Ясновидци/врачки - тема 23

• 234 456
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте! Ще разочаровам доста хора, които се надяват на Цеца от Надежда...ами май наистина познава краткосрочно и доста налучква с буквите, планините това го знаете, които сте ходили. Да от ромски произход е и живеят доста хора, които се показват по време на гледането...Единствено ми позна за пътуването, което ме наведе на мисълта, че познава, но нищо повече не се сбъдна. Същото е и с Таня от Люлин-не е познала на мои познати за бъдещето.
 Rolling Eyes

# 301
Разбира се,че е вярно аз просто споделих нали за това е форума Rolling Eyes ако големият главозамаиващ успех ми се случи или ако приятелката ми забременее ,пак ще ви разкажа,но за сега.......това е положението.

# 302
Четейки постовете днес  се сетих за едно клипче, което може и да съм поствала...но ако е било отдавна, просто не помня и искам отново да го споделя с всички Ви.

Това клипче е във връзка с една поредица на ''Дискавъри'', която съм гледала преди много години в чужбина. Ставаше въпрос за една книга, в която са събрани неща и факти, които важат за всеки човек и как с тази книга човек може да се представи за гадател. Simple Smile

Вижте клипчето...

http://vbox7.com/play:4a6734a6

# 303
Да клипа казва сам по себе си много,днес още по стълбите се разбрахме с мойта приятелка ,че няма да отговаряме и няма да правиме физиономии с които,да подсказваме дали нещо е вярно или не,и понеже не отговаряхме с да и не Бойка се затрудни и каза на мойта приятелка е хайде де говори за да ти се отключи чашата Rolling Eyesами фигурите са там ама ,просто Бойка се беше качила на грешната писта с пълна скорост.Едно истинско гледане на кафе,обстойно с подробности може да продължи 40мин.,но това днес си беше нула в сравнение ,да може да познаеш и за 5 мин.,но не общи неща,или несъществуващи......незнам

# 304
Да, аз съм съгласна с майнд рийдинга и че трябва да се внимава. При подбора ми на врачки показател е специфична, а не широкообхватна ситуация. Но явно една и съща врачка при някои се проваля.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 11:48 от below the surface

# 305
  • Пловдив
От клипа разбрах ,че те ни въздействат така ,че чак ни промиват мозъците и ние като слепи вярваме  Tired
Но и аз съм от тези дето все си викам няма да ходя ,пък мине време и хоп хайде пак по врачки  Crossing Arms
Не искам да обиждам никого има и кадърни гадатели ,но са твърде малко  Naughty

# 306
Здравейте,
отдавна не съм писала, а и не съм обикаляла скоро нашите приятелки, а и като гледам няма да ми се случи скоро...

Кой какво познал - познал, какво си измислил, за да ми вземе парите - няма значение.
Аз за Бойка няма да пиша, след като прочетох всичко , което сте изписали за нея - установявам, че само на мен не ми е казала това, което на вас.
Иначе на последната ми приятелка й каза същото, което и на вас, а на предната с която ходих това за дяволчето и тамяна също.Както и да е.
Минавам да кажа обаче нещо за Цеца, цели две седмици не съм я виждала - предсатвяте ли си  Crazy
Цеца познава нещата в близки срокове по картите - факт.
Само че има едно голямо объркване там - тя ми казва, че нещата ще ми се случат с човека, за който питам основно, но се оказва че нещата наистина се случват както тя ги е казала, но със съвсем друг човек, за който дори не ми беше минавало през ум изобщо да питам за него при ходенето си по подобни места.
Искам да кажа, че тя много правилно тълкува картите и прогнозите според тях са верни, но няма как да знаем със сигурност за кой човек точно иде реч.
И общо взето сега съм малко шах мат.Макар, че при последното ходене и в нейните абсолютни уверения към мен, че точно това ще ми се случи я попитах директно - ти сигурна ли си, че точно за този човек става въпрос.
Така че Цеца е идеална за близки събития с точност, но пъзела трябва да си го донаредите сами.
Писали сте за Пепа на предните страници, аз за нея съм разказвала, погледнато от днешна дата за това, което ми каза - има само две попадения: свалила съм повече 10 кг и карам колата, която тя ми описа с абсолютна точност.И майка ми почина, но това вече се брои за доста отдавна.
В сряда през нощта обаче ми се случи нещо, за което нито някой ми беше казал, нито аз очаквах, че съм способна на подобно нещо - така, че врачките при мен засега остават на много заден план, защото както някой беше писал малко по нагоре - това си е чисто промиване на мозъка и ако човек не поеме сам контрола преди да е минал границите с ходенето по подобни места- става много лошо.
Бъдете здрави и весели празници

