Възрастови разлики

• 68 128
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
Всяко правило има изключения,тоест-няма правила.Всеки е различен.Говорим за масата,за повечето ...и основно за първи брак,аз вече споменах,че после всичко може.Но в началото поне надеждите са други.Ако двама души имат какво да си дадат един на друг ,няма значение  останалото.
Щом няма правила,значи всичко е възможно..

И всичко зависи от индивидуалността ни.

# 421
Всяко правило има изключения,тоест-няма правила.Всеки е различен.Говорим за масата,за повечето ...и основно за първи брак,аз вече споменах,че после всичко може.Но в началото поне надеждите са други.Ако двама души имат какво да си дадат един на друг ,няма значение  останалото.
Щом няма правила,значи всичко е възможно..

И всичко зависи от индивидуалността ни.
Така е.Стига обективно да сме преценили кое  е нашето и да се чувстваме ОК.Да не мрънкаме изнервени с него на всяка крачка.Пък как изглежда отстрани-проблем на който гледа отстрани,да се оправя.Не  е предмет на тази тема или е?

# 422
  • София
Какво?, много ми хареса историята, която разказа.
Наистина най-важно е ние как се чувстваме в една връзка, а това какво ще кажат другите е без значение.
Бор_яна, аз явно ще се различа от масата, защото за мене това ще е първи брак, ако има такъв  Laughing Но пък при мене така са се стекли обстоятелствата, просто късно се открихме Simple Smile Напълно съм съгласна с идеята, че е достатъчно обективно да преценя кое е моето и че се чувствам ОК с този човек, което съм и направила.

# 423
  • София
Преценката винаги е субективна. Не сме обекти, че да разсъждаваме обективно.  Simple Smile

# 424
22 с 32 годишен бива..Да не кажа,че може и да си екстра комбинация..
Ама 22 и 52 годишен,тц..

Ами това е точно нашата ситуация и мога да кажа, че наистина си е екстра комбинация, но от хора - а не от възрасти! Заедно сме вече 4 години и половина и не съм усещала разликата, освен, когато споменаваме някъде възрастта си. Запознахме се, след като вече бях станала на 18 и той и до ден днешен се шегува, че ме е чакал да порасна  Laughing
Когато хората са пълнолетни, съзнателни и си допадат не виждам как възрастовата разлика може да е проблем. Когато става въпрос за 12 год. момиче и 30 год. мъж вече е съвсем друга ситуация.

# 425
Ама 22 и 52 годишен,тц..

Ами това е точно нашата ситуация и мога да кажа, че наистина си е екстра комбинация, но от хора - а не от възрасти! Заедно сме вече 4 години и половина и не съм усещала разликата, освен, когато споменаваме някъде възрастта си. Запознахме се, след като вече бях станала на 18 и той и до ден днешен се шегува, че ме е чакал да порасна  Laughing
Когато хората са пълнолетни, съзнателни и си допадат не виждам как възрастовата разлика може да е проблем. Когато става въпрос за 12 год. момиче и 30 год. мъж вече е съвсем друга ситуация.
Само не разбрах ти от кои си? Тези с 22 и 32 или тези с 22 и 52, защото вторите ако си, то е изключение, иначе за мен поне си е крайно неприемливо!! Аз бях на 18, той на 30, 4 години продължи всичко и накрая вече се усещаше осезаемо разликата, какво остава пък ако беше 30 год... ooooh! ooooh! Tired

# 426
Какво мислите за разлика от 8 години (мъжът е по-възрастния)?

Нищо общо взето.

# 427
Ама 22 и 52 годишен,тц..

Скрит текст:
Само не разбрах ти от кои си? Тези с 22 и 32 или тези с 22 и 52, защото вторите ако си, то е изключение, иначе за мен поне си е крайно неприемливо!! Аз бях на 18, той на 30, 4 години продължи всичко и накрая вече се усещаше осезаемо разликата, какво остава пък ако беше 30 год... ooooh! ooooh! Tired

Ами удебелих 22-32, но явно не е било достатъчно. Wink

# 428
  • София
Ами удебелих 22-32, но явно не е било достатъчно. Wink

Изобщо, аз даже си помислих, че си в комбинацията с 52-годишния.  Grinning

# 429
 Laughing Явно не само аз съм се объркала! Crazy

# 430
Тази тема е доста депресираща и гнусна Sick

# 431
  • София
Кое му е депресиращото и гнусното на темата? Не се заяждам, питам просто.

# 432
Лъха ми отвсякъде на педофилия и старчески мухъл.

# 433
  • София
Мисля, че преекпонираш, но всеки си има право на мнение. Лично аз не видях старчески мухъл тук, а единствената педофилия спомената беше за някакви връзки, в които единият е на 12 години.

# 434
  • София
Темата действително е гнусна, но не заради "старческия мухъл", а благодарение на изявите на Маджик.

Общи условия

Активация на акаунт