Salem (2014) TV Series

• 3 949
  • 19
  •   1
Отговори
# 1
Чакам букви и сядам да гледам. Дано си струва, има к'во да се коментира и си заслужава и темата  thumbsup

Мерсаж   bouquet

# 2
Мерси за темата   bouquet
След малко сядам да  гледам.

# 3
  • София
И аз тук Simple Smile
Мерси за темата, дано да има какво да объсждаме    bouquet

# 4
  • В две мъжки сърца
Ох, от кога го чакам! Дано скоро има буквички, че да гледам. А защо като го пиша на търсачката в Замунда не ми излиза и какъв е този епизод 00?

# 5
  • МАРС
Видях, че в DMCA-removal-from-Google са се захванали със субтитрите и вече са на 40%, та ще ги изчакам и тогава ще гледам.
Дано да си струва, че вече съм станала доста скептична относно вещерските сериали.

# 6
  • Ænima/Albuquerque
И аз тук, все познати муцуни.  Hug
Дедфейс, мерси за темата!   Hug

Много ми хареса серията. Надявах се сериала да е изцяло "исторически", понеже не бях чела нищо предварително. Молех се да не като последните вещерски бози, разбирайте АХС и ... това другото вещерско сериалче, дето също почна наскоро. Не останах разочарована. Очаквам жестоки интриги да се заплетат.

Мери ми беше толкова красива, че не можех да спра да я гледам.  Heart Eyes

Айде, чакам ви с отзиви. 

# 7
  • Ямбол
Дедфейс, благодаря за темата!

Изгледах и аз, но нещо не съм очарована от пилотката, даже ми дойде леко скучна.  Rolling Eyes

Ще гледам и втори епизод, и ще реша дали да продължа.

# 8
  • София
Изгледал. Хареса ми на мен, страховитичък, без лигавщини като другите вещици от Ийст ко беше там.

Амидала, Сет Гейбъл. Heart Eyes Heart Eyes

# 9
  • Ænima/Albuquerque
без лигавщини като другите вещици от Ийст ко беше там.

A, a, за тия говорех.

# 10
Ако не си струваше, нямаше да отворя тема за него Wink

# 11
  • Ænima/Albuquerque
За някои си струва, за други - не. Малко е относително.   Peace

# 12
Доволна съм от пилотката, изгледах даже и 'историческия преглед' (нулевия епизод  Simple Smile)... Чудни идейки- 'фанатичния пуританизъм и зловещия сатанизъм' - открийте разликите, ако можете Crazy Mr. Green  Sick

Добре потегли, да видим понатам  Peace

# 13
Трети сезон започва през октомври.
Има ли някой, който още гледа сериала?
Не съм гледала последните два епизода от миналия сезон и се чудя дали да продължа.  Rolling Eyes

# 14
  • София
Аз гледах само първи сезон, нещо ме дразнеше, не мога да кажа какво точно. Почнах го заради агент Лий от Фриндж, ма той някаква брада пуснал тука, а беше толкова хубаво момче.

Общи условия

Активация на акаунт