Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 036
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ако се събирате за Перник ме бройте!!! някой да ми пише,ако ходи,ще се запознаем и ще ходим заедно,аз съм много съгласна,но нямам кола за съжаление...

ние лесно ще се съберем, ама къде ще отидем:))

# 601
Да само адреса ни трябва на въпросната Богдана, ама никой не го дава  Crazy

# 602
Ами някой беше обяснявал улицата на едната,пък другите са отсреща... може да се разровя сега по-назад,намираме горе-долу улицата и питаме,аз така намерих леля Искра,при положение,че тръгнах и питах наслуки  Grinning

# 603
  • София
Да, за Ина от женския пазар става дума. А колкото до римите, тях й ги шепне един махараджа в ушенцето.  Peace

# 604
Ами някой беше обяснявал улицата на едната,пък другите са отсреща... може да се разровя сега по-назад,намираме горе-долу улицата и питаме,аз така намерих леля Искра,при положение,че тръгнах и питах наслуки  Grinning

е така ще се наиграем Laughingи никой не ни съжали. Предлагам събота. До тогава има време... а дано се смили някой

# 605
Отидоха няколко страници с тоз-  на моменти  истеричен- казус и в крайна сметка , така или иначе ,всеки абонат тук има или ще има телефона, уж необявен публично, след  многократното писане за въпросната във форума,видимо за  всеки...Конкретно тази тъмнокожа лейди е подчертано стръвна на тема пари и от изключително смислен и достоверен човек знам как цените й скачат в секунди като надуши масов интерес  към себе си и талисман-манифактурата си, та сега като се почне класическото изсипване почти като с автобуси на избори, добро обрулване и стрижене се задава.Всичко би могло да става спокойно, нормално и за да  се получи внимание/отделено време, и за да  останат пари и за друго,както и по-полезно използвани страници тук.Така в първите 10 страници се записваме и си разменяме букети, после при няколко такива идентично повтарящи се сценки, заминава голяма част и от следващите, като всичко може да е много по-леко, без напън и припадъци, човешко.
Здраве и World Peace.

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 02:44 от ryannn

# 606
  • София
Melissa77 Аз се опитах да ти пиша, но кутията ти беше запълнена.  Hug

Момичета до неделя няма да съм на линия, така че ако достигнете 50 страници, някой друг ще трябва да пуска темата. Пожелавам Ви прекрасна седмица  Hug

# 607

е така ще се наиграем Laughingи никой не ни съжали. Предлагам събота. До тогава има време... а дано се смили някой
Стигнете до Перник и улицата,а там ще питате.Хората знаят обикновенно.Търсите вечното присъствие пред някой блок и 100% ще ви упътят.Аз така съм намирала.Успех момичета!

# 608
  • София
Не,ryannn, мисля че не става въпрос за същата- тя няма проблем с алкохола.

Да, ясно.Беше жена някъде от селата там и ми се струва, че беше с това име, за която ми разказваха, че е  много важно да я хванеш рано сутрин, преди да се е подредила и че тогава имала добри включвания, но явно е друга.
Съжалявам, че не мога да ти кажа нещо за Анита, виждам, че ти е важно.Дано някой се включи с надеждна информация.

Опа, сетих се!Наистина , тази, за която говоря се казва точно Анита, но пие и гледа в село на име Струмяни.

Анита е учителка и е ангажирана почти през целия ден в началното училище в Микрево.От няколко години е семейна в Струмяни.Май се оплетоха вече врачките.Пияницата е друга и  не е в този район.

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 10:41 от ket1313

# 609
И да се върнем към темата по същество

Някой чувал ли е/ходил ли е при една Сашка от Хаджи ДИмитър?
Доста едра и леко мургава дама, на около 40+?

В неделя бях в едно заведние навън и тя дойде... Не съм била на посещение или нещо такова, просто седна на нашата маса, защото имахме общи познати.
Само че такива неща ми каза, че главата ме заболя от истини.
Факт, че хората с които бях колкото и да са ни общи познати - не знаят чак толкова подробности за мен...

# 610
  • София, Бургас
Здравейте..искам да ви попитам дали може да ми препоръчате къде мога да лея куршум на дете в София. Намирам само баба Велика от с. Лозен. Но ако някой знае друга жена в София, която не е шарлатанка, ще съм много благодарна. Мерси предварително  bouquet

# 611
  • Под Слънцето
Аз па искам да ми изплащат вредни ! В тази тема.   #2gunfire
Само за отчет: сбъдват се 2 неща, които не очаквах, но ми бяха предречени. 

# 612
  • София
Аз па искам да ми изплащат вредни ! В тази тема.   #2gunfire
Само за отчет: сбъдват се 2 неща, които не очаквах, но ми бяха предречени. 

От кой ти бяха предречени?

# 613
Аз пак да питам като идиот  Crazy За този сайт magicbul.net, вече питах няколко въпроса и доста от нещата са така, както ги написаха и то само в 1-2 изречения. (за сегашната ситуация нацелиха)
Искам да разбера за бъдеще дали някой има наблюдение познали ли са им  newsm78 Peace

# 614
Аз пак да питам като идиот  Crazy За този сайт magicbul.net, вече питах няколко въпроса и доста от нещата са така, както ги написаха и то само в 1-2 изречения. (за сегашната ситуация нацелиха)
Искам да разбера за бъдеще дали някой има наблюдение познали ли са им  newsm78 Peace

на мен отговора ми хареса, но ще мога да ти кажа след 2-3 месеца за бъдещето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт