В момента чета ... - 28

• 43 343
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Под гъбата
И аз не съм чела "sineokomomche",но ще я потърся! Сега съм любопитна и за "Пустинно цвете"

# 61
Момичето, което бях - Джоджо Мойс

# 62
  • Пловдив
И аз не съм чела "sineokomomche",но ще я потърся! Сега съм любопитна и за "Пустинно цвете"

Ако искаш мога да ти я изпратя в ел.вариант "Пустинно цвете". Peace

# 63
Започнах - "Мафията на майките" на Керстин Гир, за сега е интересна но съм едва в началото.

В анкетата гласувах с не, но ми е в списъка за четене Grinning

# 64

Може ли и за мен " Пустинно цвете" ,чела съм я много отдавна, с удоволствие бих я прочела пак. Предварително благодаря! ralicaivanova1@abv.bg

# 65
Привет и весели празници на всички- да сте живи и здрави!!! Аз така или иначе още си чета "Защитна стена", но да се запиша и да благодаря.  bouquet И повече анкети да има, гладувах с "не".....

# 66
Записвам се при вас с най-голямо удоволствие! Много ми е уютно тук Simple Smile

Прочетох "Синове на съдбата" на Арчър. Като цяло ми хареса историята, но нещо не ми достигна,  за да се насладя напълно на книгата. Дали превода не беше на ниво или такъв си е изказът на автора, не знам, но доста ме дразнеше на моменти.

В момента чета "Зовът на кукувицата". Харесва ми много, макар и да съм на 30% от книгата. С нетърпение чакам миговете, когато имам възможност да седна с книгата Simple Smile

Относно анкетата - не съм я чела все още, макар че я изтеглих, но я избутах на по-заден план като прочетох негативни мнения. Макар че Дж.Харис като автор много ми допада. Някой ден сигурно ще я прочета.

# 67
  • Ямбол
Вчера започнах "Поправките":

След първите 50 страници се убедих, че това не е моят тип четиво и съвсем спокойно я зарязах. Нямам намерение да си губя времето с още 500 страници. Не знам защо, но много ми напомни "Жълтите очи на крокодилите", а нея също съм оставила недочетена.

И скоро не ми се беше случвало, но имах сериозен проблем коя книга да си избера. Понеже дъщеря ми е окупирала Киндъла и вече цял месец се влачи с едни "Призраци под виенското колело", трябваше да се обърна към наличните си запаси от хартия. Е, спрях се на "Колекционерът" от Джон Фаулз:
Не знам какво да очаквам - неизвестен за мен автор. А книгата май е от размените. Но да видим и нейната съдба каква ще е.

# 68
  • София
"Колекционерът" съм го чела преди N-броя години и тогава ме беше впечатлила...
Сега, след толкова много прочетени трилъри - кой от кой по-ужасяващ - не знам дали би ми подействала по същия начин ...  Thinking

# 69
  • София
Здравейте, момичета!  Hug  Христос Воскресе!

През почивните дни прочетох две книги - "Стъкленият замък" на Джанет Уолс (и на мен ми дойде моментът за нея  Mr. Green )  и The Gentleman in the Parlour - на Съмърсет Моъм. И двете ме впечатлиха силно. 4/5 и за двете в ГР. Ето и по-подробно:

- за Замъка: https://www.goodreads.com/review/show/829060877?book_show_action=false
- за Моъм: https://www.goodreads.com/review/show/917089707

И продължавам електронно с "Устоите на Земята" и "Хрониките на Амбър"  Heart Eyes

# 70
До края на месеца съм на Маркес.
Сега чета тази: След нея:

Благодаря на ♥.Петя.♥. за препоръката за "Трима мъже в снега" на Ерих Кестнер Hug много ми хареса  Simple Smile

# 71
  • Ямбол
Благодарение на mijjjka, сега чета тази

Много, много ми харесва  Hug Hug Hug

# 72
  • В един копнеж!
Прочетена! Книгата не е идеално лоша, включва интересна фактология от професията"антрополог". Много заингригуващо започна, особено след репликата: "-Сега те са опасни!"....Краят обаче беше банален, отколкото местериозно загадъчен.  Simple Smile

Скрит текст:

# 73
  • София
Човече, радвам се, че ти е харесала "Трима мъже в снега". Лека и ненатоварваща свежа книжка!  Hug

Поклон пред Маркес... Светла му памет!  От него съм чела "Сто години самота", "Любов по време на холера" и "Генералът в неговия лабиринт". Искам да прочета и други негови книги.

Чакам отзивите ви.  Hug

# 74
Аз реших да започна Да дойдеш на света на М.Мацантини помня ,че книгата май доста се  е коментирала във форума и понеже сега я взех от библиотеката я започнах ...но малко стилът на авторката ми е по особен, но искам да прочета още  малко , за да видя дали ще ми допадне или не
За Пазителките на гълъбиците и аз  подкрепям ,че е много хубава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт