Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 412
  • 742
  •   1
Отговори

Gunesi    Beklerken

Резюме:
 Зейнеп е младо момиче което живее с майка си в село и води скромен и спокоен живот заедно с нея.За съжeление обаче нещата не вървят на добре и Демет губи всичко което има и шивашкото си ателие.Междувременно Жале нейна приятелка от детството и подава в ръка в този труден момент.Тя е директорка на един от най-престижните колежи в Истанбул-Колеж Сайер.Въпреки че Зейнеп не желае да се принесе в големият град по настояване на майка и която иска дъщеря и да се изучи и крои мечти за нея те заминават за Истанбул.Но всъщност Жале има други намерения,тя крие тайна която може да обърне живота на всички с главата надолу.Зейнеп е младо инатливо момиче до последна степен,безмилостна и щура още от първият ден тя си взема проблем на главата като започва да се занимава с един от най-непокорното момче в училището Керем и стават врагове.Керем е момче което до ден днешен е правило каквото си поиска,разглезен и използващ фамилията си пред всички в училището единственият който опитва да му се противопостави е Зейнеп.Зейнеп която вижда безмилостният Керем успява да му се опълчи.След като вижда нещата които Керем причинява на Зейнеп най-добрият му приятел - Баръш с който той е израснал от детство и чуства като свой брат и подава ръка в този момент.Зейнеп е привлечена от Баръш и неговото топло и мило държание,но има и друго Баръш е влюбен в едно от най-популярните момичета в училището- Мелис.Мелис е дъщеря на учителят по физическо - Джихан.И за съжаление много силно влюбена  в Керем.Докато Зейнеп се опитва да свикне с новия си живот и училището си,майка и Демет започва работа при сестрата на Жале - Мелда в модната и къща където има неприятна среща с миналото си.

Продукция: D Productions
Режисьор:Алтан Донмез
Сценаристи:Гьокхан Хорзум
Музика:Демир Демиркан
Жанр:Драма

В ролите :

Сериалът може да гледате
всяка неделя от 20.00 часа по KANAL D

Тема 1 Тема 2 Тема 3Тема 4 Тема 5 Тема 6 Тема 7 Тема 8 Тема 9 Тема 10 Тема 11 Тема 12
Тема 13 Тема 14 Тема 15 Тема 16 Тема 17 Тема 18 Тема 19 Тема 20 Тема 21 Тема 22 Тема 23
Тема 24 Тема 25 Тема 26 Тема 27 Тема 28 Тема 29 Тема 30 Тема 31 Тема 32 Тема 33 Тема 34 Тема 35 Тема 36 Тема 37 Тема 38 Тема 39 Тема 40Тема 41Тема 42 Тема 43 Тема 44 Тема 45 Тема 46 Тема 47 Тема 48 Тема 49 Тема 50 Тема 51 Тема 52 Тема 53 Тема 54 Тема 55 Тема 56 Тема 57 Тема 58 Тема 59 Тема 60 Тема 61 Тема 62 Тема 61 Тема 63 Тема 64 Тема 65 Тема 66 Тема 67 Тема 68 Тема 69 Тема 70 Тема 71 Тема 72 Тема 73 Тема 74

Добре дошли и приятни минути в темата!!!

# 1
1 съм
Гласувах че не съм и си има свой живот
Диди  bouquet  bouquet

# 2
  • Керодиспансера
Диди,за новата тема  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 3
  • По света и в нас.
За новата тема  newsm51 newsm51 newsm51

# 4
Диди, благодаря за темата   bouquet
Честно казано не знам какво да отговоря. Защото нито съм й чак толкова бясна, най-малко искам да помитам пода с нея, но и отговора за нейния живот не важи, защото пишейки тия неща нещо се губи логиката.. А и когато си известен трудно имаш личен живот за който никой нищо да не знае  Peace Яд ме е , че проваля сериала и кариерата си  Peace

# 5
# 6
# 7
   Записвам се и бегам на бързи обороти!  animal037  animal037  animal037

Дид,мерси за темата   

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 22:53 от babcheto44

# 8
И аз тука 

# 9

от сета

инфо от 43 серия
Керем стои на стълбите без настроение. Идва Баръш и заедно си тръгват от училище с колата на Керем. Преди това разговарят.
Джан и Зейнеп разговарят в колата му.
Джан, Зейнеп и Ямур разговарят в двора на училището.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 22:59 от terzieva76

# 10
Къде изчезнаха всички  Whistling

# 11
   Диди   bouquet  bouquet  bouquet

За анкетата - не знам . Не ми се ска Х да отнася всички негативи. Ако има спад след Беаз - вината не е само нейна , там имаше и друг участник , който още в началото си каза , че Х ще го спаси и подаде топката в нейните ръце  Peace факт .
А след  след днешните изпълнения на ЯмКер имам чувството , че върви паралелен сериал извън основния . Как след мола веднага се появиха фенки за снимка от сета , които моментално качиха снимката във фейса.
 Не знам за Вас но аз от серията утре нищо не очаквам . 3-те фрагмана показаха всичко без снимката , която писмото се намира от З. Остава да разберем дали е истинското. ЗейКер е ясно , че е минал на резервен вариант тук таме между всички и всичко . За какво са 3 фрг. като няма и следа от изненада и очакване , то писмото така или иначе си върви от 3 серии ( пък и кой ли го чака толкова ) .

