Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 560
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Пристигам от Нови Искър.Директно се включвам за да споделя поредното си безумие.
Е не ми се беше налагало да споря 2 часа с врачка и да я убеждавам, че самата тя си противоречи.
Много съм яхнала метлата  #Cussing out
При кой си била там и какво ти каза въпросната. Явно толкова е познавала, щом си  е противоречала #Crazy newsm78 Господ да пази от такива врачки #Cussing out #2gunfire

Любка.Бубка.Баба Бубка.От къде да знам и аз вече.
Пак съпротивите да ходя ли или по -добре да не ходя.
Тръгнах.За малко да катастрофирам, докато някаква малоумна без да си гледа в огледалата реши да прави обратен завой пред мен, а аз бях намалила в последния момент, защото видях едно кученце да пресича и си гледах кучето да не сгазя, а тази ми излезе от дясната страна с обратен завой към лявата точно пред мен.Още тогава трябваше да се спра и да се прибера.
Ама не, пуст инат, ще ходя.
После се забих във Войнеговци вместо в Нови Искър, още едно предупреждение да се връщам и да не се занимавам с глупости.
Ама не, продължих.
Намерих я.
Айде да видим сега.
Събирала пари за благотворителност, за някакво болно детенце.Не реагирах.
Давай по същество.
Почна с големите речи, чува гласове, гласовете ми казват.
Говореше:НИЕ ти казваме, не те принуждаваме, не те манипулираме.
НИЕ това, НИЕ онова.
Все едно слушах дебати в предизборна кампания на партия:Гласовете ви чувам
Говореше си с гласовете:ДОбре, това не тярбва да й го казвам, добре, няма да й го кажа
Гласовете ми казват:ако ни помолиш ние ще ти помогнем.
Ама аз не моля за помощ бе гласове, искам отговори.
Питай ни, вика Бубка - Любка.
Питам еди кво си.Не, няма да стане, това така, това онова.
Каквото е писано, такова ще е.Трябва да идеш в Свети Мина, да отключваш параклиса всяка сряда...свещи, тамяни, кръстове...
Викам не искам да ги правя тия работи.И като удари с юмрук по масата и вика - ще го направиш, само дето не подскочих.Викам, как така , нали нямаше вашата партия да ме принуждава, защо така сега с викове и удари по масата? Shocked
Така било писано, трябвало да го направя.Даде ми лист и химикал да пиша молитви.Какво точно трябва да кажа на ГЛАС  в молитвата: спомням си само едно, да пргоня анти христа от себе си.
Един човек на Вера Кончовска щял да прати необходимите треволяци да ми се направи медальон, за да прогоним кармата с проклятието.
Тук бяха опеменати дори куриерските фирми, които ще доставят билките. ooooh!
Еди какви си билки, еди какви си треви, за еди кво си.
ВИкам, хубаво, дай това, което не може да стане, а аз искам да стане, да го променим да стане.
НЕ!!!
Не може!
Е как така не може?
Каквото е писано тва ще стане, ние нищичко не можем да променим - ааааааа тук почнаха да ме хващат нервите вече.Изтърпях да ми се повишава тон, да ми се удря по масата, да ме принуждават да ходя по църквите и всичките подробности, но най мразя някой да се оплита в лъжите си.
И почнах аз този път:Не можем да променим нищо така ли?
Не, не може
Сигурна ли си?
Да, ако искаш ще поспорим.
Викам, добре, що тогава като нищо не можем да променим и всичко, кеото ни е писано, че ще стане - няма как да не стане, шо ме караш да ходя по цървките, да си КУПУВАМ билки и треволяци и да си променям кармата.?
Аааа, ама аз не те карам.
Викам, ти не ме задължаваш, но ми предлагаш.
нали това си е моята карма, нали тя е написана такава и такава ще остане, няма как да се промени
Ама не, аз искам да ти помогна.
Тук вече моя глас започна да се чува повече от нейния.
Колкото повече аз повишавах тон, толкова повече тя ставаше по тиха.
В един момент вика:Гласовете ми казват да не споря с теб.
изведнъж се прехвърли на някакъв лист и започна да си говори с гласовете за някви имена за Тончо Русев или поне това чух.
После почна:Ще ти се прехвърлят греховете върху децата
Какви деца?Аз деца нямам?
Аз знам, че нямаш, гласовете ми казаха.
Проклятието щяло да се прехвърли върху наследниците в рода ми.
Викам, слушай кво, ако стане това, което аз искам, пък проклятието нека се прехвърля до 9-то коляно ако ще в рода, може ли да направим сделка?
Ами не, не може.
Е що не може, хем няма да получа това, което искам, хем проклятието ще продължи.
За кво да го махам това проклятие в некви треволяци, като пак няма да получа квото искам?
Съвсем се обърка жената.
Тръгна да вади цигари.Викам , браво бе, аз два часа седя тука и не пуша, а ти сега цигари ми вадиш ти да пушиш...Не, аз не пуша, само държа цигарите в устата си.
Викам, да, гласовете ти казват да не пушиш, вредно е.
После вече реши да ми връща на удара с удар:
Няма да си с този човек, той не те обича, използва те, това ти е проклятието.
Викам, хубаво, защо си противоречиш сега?
Нали никога така или иначе нямаше да стане това с човека, къде намеси пак проклятието сега?
Ако го махнем проклятието - ще ме заобича ли човека?
НЕ!
Ами за какво тогава да го махаме и да купувам треви?
За да ти провърви и да идеш в Рая.
Ама жена, нали ми е писано да не ми върви, как така ще го променим това?
И почна, аз не мога да ти лъжа, казвах ти това, което ми казват, ти ако искаш вярвай, но ти шак ще дойдеш тука и ще ми кажеш, че съм била права.
Викам, добре, ама ако не стане както си ми казала аз пак ще дойда тука и тогава какво ще ми кажеш?
Вика, пожелавам ти от цялото си сърце да се случи това, което искаш.
ВИкам, къде намеси сърцето си сега, ами проклятието, ами това какво ми е писано, къде остана?
Вече не издържаше жената.
Сети се че готвела нещо да види дали е готово.
Аз седя, готова за още бой.
Видя, че няма да си тръгна.
Тръгна да звъни на снаха си да идва да вземе манджата , че било време за вечеря.
Станах.
Какво ти дължа?
Каквото оставиш - усещах я как единствено й желание е да се разкарам от там.
Вече не се сещаше нито за благотворителност, нито за дядото с билките, нито за църквите, нито за куриерските фирми, които трябваше да ми доставят моето светло бъдеще.
Излезнахме на двора и тя моментално запали цигарата.
Усмихнах се от сърце.
Качих се в колата и се прибрах.
Знам, че никога повече няма да я видя...

# 61
Здравейте!

Не се включвам често, но редовно ви следя от любопитство и интерес. Понякога наистина се изненадвам от някои коментари, но този път съм меко казано потресена, затова се извинявам предварително, ако съм и малко груба. Да се правят магии е нещо отвратително! СЪВСЕМ РАВНОЗНАЧНО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Никой няма право да се намесва в съдбата на друг по този начин, ако ще и да умира от любовни и всякакви други мъки! Не съм набожна, но вярвам в свят от другата страна, знам, че съществува възмездие за подобни действия. Това е грях, още повече пък да се мисли и  прави подобно нещо на Великден !?!  Съчувствам дълбоко на всеки, който преживява такива любовни сътресения, защото и аз съвсем скоро преживях такива... Да не говорим, че продължи година и 4 месеца: рев, сълзи, нерви, вечер не можех да спя, повръщах,  накрая се разболях заради тотален срив на имунната система... НЕ!!! Всъщност същинският проблем беше моята абсолютна СЛАБОСТ да се вдигна, да се погледна в огледалото и да се осъзная каква глупачка съм, колко е важно да бъда силна и да продължа живота си, защото ме чакат безброй хубави неща и в крайна сметка човекът, който със сигурност ще бъде с мен до края на живота ми, съм именно аз и трябва да се уважавам по дяволите, а не да се чудя какви глупости да правя от отчаяние! Ето аз оцелях Simple Smile Сега дори с въпросното момче сме в добри отношения.Каквото е писано, ще се случи. Като иска някой да си ходи, пуснете го. Ако се върне (ако още изобщо искате такъв човек) - ок, но ако не се върне - еми теглене му една и толкова, толкова ли е важен ??? Как сте живяли без него преди него??? Да не сте се родили с този човек? Бъдете силни, имайте уважение към себе си, разберете, че това са уроци, които трябва да научите в този живот и да се справите... без магии, а сами.. със себе си ! Simple Smile

Извинявам се отново, ако съм засегнала някого, но това е истината,  колкото и да сте отчаяни сега.
Весел празник на всички!
Simple Smile

# 62
Искам да попитам ходилите при Бойка, колко пари ѝ оставят за 10-15 минутното гледане?

И друго ме интересува- отговаря ли тя все пак на някакви конкретни въпроси или коментира само това, което вижда в чашата?

Аз й оставих единия път 20, когато бях сама, а втория понеже бяхме повечко хора - оставих 10.
Първо коментира това, което вижда.
После казва, ако искаш да ме питаш нещо -питай.Но е много кратка в отговорите си.
Не се прави както повечето на психолог и да разсъждава.
И точно в това й е чара  Hug

# 63
Добре, явно ще трябва да се повторя, но в по кратък варинат.

Преди 5 години изчезна моя приятелка.
Месец ни вест, ни кост.Просто ей така.Тогава причините ми бяха необясними.
Отидох при Седат в Звъничево.
Той ми каза така:Жива и здрава е, с двама мъже, не иска да я търсиш, не иска да се връща.
Казах му ок, поне да се обади, че е жива и здрава.
Той каза така:Това може да стане, но ще е против нейната воля, защото тя не иска да бъде намерена.И понеже точно от теб е избягала, трябва да ми дадеш имената на някой друг, на който ще се обади, че е жива и здрава.
Дадох имената на майка й и баща й.Обадила се е на другия ден.Жива и здрава.Прибра се след седмица.
Моето куче Марк, което обичах като дете умря месец по късно.Ей така от нищото.
Това беше моята цена, която трябваше да платя, за да спася нейния живот.
Защото хората, с които е била и са й се правели на нейния приятели са я подготвяли да я пращат в Гърция да работи като проститука.
Ако сега знаех какво ще ми струва това - бих избрала кучето си.
Но тогава не знаех.
Една гледачка туркиня ми беше казала.Спасила си нейния живот, но си платила с този на най - скъпото ти същество.Сменила си кучешкия живот за човешкия.И това не е грешка.
Но пак си платила цената.
Така, че сега тук някой да ми обясни как въпреки волята на някой, който не иска еди какво си - аз отивам , правя някви неща и в същото време спасявам живота му, а губя този на кучето си?
Че сметки за оправяне винаги има, съгласна съм с това за магиите.
Но все пак може ли някой тук да ми обясни къде точно сбърках, че направих нещо против волята ня някой?

# 64
Здравейте, следя ви от мнооого време, но чак сега реших да се регистрирам. Единствената врачка при която съм била е баба Станка от Костинброд. Баба ми и майка ми са ходили там след сватбата на нашите, защото се притеснили, че майка ми не е забременяла. Тогава тя е казала, че ще се роди момиче със сини очи и руса коса еди кога си, след това и за брат ми. Казала е на майка ми да се пази от тъмна жена, а баща ми да не се бръсне неделя вечер (мисля, че беше), защото имало ангел пазител над него. Баба ми се разплаква и казва, че когато се родя с дарове ще иде при нея, така и става, на моята погача прави още една и я носи при нея. 19 години по-късно баба ми звънна една сутрин, че е сънувала кошмар с мене и иска да ме заведе при Станка ( това се случва 2009г), която се оказа бабата на Азис. Отидохме, нея я нямаше, беше внучка и, тя ми гледа на таро и до днес няма едно нещо, което да не е познала. Година по-късно майка ми отиде отново.Станка е гледала, но тя гледа на обикновени карти, казала и е за мен, че ще стана семейна много набързо и ще имам дете, както и е в момента, за 3 месеца свършихме цялата работа  Laughing и отново и казала за тъмната жена и бръсненето на баща ми, след като не я е помнела 20 години, гаранция! Така и аз и съпругът ми вече 2 пъти ходихме, позна всичко, за него, за нас, втория път дори видя детето в картите и ни каза, че е много живо, много будно, но се стряска докато спи, до ден днешен това все още е факт, въпреки че му е лят куршум, но от друга жена. Ние дори не сме и споменавали за него. Много съм доволна от нея, искам отново да ида, защото имаме страшни финансови проблеми и абсолютна липса на късмет, но нямам с какво да и платя, наистина взима 20лв, за гледане, но другите неща като разваляне на магия и леене на куршуми е по-скъпо. Не знам неин телефон, нито адрес. Ако карам колата мога да стигна, но до толкова...
Съжалявам за прекаляването в писането, но не се сдържах да си кажа всичко  ooooh!

