Възрастови разлики

• 68 099
  • 784
  •   1
Отговори
# 450
Бая сте изпонаписали докато ме нямаше.    smile3501  Все същите глупости като предишните. Пак да повторя - или тук пишат много повече мъже старчета отколкото предполагам или има прекалено много жени набутали се с такива, стремящи се да се самоуспокояват че бръчките, побелелите коси и неприятната миризма на избраниците им (ако не веднага, то доста по-скоро отколкото предполагате) били много ценни и добра компенсация за "улегналостта"  им - ами мерси - не ми звучи убеждаващо - аз няма да съм пореднала прецакала се с по-старичък, за останалите не отговарям.
Естествено че мъжете съзряват по-рано и умират по-рано - средно 7 години преди жените - това е световно важащ факт, не само у нас.  И на 50 са си дедки за разлика от жените, а на 35 застарели чички, колкото и по филмите да се опитват да ни пробутват нещо друго, понеже на някой така му изнася.

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 12:40 от White Magic

# 451
Бе на 38 съм..Нямам бяла коса,не намирисвам..
Бившия ми,/набор/също си беше екстра от към физика..
БНД-то на 40,ежедневно тичаше по 15-ина километра..
Но,пък редовно виждам 20+ годишни(и от двата пола)чиято телесна маса и форма е под всякаква критика.И нито парфюНчетата спасяват гледката,нито екстеншъните,нищо..

# 452
Хаха, мерси White Magic, че ме развесели толкова рано сутрин. Единствената, която пише глупости тук си ти. Мъж на 35 бил застаряващ чичка  Laughing Ти да не би да си на 15 год? Представям си как, като си хванеш мъж, ще му биеш шута като стане на 35 год, щото вече ще е чичка  Laughing А пък ти ще си останеш вечно млада и няма да се вмиришеш на бабичка  Wink

# 453
А пък ти ще си останеш вечно млада и няма да се вмиришеш на бабичка  Wink
О,бъди сигурна,че някои органи на White Magic/най-вече тези които са поместени в черепната кутия/,са си останали вечно млади и са спрели развитието си в ранна детско-юношеска възраст.
Ся,обаче да не вземеш да завидиш,бабичка такава! Naughty

# 454
Моят мъж след три години ще стане на 35  Shocked Как не го е срам?!!! newsm78 Вижда се, ще се сменява!!! Joy Joy Joy

# 455
Моят мъж след три години ще стане на 35  Shocked Как не го е срам?!!! newsm78 Вижда се, ще се сменява!!! Joy Joy Joy
Еее,не такива крайни мерки де..Почни да го пръскаш с това и може би ще стопираш времето Mr. Green

# 456
И какво смешно казва WhiteMagic? Наистина се държите като обидени тьоти на моменти. Tired
Имам доцент на 36, аз съм пред дипломиране... ами чичка е, с поведение на ученичка, защото не може да си го държи в панталоните. И човекът сам си го казва: "Колеги, стар съм да имам повече от приятелски отношения с вас, но ако познавате някоя какичка около 30...имате ми фейсбука".

# 457
Може би защото логиката сочи,че ако мъжете на 35 са застарели чичковци,същото важи и за жените.
Ми сори,ма не съм застаряваща лелка.Напротив.Жена в разцвета на силите си съм.

# 458
И с двете ще ми е неприятно, даже към противно да имам любовни и сексуални отношения Wink

Да, благодаря, че си редактира мнението.

# 459
Може би защото логиката сочи,че ако мъжете на 35 са застарели чичковци,същото важи и за жените.
Ми сори,ма не съм застаряваща лелка.Напротив.Жена в разцвета на силите си съм.
Сранно и аз не се имам за лелка, че и дете родих на тази преклонна възраст вместо да легна и да чакам да мра. Мъжо и той 40 ще направи тази година, май му е време да го сменям с двама на по 20.
А пък ти ще си останеш вечно млада и няма да се вмиришеш на бабичка  Wink
О,бъди сигурна,че някои органи на White Magic/най-вече тези които са поместени в черепната кутия/,са си останали вечно млади и са спрели развитието си в ранна детско-юношеска възраст.
Ся,обаче да не вземеш да завидиш,бабичка такава! Naughty
Те тези си остават вечно млади, но след определена възраст изглеждат комично.
И да, остаряваме, неизбежно е. Разликата е в това, че някои остаряват като катедрали, други като парцали.

# 460
Развеселихте ме.. Joy

Аз пък,колкото по-остарявям, все по-красива ставам..
(преди малко тъкмо разглеждахме с ММ старият куфар със спомени/снимки) - огромна разлика..даже с тези от преди 5-7 г.. Rolling Eyes

# 461
Бая сте изпонаписали докато ме нямаше.    smile3501  Все същите глупости като предишните. Пак да повторя - или тук пишат много повече мъже старчета отколкото предполагам или има прекалено много жени набутали се с такива, стремящи се да се самоуспокояват че бръчките, побелелите коси и неприятната миризма на избраниците им (ако не веднага, то доста по-скоро отколкото предполагате) били много ценни и добра компенсация за "улегналостта"  им - ами мерси - не ми звучи убеждаващо - аз няма да съм пореднала прецакала се с по-старичък, за останалите не отговарям.
Естествено че мъжете съзряват по-рано и умират по-рано - средно 7 години преди жените - това е световно важащ факт, не само у нас.  И на 50 са си дедки за разлика от жените, а на 35 застарели чички, колкото и по филмите да се опитват да ни пробутват нещо друго, понеже на някой така му изнася.

Беломагийке,  не беше ли сама написала, че  си се набутала с такъв.  newsm78  Кой ти е виновен, че  си се самопрецакала с  лошо подържан миризливец  Rolling Eyes 
Между другото -  цикличното интервално прищракане в тема, на която не си автор, си има също миризма...и тя е на трол Laughing

# 462
И с двете ще ми е неприятно, даже към противно да имам любовни и сексуални отношения Wink

Повече от нормално е младо момиче,да изпитва неприязън при мисълта за секс с мъж който,чисто технически би могъл да и е баща.Обратното е гнусно и мяза на геронтофилия,тъй,че не виждам кво изтъкваш неща които са си стандарт,не изключение.

Сега,не значи,че само щото има девойки е на 17 години,то абсолютно всеки 34 годишен мъж,е застаряващ чичак.

Ай мислете поне мъничко като пишете.

# 463
Ясно е, че самата White Magic се е прецакала с някой чичка/дядка, щом така неуморно злобее срещу тях. Ако не беше засегната лично, нямаше да се опитва да ни убеди, че всички над 35 години са вмирисани старци  Laughing

# 464
Повече от нормално е младо момиче,да изпитва неприязън при мисълта за секс с мъж който,чисто технически би могъл да и е баща.

Чисто технически мъж с разлика 12-13 години може да е баща, но в света е пълно с такива двойки.

Общи условия

Активация на акаунт