Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 451
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Да знаете, че оная бабичка дето отвори на Мехмет.. Той я е подкупил и тя се е разприказвала по телевизията. Нали преди Жале и той говореха за някакви пострадали деца. Това ще излезне наяве, защото по телевизията тя беше до легло и някой лежеше..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Ще орезилят Сайер и Керем иска подкрепа от Зейнеп , но  Rolling Eyes ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 676
 Crossing Arms Crossing Arms Тия не разбраха ли ,че така рейтинг не се вдига?  newsm78

# 677
Ако Зейнеп не се изправи и не застане до Керем, както са направили приятелите му, честно ви казвам не ги искам заедно... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 678
  • Керодиспансера
И какво, Зейнеп ще му обърне гръб ли newsm78 #Crazy

# 679
И какво, Зейнеп ще му обърне гръб ли newsm78 #Crazy
Стой и гледай.. Тя е достатъчно тъпа да го направи.. ooooh! ooooh! ooooh! Все едно е негова вина  ooooh! ooooh!

# 680
  • София
Момичета    Hug Heart Eyes Hug
Трея има ли го някъде другаде освен в сайта на Канал Д, че там много ми забива?

# 681
  • Под Сините камъни
Eто https://www.youtube.com/watch?v=0xO_Ysbr19U

# 682
  • У Диспансера ...♥♥♥
Каза и ,ще застанеш ли заедно до мен ?
Та чакаме ,да видим какво ще реши Зейно  ooooh!

# 683
  • София
Eто https://www.youtube.com/watch?v=0xO_Ysbr19U
Пепи - Мерси!
Явно Гюкхан е решил да посвети няколко епизода на разкриването на тайните на Сайер.

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
Глиста,ще се прави на ударен и ще рови из стаята на Киеро,а иначе ще играе с Жале,Мехмет каза на Жале,че ще има голяма бомба,а Жале че Баръш е с тях и ще търси информация ,Демет разбира се  не дава на Зейнеп,да излиза и да се вижда с Кирето,а Ахмет е разбрал,че писмото е в нея
Егати и фрагмана

# 685
  • Керодиспансера
Каза и ,ще застанеш ли заедно до мен ?
Та чакаме ,да видим какво ще реши Зейно  ooooh!
Сигурно ще го подкрепи NaughtyНали в разказа си каза "С Керем поехме по такъв път...."

# 686
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 687
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ще застане,ето днескашните снимки от сета са заедно ,значи е застанала до него  Peace

# 688
  • Керодиспансера
И Зейнеп пак ли ще избяга, за да отиде на яхтата newsm78или няма да има яхта newsm78  Керем ще я чака, а тя няма да отиде newsm78 #Crazy #2gunfire

# 689

Ще застане,ето днескашните снимки от сета са заедно ,значи е застанала до него  Peace
Това е от 42 епизод.. Аслъ го пусна.. Още миналата седмица май излезнаха такива снимки от феновете   Peace Там където Демет отиде и тя тръгна с нея

Общи условия

Активация на акаунт