# 65
  • София
  Мелиса, мисля, че не трябва да се обвиняваш по никакъв начин за това което се е случило.

Имах почти перфектен живот и за няколко години ми се случиха толкова ужасни неща, че приятели, които ме познават много добре и знаят всичко ми казват, че се радват че съм останала с разсъдъка си. А никога  не бях ходила по врачки и баячки, дори ми беше смешно ако разберях,че някой се е допитвал до тях.Но никога не казвай "никога", сега съм им чест посетител, поне за няколко дена да ми вдъхнат вяра и надежда, че всичко ще е наред.
  Така че започвам да се замислям, след  няколкото  назидателни и укорителни поста с какво точно прегреших толкова много - казах ви не бях ходила по врачки, а за магии дори не бях чувала.
  Нека всеки си живее живота си както намери за добре и всеки да прави това което смята , че е правилно ( моля ви съдниците не ми скачайте - не съм тръгнала да правя магии, но ако някога го направя това ще мой осъзнат избор - има кой да ме съди)

# 66
Мелиса,

ти си постъпила, както биха постъпили и много от нас в същата ситуация. Ти не си знаела, че желанието ти да помогнеш на приятелката си ще рефлектира върху някой друг или нещо друго. И аз бих постъпила със същите чисти намерения и не бих се замислила даже, че това е "магия". Но специално моя пост се отнасяше за магиите за любов, събиране, смърт и всичко, което може да навреди на живота на друг човек и което е против волята му. Но такива хора, които вършат подобни неща, са с ясното съзнание какво правят и че има голяма опасност това да доведе до нещо лошо след време. Затова го нарекох "престъпно". Защото това е слабост, заслепеност от моментната мъка, загуба на всякакво достойнство, а не чисти намерения за нещо добро.

Иначе, че и аз съм се свързвала с разни "гледачки" - така е, макар че никога не съм ходила някъде на лични срещи или да говоря по телефона с тях. В трудни моменти всеки се изкушава да научи нещо за бъдещето си или за моментната ситуация. И аз не съм безгрешна, естествено. И да.. в Библията също това се смята за грях. Но едва ли има някой здравомислещ тук, който да не смята, че правенето на магии за любов е далеч по-голяма глупост.

# 67
Тук наскоро в миналата тема се писа за бабата на Азис, ако става въпрос за същата жена. Бяха ходили и казаха, че нищо не познавала и за 20 лв не казвала почти нищо на тези карти , на които гледа ooooh! newsm78

# 68
Тук наскоро в миналата тема се писа за бабата на Азис, ако става въпрос за същата жена. Бяха ходили и казаха, че нищо не познавала и за 20 лв не казвала почти нищо на тези карти , на които гледа ooooh! newsm78
и аз заведох моя приятелка, и тя не беше доволна, но при мен е 1 към 1, и то за неща, които се случиха с години напред, явно зависи от човека или от аури,чакри и т.н. нямам идея...

# 69
Аз преди ходех на ходжа,имаше един от нашия вход(той почина ,лека му пръст) и доста го търсеха.Та реших един ден и аз да видя за какво иде реч.Направи ми,не знам за какво ...овито част от прилепово крило в някакви страници от арабски и ми каза да си го нося със себе си ,това магия ли е  Rolling Eyes че ме хвана страх с тея магии...

# 70
Аз също съм пристрастна по отношение  на тази тема-магия за любов. точно от такава магия си замина преди 10 месеца съпругът ми.....една изпращяла кукувица не прие мисълта, че няма да бъде с него.....магията не му подейства, обаче както трябва а го вкара в гроба......Съжалявам, че до преди година не вярвах нито в магии, нито във врачки, ако бях обърнала внимание на думите на човечеца, още щеше да е жив.......а на мен това мое нехайство и неверие  ще ми е обеца на ухо.....не знам дали някога ще мога да си простя.....Знам, че всичко се връща и хора, които имат такива мисли и вършат такава работа-бял ден не виждат, обаче покрай тях страдат и други хора...... Така, че "Праведната" не сме толкова тъпи, колкото се опитваш да ни изкараш. По-добре ти погледни навътре в себе си и си поразгледай "праведната" душица. А, иначе нищо лично-да си жива и здрава!  Hug

# 71
  • София
Здравейте,
търся актуални кординати на Елена Лалова в нета, но нищо не намирам. Някой може ли да каже нещо по въпроса?

# 72
  • София
За тази дама имаме ли мнения:

www.adara-bg.eu

# 73
Здравейте ,  днес  говорих   с Миро  по телефона  ,човека  направо ме  разби  .позна  даже от кой  град  му се обаждам.Веднага  започна  да говори  за проблемите  ми  и  едно  кьм едно ,как никьде  не сбьрка.Гледа по телефона   таксата  му е  30  лева.   Не сам го питала  но  засега  ще  си позволя  да  му   публикувам  телефона    0885 787193

# 74
Мелиса, аз да питам пак какво стана с Миро Плевенски ? Има ли резултат от него ? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт