Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 75 Време ли е за истината ?

• 19 415
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен в този ненормален час !

Христос Воскресе на всички ви пожелавам ви здраве защото то е най-важно ,щастие защото без усмивка няма живот и късмет защото е исключително важно да ни върви  Hug Heart Eyes Hug
Миме радвам се че те виждам какво му е имало на малкият да се оправя бързо  Hug Hug Hug
Сега по темата с Ханде аз съм тази която отговори с най-грозната позиция и ще обесня защо  Peace
 Всички в ГБ са турци които са си живели в Турция и са си израснали там с изключение на Керем в моите очи Ханде пропъди феновете си мен например ми загуби и симпатията която имах към нея не съм и била фенка признавам си харесвам ЗейКер и не смятам че сериала има нещо общо,но за мен обида към фен е нещо ужасно защото знам какво и блокиране ако е малко жена със силен характер няма да се води по мозъка на Окан ,а ще се замисли че ако не сме ние феновете е жив зиян защото ние и правим сериала ние и го гледаме и прочие аз лично гледам заради Керем защото това момче просто ме превлече а след първото му интервю което четох преди доста време бях меко казано впечатлена от това младо момче наистина  Peace
Ленес   bouquet за интервюто което си превела нямах възможност да гледам,но имах възможност да изчета и коментарите тук и превода ти и възхитенията на мацките в дизи просто за нас Керем е идол аз не напразно си го наричам душичка колкото и да изглежда смешно просто за кратките си години на живот твърде малка се смятам все още разбирам кой се е надул и кой не това интервю беше едно от най-хубавите неща които съм чела през този месец наистина ето защо толкова мечтая да имам среща с този човек ако ще и за десет минути да е само една снимка и хоп да се приключи ако иска после да не ме помни аз винаги ще пазя този момент дълбоко в себе си защото умея да ценя мига.
Впечатлена съм от изказването му за съпруга  и все пак не смятам че трябва да мисли за кой да се ожени и от каква народност е вярно е че фенките понякога са досада наистина ,но пък той не е отегчен със сигурност в крайна сметка той си решава когато любовта почука на вратата и най-грозната да е дето се вика е ако е хепи с нея ние феновете сме никои да пречим наистина колкото и да ни е анти.
Той е човек който буквално не вярва в себе си наистина изглежда си е голям самокритик
Нямам думи просто мисля че думите в моя речник няма да стигнат за да се опише Керем той просто не е от този свят наистина поне за мен

Извинете ме за оливането  Hug Peace Hug

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 05:18 от Дидзzз

# 46

Диди,ти още ли си будна,висях те на балкона  Hug Hug Hug

Будна съм изказах се едно хубаво и мисля след малко да отивам на топло  Whistling

# 47

И нещо за преди лягане от мацките в дизи нарекли са дядото на Зейнеп - Лошият чичко  Joy

Един коментар който ме засмя:Абе чиче защо толкова се дърпаш като го опознаеш ще разбереш че е момче като локум  Joy Heart Eyes
Защо постоянно се цупиш ?

# 48
  • В света на мечтите... ❤
Хайде,Дидка,лека нощ на теб и прекрасни сънища  Hug Hug Hug

И на мен ми се иска да си полегна като се наработя,ама няма,трябва да се помага за приготовлението за гостите  Rolling Eyes  довечера ще спя  Grinning

Сега да ви почерпя,че одеве от писане се улисах  Grinning  моята мама днес е именичка,почерпете се за нейно здраве  Hug

Скрит текст:

# 49
Сега и Добро утро вече да кажа,слънчица  Hug Hug Hug

Нося кафенцето

Пожелавам на всички да си изкарате страхотно празника и най-обичаните ви хора да са до вас  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 50
Добро утро момичета
Христос Воскресе   easter
Живи и здрави да сте всички !!!   bouquet   bouquet   bouquet
Дани, в този ранен час само ти си на хоризонта, да се чукнем за здраве тогава с теб  easter
За всички ви  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  easter  easter  easter
Приятно изкарване на празника слънчеви

# 51
  • По света и в нас.

# 52
Биби  Hug Heart Eyes  Тара  Hug Heart Eyes  добро утро  Heart Eyes

Тарче,да се чукнем,мила,аз обичам да се чукам  Mr. Green  с яйца де  Mr. Green

# 53
# 54
  • Керодиспансера
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Мили момичета,в тоя светъл ден желая на всички здраве, мир, благоденствие и много любов! Heart Eyes
Дани,честит имен ден на мама  bouquet  bouquet  bouquet и весел празник и на теб Hug Heart Eyes
Лени,  Hugслънчице златно,много ти благодаря за труда и безсънната нощ,за да ни зарадваш   bouquet  bouquet  bouquet
Това момче,Керем, всеки път ме изненадва и очарова все повече,колко много си личи разликата във възпитанието,образованието и класата му над другите актьори!Явно, че в момента любовта и да има момиче, не е приоритет за него, така че да е жив и здрав,да се забавлява с когото иска, а нас да ни радва от екрана Peace

Хубав празник, с любими за вас хора,  желая на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 55
Ели  Hug Heart Eyes  мерси мила  Heart Eyes и на теб весело изкарване на празника  Hug

Веси  Hug Heart Eyes Hug  Христос Воскресе  easter

# 56
# 57
Воистина Воскресе!

# 58
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
Нека светлината на неговото възкресение озари живота ви! Много здраве и благополучие!

Дани Heart Eyes Hug честит имен ден на мама   bouquet  bouquet  bouquet

Ели Heart Eyes Hug Веси Heart Eyes Hug Биби Heart Eyes Hug Тарче Heart Eyes Hug Жижи Heart Eyes Hug

Сега отивам да се трудя, а на вас пожелавам весело изкарване на празника  Hug

# 59
Мерси,Ками  Hug Heart Eyes Hug 
На теб лека работа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт