Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 431
  • 739
  •   2
Отговори
# 330
И още един въпрос-знаете ли нещо за Лаура Вардаварян?
Може ли да се разчита на нея или не?
Майка ми е ходила при нея преди повече от 12 години и може да се каже,че е познала някой неща,дори ме е спасила сериозен здравословен проблем. Но сега има доста медийни изяви,кара набързо опашката и така. Та някой ходил ли е скоро при нея и има ли впечатления,каквито и да е?
Мерси отново!

# 331
Хора,на вас как ви гледат по час-два  Rolling Eyes Аз като отида питам какво ми предстои в работата,за здравето,любов,те ми кажат с няколко думи,после казват в момента какво е положението и се приключва...и това отнема 15-20мин. В общи линии ми описват живота с няколко изречения,всеки казва хубава ти е чашата,нищо лошо не казват...( за което много се радвам,но не знам наистина ли няма такива неща или не ми ги казват). И така протича моето "гледане",вие как стоите по 1-2 часа,аз не знам какво толкова да питам и да ми кажат..

# 332
Здравейте и честит празник  Hug искам да питам някой ходи ли при Краса от Бяла Слатина моля споделете мнение .  bouquet

# 333
Честит Имен Ден на Всички именяци с пожелание за здраве ,щастие и късмет. Hug  bouquet Hug

# 334
Хелоу на всички, някой да е чувал  за Виолета от Шумен, изпадала в транс и била страшно добра. Разваляла. Някой знае ли за нея. Била в някякъв краен квартал.

Стига бе....аз съм от Шумен......ама не съм чувала за такава Виолета......брей какви феномени има в този град, пък ние дето години наред правехме конференции по езотерика и канехме откъде ли не такива чудеса сме я изпуснали  Rolling Eyes    Та я повече за тази Виолета.....

Като повдигнахте въпроса за Шумен и изплува в съзнанието ми една информация от преди 5-6 години, мой познат беше ми разказвал за Виолета. Била в някакъв краен квартал или село точно до Шумен, не мога да се сетя името точно как беше. Беше ми казал, че е страшна и в буквалния и в преносния смисъл. За съжаление няма как да се свържа с него, изгубили сме всякаква връзка, така че координати на тази жена няма как да дам, колкото и да искам. Освен вие, които сте от Шумен да поразпитате или да ми изредите всички квартали и аз като прочета името и ще се сетя как беше. Ако я изнамерим ще отида при нея

ot шумен е добра румяна.тук се въртят само едни и същи имена ,което отново ми доказва,4е по-малко известните са истинските.преди време тя описваше с то4ност какво представлява даден 4овек и по телефона,без да го е виждала.така както 4ета тук отзивите не срещам такава...
може и да познава, 4е дадено събитие ще се слу4и,жалко 4е е дале4е,ина4е бих ходила само там
на една приятелка позна една среща със световна знаменитост ,бяхме изумени,като се слу4и.... #Crazy

# 335
Искам да питам за Никола Узунов,може ли да му задам въпрос по имейл примерно,че нямам възможност лично..и все пак от кой град е,някакви впечатления? Четох че има много доволни хора от него.

# 336
Препоръчайте ми ясновидци от Враца, моля.

# 337
  • гр. София
Момичета, някоя от вас да е чувала и да знае нещо за Севда от Тръстеник?  newsm78 Много ми я похвалиха, но не ми е никак близо и не ми се тръгва ей така без да знам и други мнения... Благодаря предварително!

# 338
Добър ден и от мен.Следя ви от много време,но едва сега си направих регистрация и пиша за първи път.Преди няколко месеца четох отново темите и реших да посетя МАХМУД в ПЛОВДИВ.Отидохме с една приятелка,някакво младо момче седеше до него и в повечето случаи обясняваше какво иска да каже,защото много трудно му се разбира.Гледа на кафе в Джоаната.а миналото ми не говори.Каза ми,че съм много самотна,единствено това позна тогава и че съм се разделила с едно момче,с което това е бил краят.Е,краят още не е дошъл,имахме си спречквания,но ние постоянно си ги имахме.Тогава си търсех работа-октомври месец беше.Каза ми,че за мен работа след Нова година,чак.Е,работа си намерих и началото на декември започнах,други неща също каза,които досега не са се сбъднали и няма изглед да се сбъднат.На моята приятелка и позна,че е правила аборт и че приятелят и пие и много я тормози.Имала наказание от Бог.Друго-нищо.Щяла да забременее съвсем скоро,максимум до месец,още не е бременна,както и някакви други неща,които няма смисъл да описвам,но не се сбъднаха.Накрая ни предложи муски и нещо за нея,което щяло да изчисти проклятието.Така и не се върнахме.
Преди години съм ходила при ТАНЯ,гледа в РЕБЪРКОВО.Доколото знам,живее в София,но не знам там дали гледа.Тя е повече контактьор.но и врачка също.И на мен,и на приятелката ми позна неща,които я попитахме.Директно задаваш въпроси и тя отговаря.Единственото,което не позна ,е че моята приятелка до 22-годишна възраст ще се омъжи,но те отдавна минаха и сватба няма.Не останах много доволна,но тогава и не ме вълнуваха много неща.Преди по-малко от година ходих при една жена-МИХАЕЛА от село ДОЛНО БЕЛОТИНЦИ(до МОНТАНА).Заведе ме една приятелка,която беше ходила при нея,заведена от друга приятелка.След мен заведох още 4 приятелки,на всички ни каза неща,които ни втрещиха с точността си.Описа хора,букви,цифри.Гледа на карти и на кафе.Много от нещата,които каза,вече се сбъднаха.На моя приятелка и каза,къде точно в тях се намира нещо,с което й е направена магия,дори сега настръхвам.Каза и вискочина -приблизителна,цвят на косата и буква на момиче,с което се занимава приятелят й,с когото имаха много проблеми.До седмица приятелката ми хвана приятеля си с момиче,отговарящо на същото описание.На друга моя приятелка и чете от Библияата за едно момче,с което нещата изглеждаха безнадеждни,след това като гръм започнаха да се виждат по-често.Не позна,това че едно момче,с което приятелка ходеше не е женкар,да не го ревнува и да не се съмнява в него,а стана точно обратното,на мен пък за едно момче,че това е краят между нас,но или аз съм объркала момчето или сме по-силни от предсказанията.През цялото време казваше неща,които исках да попитам.След като приключи,я попитах конкретен въпрос и тя хвърли картите отново,това все още не ми се е сбъднало,но мисля,че аз самата промених съдбата си тук.Взима по 10 лв,а ако чете по 20 лв.На Махмуд по 10 лв му оставихме,той така каза,а на жената в Ребърково,колкото й оставиш.Моя приятелка ходи вече години наред в Хасково при някаква жена,в кафе гледала,не й знам името,но винаги познава и й казва неща,които се сбъдват,а не си е и помисляла за тях.На въпроса на някой,който питаше за врачка от Враца-знам,че имало някаква,която живеела в блок до белодробната болница,но нищо друго не знам.
Ако някой има кола и предприема пътуване от Пловдив,да пише.Имам желание за Цеца от София Simple SmileАми,да приключа засега,че май попрекалих.Успех на всички и весел празник! Simple Smile

# 339
  • Sofia
Мнения за тази жена http://katyanikolova.com/ ?

# 340
  • София

Преди по-малко от година ходих при една жена-МИХАЕЛА от село ДОЛНО БЕЛОТИНЦИ(до МОНТАНА).Заведе ме една приятелка,която беше ходила при нея,заведена от друга приятелка.

Може ли телефон на тази жена ?Далече ми е , но евентуално бих отишла щом толкова познава.

# 341

Преди по-малко от година ходих при една жена-МИХАЕЛА от село ДОЛНО БЕЛОТИНЦИ(до МОНТАНА).Заведе ме една приятелка,която беше ходила при нея,заведена от друга приятелка.

Може ли телефон на тази жена ?Далече ми е , но евентуално бих отишла щом толкова познава.
Аз също бих отишла, ако се съберем повече хора от София, може и заедно. Peace

# 342
Искам да питам за Никола Узунов,може ли да му задам въпрос по имейл примерно,че нямам възможност лично..и все пак от кой град е,някакви впечатления? Четох че има много доволни хора от него.

Аз му писах и говорих с него няколко пъти по телефона за да му напомня за отговор, но така и не го получих... Уверяваше ми че ще ми отговори на мейла, но не го направи, а го бях помолила и за сметка за да си платя...

# 343

Аз също бих отишла, ако се съберем повече хора от София, може и заедно. Peace

За там и аз съм кандидат:)

# 344
Относно жената от Монтана. Трябва предварително да й се обадите,за да видите дали си е в селото,защото знам,че и на Монтана си седи,но не знам там дали гледа.Успех на всички,жената е изключително мила,на около 40-годишна възраст.Споделайте мнения,ако я посетите.Иначе селото е на 5 километра преди Монтана,а къщата е,точно навлизане в самото село,една уличка вдясно,нециментирана,върви се само направо е пътят,по някое време има отсечка наляво,но се подминава и продължава по пътя.Къщата й е последната вляво.На вратата пише името й и телефонът й,така ще се ориентирате. Peace

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 15:20 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт