В момента чета ... - 28

• 43 343
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
В момента чета: Индия- рецепта за любов

# 241
  • в рока
Според настроението ми си избирам различни неща за четене.Имам нужда да препрочета Ремарк-"Мансарадата на бляновете" После започвам Стайнбек -"Зимата на нашето недоволство"

# 242
Изгълтах "Шутът на кралицата". Много ми хареса. Сега продължавам с "Другата кралица".

# 243
Започвам "Нощи в Роданте" на Никълъс Спаркс.
Много търся "Една година в Прованс" на Питър Мейл, в електронен вариант. Както и останалите две книги - Добра година и Винена афера.

# 244
  • Плевен
 От Агата Кристи на мен най-любима и съответно препоръчвам, е "Трагедия в три действия". На Амели Нотомб скоро прочетох една книга, "Атентат", просто да се запозная с авторката и много ми хареса. Възнамерявам да прочета още много нейни. Вече си купих "Любовен саботаж"
А сега по темата - в момента чета: "Златният храм" на Юкио Мишима

# 245
  • На точното място
http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=16140
Пипи само това намерих.

# 246
Аз все още се мъча с Да дойдеш на света , историята е добра , но стилът на авторката някак ми отнема удоволствието от четенето и действието е някак си разтеглено във времето ,обемът на книгата е прекалено голям поне за мен ,очаквах да ме докосне повече.Остават ми още около 60 страници , но  нямам сили да ги дочета ,ще оставя за утре ....
Паралелно с нея започнах и Тайният дневник на Източна перла на Морийн Линдли , още в началото съм , но ми се струва интересна.

# 247
  • София
Паралелно с нея започнах и Тайният дневник на Източна перла на Морийн Линдли , още в началото съм , но ми се струва интересна.

Ще очаквам отзиви  Wink
Имам я и аз.. но моята отлежава и чака ред  Laughing

# 248

bouquet Благодаря, ще се регистрирам да видя!

# 249

Ще очаквам отзиви  Wink
Имам я и аз.. но моята отлежава и чака ред  Laughing

Четох я преди около две години, хареса ми като цяло. Но има доста секс и сексуални сцени.

Аз прочетох "Луна и грош" на Моъм. Цялостната ми оценка е положителна. Последната част за Таити най-много ми хареса.

Сега съм се потопила в класиката "Птиците умират сами".  Simple Smile В началото ми се стори скучна, но след стотина прочетени страници все повече ми харесва. Макар да предполагам каква ще е основната сюжетна линия, пак ми е много интересна засега. Мисля, че всички почивни дни ще съм си с нея и с ремонт на хола.  Simple Smile

mario.d.k,
би ли споделила мнение за "Седмата вълна". Аз много харесах Лекарството, но не успях да си намеря продължението за прочит.

# 250
  • София
Аз приключих с "Вълци". Страшно много ми хареса! Много съжалявам, че не ме бива да пиша коментари и рецензии, но това е добре пипната книга.
Сега ще умувам в компанията на кого да прекарам празничните дни.

# 251
  • София
Венка, с нетърпение очаквах коментара ти  Grinning
Сега с нетърпение ще очаквам и да я прочета  Laughing

# 252
  • Benelux / Varna
Аз приключих с "Вълци". Страшно много ми хареса! Много съжалявам, че не ме бива да пиша коментари и рецензии, но това е добре пипната книга.
Сега ще умувам в компанията на кого да прекарам празничните дни.

И аз много я харесах и си взех продължението веднага след като излезе, но още не й е дошъл редът.

# 253
Чакат ме 10 дена почивка и мисля да си почета на воля.  Party

Започнах с "Преди да заспя" - Стивън Уотсън.

# 254
Аз реших да чета "Вечната Амбър", не съм я чела преди  Crazy Прочела съм само предговора, но ми хареса до тук  Party

Вили, "Преди да заспя" е мноооого добър психо-трилър. Приятно прекарване с нея  Heart Eyes

Елинка, "Птиците умират сами" ми е една от любимите книги, наред с "Отнесени от вихъра"   Heart Eyes  Напиши отзив, когато я приключиш, интересно ми е как ще я видиш ти  Peace  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт