Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 084
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Ако някой се интересува от добра ясновидка,препоръчвам ви Стоянка Митева от Димитровград.Скоро я посетих и ми позна почти всичко,за здравето,професията и семейството.Скромна жена,живее в началото на Димитровград.Не взема такса,а колкото и оставиш.Ако искаш 10 или 20 лева ако си доволен.Със сигурност има дарба.Малко е рязка в началото,не обича ясновидките-шарлатанки,които мамят хората с високи такси и им обират парите.Няма да съжалявате.

# 541
Здравейте,
отново бях при Анита от Микрево- не ми каза хубави неща,но не за това питам/ не може да се вярва избирателно само на това,което ни харесва/,пак ми говори за два пътя и се обърках още повече.Не разбирам защо така- преди години,нещата които ми казваше се случваха,но си беше едно и конкретно развитие на ситуацията,сега "може така,ама може и така".. Sad

Моля,някой който е бил при нея и има впечатления да каже/ може и на лични/ как е било при него и има ли познаваемост  Praynig

# 542
  • В.Търново
Ако някой се интересува от добра ясновидка,препоръчвам ви Стоянка Митева от Димитровград.Скоро я посетих и ми позна почти всичко,за здравето,професията и семейството.Скромна жена,живее в началото на Димитровград.Не взема такса,а колкото и оставиш.Ако искаш 10 или 20 лева ако си доволен.Със сигурност има дарба.Малко е рязка в началото,не обича ясновидките-шарлатанки,които мамят хората с високи такси и им обират парите.Няма да съжалявате.
Би ли споделила как гледа, на кафе, снимка или направо като отидеш при нея и ти говори.

# 543
  • София /Абсурдистан
Записвам се при вас и се връщам да чета  Peace

# 544
Ние пък днес бяхме при Богдана в Перник и май всички останахме доволни Simple Smile

# 545
А може ли да дадете телефон или адрес на тази Богдана от Перник

# 546
А нещо за Анита?
не вярвам никой да не е ходил при нея-/ тези,които само четат могат да ми пишат на лични съобщения/ Peace 

# 547
А нещо за Анита?
не вярвам никой да не е ходил при нея-/ тези,които само четат могат да ми пишат на лични съобщения/ Peace 

Аз съм ходила при Анита преди около две години.При мен познаваемост никаква тогава.
Спомням си че беше млада.
Но нищо, ама нищо не ми позна на мен, особено пък сега като се замисля след като е минало толкова време, да не кажа че нещата са точно обратно на това, което ми каза.

newsm78

# 548

Лично аз повече телефони публично не раздавам.
Нищо лично към вас, които ги ползвате по предназначение.
Но забелязвам, че се отразява зле на врачките тази публичност и човекопотока, който се образува пред вратите им.
Вдигат се такси, нямат време, претупват на две на три и т.н.
Съжалявам, че не открих Богдана преди Бойка за да си направя изводите коя всъщност е по известната пернишка врачка, за която има доста статии и там се цитира основно Бойка.
А мисля, че журналистите доста са се объркали по този въпрос...и май става въпрос точно за другата.

# 549

Лично аз повече телефони публично не раздавам.
Нищо лично към вас, които ги ползвате по предназначение.
Но забелязвам, че се отразява зле на врачките тази публичност и човекопотока, който се образува пред вратите им.
Вдигат се такси, нямат време, претупват на две на три и т.н.
Съжалявам, че не открих Богдана преди Бойка за да си направя изводите коя всъщност е по известната пернишка врачка, за която има доста статии и там се цитира основно Бойка.
А мисля, че журналистите доста са се объркали по този въпрос...и май става въпрос точно за другата.

И сега няма да може никой друг да я посети, така ли? дайте малко инфо...

# 550
Да , Мелиса, права си за публикуването на номера тук. Опитах да типратя на лични , но кутията ти е запълнена. Исках да звънна предварително а и да не се лутам из Перник. Ако може ми го прати на лични.благодаря ти

# 551
Да , Мелиса, права си за публикуването на номера тук. Опитах да типратя на лични , но кутията ти е запълнена. Исках да звънна предварително а и да не се лутам из Перник. Ако може ми го прати на лични.благодаря ти

Моля някой и на мен да ми го прати на лични... Sad

# 552
  • гр. София

Моля някой и на мен да ми го прати на лични... Sad

И аз ще помоля за същото, ако е възможно...

# 553
Мелиса пращай и на мен на лични моля....  bouquet  bouquet  bouquet

# 554
  • София
Много ли ще е нахално ако и аз се наредя  за контакти..  Rolling Eyes Много ми се идваше днес с Вас, но имах други ангажименти и нямаше как да ги отложа.

Общи условия

Активация на акаунт