Ясновидци/врачки - тема 23

• 232 064
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
къде мога да лея куршум на дете в София
И аз се интересувам. Ако не бъркам има отделна тема за восъколеене и леене на олово/куршум, но не съм я намерила/чела.
Преди няколко години водих моя син,след като се беше изплашил, да му леят куршум при Ангел от Дианабад. Има му координатите в анкетата. Скоро му звънях, но телефонът му беше изключен.

Опитай!

Той "разваля" и магии... newsm78
Свестен ми се стори.Разказа,че пътува до Индонезия веднъж годишно, зарежда си...чакрите,примерно  newsm78

# 616
къде мога да лея куршум на дете в София
И аз се интересувам. Ако не бъркам има отделна тема за восъколеене и леене на олово/куршум, но не съм я намерила/чела.
Преди няколко години водих моя син,след като се беше изплашил, да му леят куршум при Ангел от Дианабад. Има му координатите в анкетата. Скоро му звънях, но телефонът му беше изключен.

Опитай!

Той "разваля" и магии... newsm78
Свестен ми се стори.Разказа,че пътува до Индонезия веднъж годишно, зарежда си...чакрите,примерно  newsm78

Hope,нищо против теб,ама това със зареждането на чакрите ме потресе- абсурдно е! Наистина ли иам хора,които вярват,че това се случва по този начин ? Когато започнат да блъщолевят подобни глупости,най-вероятно се опияняват,виждайки горкия слушател опулен срещу себе си,щото може да схване отделни думички,но не и всичко,което му се говори. Наистина ли тези смятат хората,пълнещи джобовете им за толкова издухани!

# 617
  • Sofia
rain, въобще не задълбавам кой/къде/дали прави нещо или не. Аз отидох за нещо конкретно, направи ми го човекът, платих ...не мога да кажа дали имаше или не резултат. Peace Доволна съм от отношението,предразположи ми детето, не е някакъв страшен или изкукал дядка, да кажем  Stop По-скоро е лечител.

# 618
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=759888.0 Ето я темата за леенето на куршум. Май няма нищо.
Чела съм за някаква Цвета от Катуница, Пловдивско. Нямам тел ,дори не знам дали бяха доволни от нея. За баба Шеки от Рударци, какво мислите? Нали тя лее куршум.

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 22:42 от MayyaI

# 619
Аз пак да питам като идиот  Crazy За този сайт magicbul.net, вече питах няколко въпроса и доста от нещата са така, както ги написаха и то само в 1-2 изречения. (за сегашната ситуация нацелиха)
Искам да разбера за бъдеще дали някой има наблюдение познали ли са им  newsm78 Peace

на мен отговора ми хареса, но ще мога да ти кажа след 2-3 месеца за бъдещето Simple Smile
Да, благодаря ти сподели после какви са резултатите  bouquet Както и други , ако има да споделят.

# 620
  • София, Бургас
От всичко прочетено май ще се доверя на някоя баба, от някое близко село до София. Тези модерните нещо не ми вдъхват доверие. Ще опитам тази баба в село Лозен май..и в Костинброд имало някаква и ще реша на коя от двете да отидем. Много ми е чудно как в София няма някоя известна баба. В Бургас преди няколко месеца пак се бях засилила да ходя и веднага намерих..но за съжаление жената беше болна и ние вече трябваше да си ходим, докато се оправи..

# 621
Аз пак да питам като идиот  Crazy За този сайт magicbul.net, вече питах няколко въпроса и доста от нещата са така, както ги написаха и то само в 1-2 изречения. (за сегашната ситуация нацелиха)
Искам да разбера за бъдеще дали някой има наблюдение познали ли са им  newsm78 Peace
Добре де сега като си давам сметка като зададох въпрос в  magicbul.net никъде не съм упоменавала данните си(единствено на човека с който е свързан въпроса и от когото зависи разрешаването).Та как разбраха какво ще ми се случи като не знаят коя съм?

# 622
Добре де сега като си давам сметка като зададох въпрос в  magicbul.net никъде не съм упоменавала данните си(единствено на човека с който е свързан въпроса и от когото зависи разрешаването).Та как разбраха какво ще ми се случи като не знаят коя съм?
Ми питай ги - http://magicbul.net/?page_id=133   Rolling Eyes

# 623
  • София
От всичко прочетено май ще се доверя на някоя баба, от някое близко село до София. Тези модерните нещо не ми вдъхват доверие. Ще опитам тази баба в село Лозен май..и в Костинброд имало някаква и ще реша на коя от двете да отидем. Много ми е чудно как в София няма някоя известна баба. В Бургас преди няколко месеца пак се бях засилила да ходя и веднага намерих..но за съжаление жената беше болна и ние вече трябваше да си ходим, докато се оправи..

Преди 3-4 години водих дъщеря ми да и леят куршум в Банкя при една баба , но нямам телефон , така ходихме .Не си спомням къде беше , но ако искаш ще питам бившия дали си спомня къде точно беше.

# 624
За леене на куршум-баба Шеки от Рударци Peace

# 625
Момичета, аз също се интересувам за леене на куршум за дете около София, ще съм ви благодарна, ако някой сподели мнение и координати. Да сте живи и здрави.

# 626
Към дамите от Хасково

днес в разговор ми похвалиха изкл много една жена от Хасково / на тази,която ми каза за нея и нейна приятелка,неща предсказани преди 10 год са вече факт/ За съжаление,координати не могат да ми дадат/ обеща да пита,но аз реших преди това да пробвам и тук,защото знам,че може да има хора от Хасково/. Жената имала къща в "Парка"/така се казвала месносттта,не е парк!, туркиня е,има дъщеря в Турция и летата прекарва при нея. Гледа на кафе,името и започва с"Н"/ може би,не е мн сигурна/ и е около 60 год. 
Хайде сега,казвайте коя е Laughing

# 627
Знаем, че повечето врачки са със съмнителни способности или напълно липсващи такива...Знам, че злоупотребяват с нашето доверие с цел финансови облаги...Но когато става въпрос за здравето на детенце от целебрална парализа, някакси всичко ми идва в повече...

Мария Асенова, която не спря да се рекламира и да си преправя физиономията и възрастта с пластични операции е всичко друго, но не и феномен. Не съм ходила лично при въпросната, но знам за случая на двама мои много близки хора, които изгоряха със солидни суми при нея преди години, разбира се нулеви резултати, накрая за капак и ги нахокала, че нямало резултат от нейната ''работа''...

Самата Мария Асенова отново е измамила жена с 2000лв. ще видите линка отдолу,лошото е, че си позволява да лекува деца болни от целебрална парализа с...хранителни добавки, които тя поръчвала и купувала...Има разговор-номер с нея по телефона, където не пропуска да отбележи, че тези добавки са за хора с възможности...Господи....

И чуйте как говори Мария, нервно сприхаво и с такива факти, на които и дете трудно ще повярва...

Адмирации за ТВ7, която е подела голяма акция в изобличаването на шарлатаните...

http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D1%83%D1%82%D1%80% … html#.U3ysQdJkPm4

# 628
Здравейте,дали случайно можете да ми препоръчате някой покрай Ловеч?

# 629
  • Sofia
Събра ли се групичката за пътуване в събота при Богдана/Божана от Перник?
С или без кола, за търсене по централната улица на която се намира и Бойка, но от другата й страна.

Общи условия

Активация на акаунт