Поздрави  Hug

# 307
Здрaвейте и от мен, виждaм, че тук имa изобилие от информaция зa всякaкви гaдaтели, врaки и т.н., но почти нищо не открих зa един конкретен, a се предполaгa, че е достa популярен. Стaвa въпрос зa Кеaзим ходжa от Овчa купел. Бях питaлa и в други теми, но и тaм не можaхa дa ми кaжaт много. Вие дa сте били при него или дa сте чули нещо повече? ( стaвa въпрос зa Кеaзим ходжa от Овчa купел в София, не зa този от Лозенец, понеже рaзбрaх, че се подвизaвaт двaмa с еднaкво име)

# 308
Откакто се подвизавам тук, признавам, че врачките използват едни и същи изрази при всички. Веднъж Мелиса ми каза, че една жена й казала точно същото както и на мен ми е повтаряла абсолютно всеки път. При Мелиса е имало смисъл, при мен три години не мога да разгадая какво е това, но междувременно е познала неща, които извиняват това непознаване. Цеца на мен ми говори за планини - първо три, после една. Същото го е казала и на мн други. За трите дома и аз съм го чувала от Бойка, но при мен е така. Но пък Бойка ми е познавала, че на 15 и 28 нещо ще се случи и едно много конкретизирано в обстоятелствата нещо, което можех да се обзаложа, че няма как да стане, но половин година по-късно стана. Така че, ситуацията е и така, и така. Винаги съм смятала, че всичко е въпрос на химия между врачка и клиент и също така от другата страна да са в кондиция. Но съм била против да се вземат пари дори и когато някой не може да познае.

# 309
Кеазим от Овча купел май взимал 50 лв...ако отидете - пишете...

# 310
Дaно дa не взимa сaмо по 100, че ме губи тогaвa Simple Smile някъде четох, че си вдигнaл тaрифaтa нa толковa, но дaно дa не е вярно. Честно кaзaно мисля дa отидa при него и дa видим кaкво ще кaже, че нaпоследък съм изпaднaлa кaто в дупкa, гонят ме сaмо мрaчни мисли, имaм чувството, че ми е нaпрaвенa мaгия...a и здрaвословно имaм проблем, който уж ще мине, но не минaвa... и тaкa, нaдявaм се скоро дa отидa и дa се види, дaно дa е нaистинa кaдърен

# 311
Здрaвейте и от мен, виждaм, че тук имa изобилие от информaция зa всякaкви гaдaтели, врaки и т.н., но почти нищо не открих зa един конкретен, a се предполaгa, че е достa популярен. Стaвa въпрос зa Кеaзим ходжa от Овчa купел. Бях питaлa и в други теми, но и тaм не можaхa дa ми кaжaт много. Вие дa сте били при него или дa сте чули нещо повече? ( стaвa въпрос зa Кеaзим ходжa от Овчa купел в София, не зa този от Лозенец, понеже рaзбрaх, че се подвизaвaт двaмa с еднaкво име)

Както почти за всеки друг и за него е писано ,макар и по-оскъдно на общия фон.Повечето от информацията в темите циклично се повтаря.Бойка,например, e обсъдена и приключена още в ранните теми, сега отново дойде реда й-нещо като премятане в пералня е.Доколко се стига до "изпиране'' е друг въпрос.
При Кеазим определено те съветвам да не попадаш,особено щом си в  описаното от теб емоционално състояние, но изборът си е съвсем твой.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 13:02 от ryannn

# 312
  • София
Мисля, че Кеязим ходжа от Овча купел и Лозен са един и същи човек.
Относно Невена - преди доста години съм ходила при нея и само първия път позна някои неща. Тогава твърдо взимаше 10 лв. на посещение и  10 лв. за работна на свещи.Явно сега нещата са се променили при нея.

# 313
Какво ще кажете за Милка някой ходил ли е при нея

# 314

Както почти за всеки друг и за него е писано ,макар и по-оскъдно на общия фон.Повечето от информацията в темите циклично се повтаря.Бойка,например, e обсъдена и приключена още в ранните теми, сега отново дойде реда й-нещо като премятане в пералня е.Доколко се стига до "изпиране'' е друг въпрос.
При Кеазим определено те съветвам да не попадаш,особено щом си в  описаното от теб емоционално състояние, но изборът си е съвсем твой.
Били сте при него и не сте доволни или сте чули нещо повече?

Общи условия

Активация на акаунт