ПП сега видях от МОла има снимки с фенки - за селфитата е сам разбира се . Я. липсва .  Joy Joy

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 23:29 от krasi_anna

# 12
Краси , ние тук реално почти нищо не сме казали против нея само за Беяз. И Кирето увърташе. Всичко дето сме писали е било повече за нещата в туитър. В тия войни си беше сама срещу всички. Добре, че спря. Дано е осъзнала, че това няма да й донесе нищо друго освен негативи. Може би има други начини да убеди хората в правотата си. Дано свикне с положението, защото и за нея самата е тежко и дано не се отразява върху играта й, защото ще загуби очарованието си.  Peace

# 13
  • София
Момичета -  Hug Heart Eyes Hug
Диди  - Мерси за новата темичка  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 14
К.Б в ОДТЮ
1 ва част
https://www.youtube.com/watch?v=3JM1VYtFGJ8
Скрит текст:
К – здравейте .....Здравейте, как сте, добре ли сте ? Според мен да проведем това събитие под формата на разговор, да поговорим , йес ? но всъщност не зная, ако вие си имате някакви правила, ще се съобразим със тях, но в кр.сметка , според мен,  да бъдем спокойни ...
Първо искам да благодаря, че сте ме поканили тук, казва нещо на англ.език , което не разбирам....че съм тук в това качество, ...
В моето сем-во има доста завършили отзи университет, дядо ми, чичо ми, затова тук е едно невероятно училище, за което сте късметлии...
Приемам въпроси, окей ? от кого ще дойде първият въпрос... има ли въпроси, или аз да започна да говоря, за живота си...няма ли ? Добре

? – здравейте, на първо място добре сте дошъл
К – добре съм заварил
2 – задава въпрос
К – извинете, името ви как беше ?
? – еди как си
К – приятно ми е
? – наистина ли ? – смях в залата
? – как започнахте актьорството
К  се закача с момичето, което му слага микрофона
К – окей .....започнах с театър, започнах на млада възрас,т на млада възраст бях на сцената, ббез да имам представа какво е и какво не е актьорството, само излизах на сцената правех някакви неща на които хората се смееха или плачеха и това ми харесваше, харесваше ми тази енергия, но правех това защото напълно ме удовлетворяваше. Всъщъност хареса ми, хареса ми и вниманието, после обаче и след като напреднат и годините ти тази работа става по-сериозна , ролите които получаваш, характерите които трябва да изиграеш, просто нещата стават по –сериозни и си казваш какво ще правя ? Ето тук вече нещата за мен станаха по-сериозни, зщото има хора които правят тази работа ей така, но в същото време има и доста хора които вършат тази работа като се потапят в нея, и аз виждах, че те получаваха по-голямо удоволствие от останалите., които се занимаваха със съвсем различни неща...Продължих със сцената до университета,  в университета се отдадох на актьорството пред камера, проучих го,  което е съвсем различно нещо от сцената, и от там в Л.А, а от Л.А. /смее се и прави дълга пауза/ - дойдох в Турция. Но в последните 11 години, актьорството е в живота ми. Ако искаш да поговорим и за видовете техники, но ....Окей ? Следващият ?
? – причината да дойдете в Турция е сериала В очакване на слънцето ли ?
К – не , как да ви обясня сега, турчин съм, през целия си живот съм живал в чужбина, казвах на хората , че съм турчин, след което видях, че аз добре казвам, че съм турчин, да вярно изчел съм много книги за Турция, - история , политика, аз може да съм изчел суа ти неща на тази тема, но да живееш и да изчетеш са коренно различни неща. На мен това ми беше странно, бях стигнал до едно положение в което си казвах, добре в Л.А. съм, английският ми е в пъти по-добър от турският, в крайна сметка израснах в тази култура, но културата у дома ни е турска, майка ми и баща ни са ни отгледали съгласно турските традиции, но въпреки това си казах, - добре но трябва да го изживея / да е в Турция/, особенно като актьор . Сега напр. в Холивуд най- голямата ми мечта е да бъда актьор, турски актьор в Холивуд, след първият ми филм мениджърът ми там ми беше казал, смени си името, стани Пол, името ти да стане Пол, .. Но какво е това Пол, аз съм Керем, разбирате ли, аз съм Керем. Но това е проблем, хората не могат да го изтговарят / името/, отиваш на кастинги/прослушвания ...един път, ме бяха викнали за една индийска роля, заради името ми, изобщо без да потледнат снимката ми и аз отивам на прослушването, и се оглеждам на около – араби, индийзи и аз. И са казах, ясно, заради името си съм в тази стая и съм на прослушване , ще играя някой си Джихад, но като тиб абсолютно не отговарям на това, влязох в стаята и ис казах – не се мориу забавлявай се, измислих си един акцент между т,рски и арабски, представих се с този акцент, и те ме попитаха дали скоро съм пристигнал, искам ли стол и такива неща.  След като свърши прослушването се върнах на нормалния си английски и те доста се учудиха понеже с този акцент се бях представил, че съм Керем, роден в Истанбул и т.н. Казано честно мялко се засегнах, защото само заради името ми са решили, че съм индиец
Аз не искам да загуля това, да бъда турски актьор в Холивуд е моя мечта, но ако аз бях останал там, нямаше да е същото , щях да бъда отрасъл в Америка, развил се в Америка и в Америка стана актьор . За мен нищо специално нямаше да остане, да добре, турчин съм но, сега щяха да ме наричат актьора с турски корени. Аз не желая това, искам – излязъл от Турция, от Т-я отишъл в Америка, и там е актьор.. Аз исках това и ми се струваше по-разумното..След което се срещнахме със събственика на агенцията ми – Гае Сьокмен. Преди да се установя, се бяхме срещнали лятото, много е важно някой да повярва  в теб, с каквото и да се занимаваш, някой трябва да ти повярва, това е много важно . това е една от най-хубавите и важни мотивации. Когато се срещнах с тях, повярвах, че ще успея да постигна целите си.....

Общи условия

Активация на акаунт