" ("скот" на уличен език се нарича изключително беден човек, между другото, думата скот означава животно, думата скотовъдство произлиза от думата скот) и пр. и пр. Интересно, защо така? Thinking

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 14:53 от Popule

# 140
Ама ти наистина ли сериозно? То по тази логика попфолк дивите и високопоставените наркодилъри и сутеньори са елитът на нацията.  #Crazy
Аз уважавам някои богати хора, но зависи и как си изкарват парите. И има доста хора, които не са богати, но пак ги уважавам, защото са талантливи, добросърдечни, интелигентни... Много видове успех има, освен финансовия такъв. Жалко е, че все по-често го забравяме това. Както, от друга страна, е жалко и да завиждаме на забогателите благодарение на интелекта и труда си. Но точно този тип хора по мои наблюдения рядко парадират с цената на дрехите си.

# 141
хаха и скот разтълкува  Joy ще падна .

Рима не е майтап , на момата всички постове са ти такива.

Има хора много добре устроени материално и нещастни . Можеш да създадеш хубаво семейство , да възпиташ добре децата си , да ги образоваш добре . Да си добър специалист в работата си , да те уважават колегите ти и да те ценят, както и да имаш поне 1 верен и истински приятел . Ти да бъдеш добър приятел и да помагаш на близките си в нужда .  Може и да издадеш книга , която на много хора да се хареса и далече няма да забогатееш. Най-големия успех е да си щастлив , което имам ли го не ми пука какво мислят другите . Всичко това са все едни малки успехи,които всеки цели да ги постигне , възможни само въз основа на лични качества , парите нямат никакво значение . Какво ядат пият и какви коли карат другите мен лично не ме интересува , това за гледането в чинията на другите . Какво съм яла и какво съм носила на 11 февруари 2011 година аз лично не помня и все едни такива неща , които за ти няма как да разбереш Pouple.  bouquet

# 142
  • София
Разбирам авторката. Не е важно колко струва вещта - вероятно ще може да си купи друго сако. Гадното е, че си се доверил на дадена фирма и се чувстваш прецакан.

Аз така се чувствах наксоро, след като ми изчезнаха пари от колата в една автомивка на паркинга на столичен МОЛ. Не съм повдигала въпроса, защото не мога да докажа, че там е имало пари, а и аз съм си виновна, че изобщо съм ги оставила в колата. Но се чувствах ужасно гадно. И най-гадното беше, че им повярвах - това е голяма верига автомивки и си оставих колата спокойна и доволна, че има такава приятна услуга. Всъщност после ме беше яд на мен си, че за момент забравих в коя държава живея...

# 143
Ако е някаква утеха - не само в тази държава се случват такива неща. Справка - малко по-нагоре в темата има една история за едни очила в Лондон.

# 144

Аха. Ами я ми кажи как по друг начин, освен финансово, по който може в очите на обществото да се измери успеха на даден обикновен човек, че ми стана интересно? Може би има някаква невидима учителка, която седи и ти пише оценки на успеха в живота, които после да показваш на съседите, приятелите и родителите си? Би ли ми я посочила, че този момент съм го пропуснала...
Леле, много забавно е станало тук. Дайте сега да вадим пртфейлите и да видим кой е най-големия баровец тука Grinning

# 145
Хора, не всички живеят в Интернет и са наясно с правилата по форумите.
Повечето и представа си нямат, че главните букви означават крещене.
Имам например приятелка, която ползва единствено скайп и пише с главни букви, защото не вижда.
Хайде да вземем да слезем малко на земята.

Точно, а и хората често възприемат грешно "тона" в Интернет пространството.

За мен въпроса е принципен. Химическото чистене трябва да работи организирано. Когато работата не върви, трябва да се предприемат мерки.
Колкото до сакото, то може да е подарено или пък да е купено отдавна и жената вече да няма толкова пари за да си го позволи отново. Варианти много, но не за това е темата.

# 146
  • София
хаха и скот разтълкува  Joy ще падна .

Рима не е майтап , на момата всички постове са ти такива.

Има хора много добре устроени материално и нещастни . Можеш да създадеш хубаво семейство , да възпиташ добре децата си , да ги образоваш добре . Да си добър специалист в работата си , да те уважават колегите ти и да те ценят, както и да имаш поне 1 верен и истински приятел . Ти да бъдеш добър приятел и да помагаш на близките си в нужда .  Може и да издадеш книга , която на много хора да се хареса и далече няма да забогатееш. Най-големия успех е да си щастлив , което имам ли го не ми пука какво мислят другите . Всичко това са все едни малки успехи,които всеки цели да ги постигне , възможни само въз основа на лични качества , парите нямат никакво значение . Какво ядат пият и какви коли карат другите мен лично не ме интересува , това за гледането в чинията на другите . Какво съм яла и какво съм носила на 11 февруари 2011 година аз лично не помня и все едни такива неща , които за ти няма как да разбереш Pouple.  bouquet

Казах ти аз, че разсъждаваш хаотично, ама ти не и не, продължаваш да ни заливаш с хаотичните си мисли. Тръгна за щастие, за уважение да ми говориш, а всъщност въпросът ми е много прост - как обществото реално измерва успехът на даден човек? Ключови думи - реално (означава нещо, което можеш да го видиш или пипнеш) и измерване.

П.С. http://rechnik.info/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 15:51 от Popule

# 147
  • Велико Търново

За мен въпроса е принципен. Химическото чистене трябва да работи организирано. Когато работата не върви, трябва да се предприемат мерки.
Колкото до сакото, то може да е подарено или пък да е купено отдавна и жената вече да няма толкова пари за да си го позволи отново. Варианти много, но не за това е темата.

Така мисля и аз Peace
П.П. Защо е този тон, тези епитети.... ooooh! не мога да си обясня...уж все интелигентни хора пишат - то не бе заяждане, не бе чудо...И тази дума "кифла" ми е ужасна...някои даже я употребяват за 5-6 годишни момиченца... Tired

# 148
Popule , моето момиче, далече не си човека който да ме седи как мисля, не си позволявай такива своеволия  Joy Wink

Ето реалност : докторска диплома, друга реалност 3 деца, 3-та реалност -красив съпруг /на това много ще завидят/, 4 -та реалност  красиво спортно тяло , 5-та реалност добро възпитание и маниери и се вижда и се чете дори  Laughing Ти като ходиш по улиците нотариалните актове пред теб ли си ги държиш да се виждат примерно , колкото се вижда едното , толкова се вижда и другото . Друг е въпроса , че имаш очи само за парите , а аз и другите, невидими  за теб неща  hahaha

# 149
  • София
Popule , моето момиче, далече не си човека който да ме седи как мисля, не си позволявай такива своеволия  Joy Wink

Ето реалност : докторска диплома, друга реалност 3 деца, 3-та реалност -красив съпруг /на това много ще завидят/, 4 -та реалност  красиво спортно тяло , 5-та реалност добро възпитание и маниери и се вижда и се чете дори  Laughing Ти като ходиш по улиците нотариалните актове пред теб ли си ги държиш да се виждат примерно , колкото се вижда едното , толкова се вижда и другото . Друг е въпроса , че имаш очи само ма парите , а аз и другите, необозрими за теб неща  hahaha

Ок. Тогава идва на дневен ред въпросът - ти защо толкова се дразниш и овикваш жената, че се ядосва за загубеното си сако, което струва 600 лв.? Върни се и се прочети. Не можеш ли просто да я разбереш и да й съчувстваш? Че тръгна да я наричаш кифла и скот, че била си купувала сака за 600 лв., което за тебе било голямо разхищение и липса на щастие? Пак те питам - коя си ти, че да я съдиш за какво си харчи парите и защо се ядосва за кражба или загуба на свои вещи? Тръгна да й триеш сол как ама въобще не трябвало да й пука и да си взима там мизерната компенсация от 300 лв. и да си затваря устата? И да ни четеш морал, че с тези пари служителката от химическото чистене живеела цял месец? Моля?! За какви "необозрими за мен неща, освен парите" ми говориш, като ти едно елементарно съчувствие не можеш да окажеш на човек?

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 16:04 от Popule

Общи условия

Активация на акаунт