Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 828
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Ами то ....такива сме ние жените, обичаме да търсим и експериментираме за най-доброто. И добре, че е така, че остане ли на мъжете.....( да не се обиждат, не фиксирам всички де).
А и като цяло ние (тук вече визирам себеси като жена) обичаме да знаем за какво си даваме парите относно дома.
Гес, май наистина пооспамихме темата, ама да си кажа - верото  с ябълка и мускус - божествено, направо елексир за ръцете и сетивата. И лавандулата ще се взема.
Хайде сега кажете за Ариела- че не съм много в час с него. Пуснали са някакви икономични кутии гърците, някой ползвал ли ги е ? А бар кода им е немски.

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 15:19 от emocija

# 196
След дълга и упорита борба с  петно на бяло/видимо от кетчуп/ - Snow изненадващо за мен го отстрани.Спота се провали.
 Първото беше някакво забравено пликче, дето мислех да хвърлям.
Ще купя да си имам.

# 197
  • София
Ще има ли скоро някъде намаление на Форест? Кампанията като че ли позатихна, а аз така и не купих голям пакет от универсалния за дрехите на детето.

Между другото бях се отказала от Тео бебе заради адски силната миризма на гела, но останах без препарат и от чудене какво взех една малка кутийка прах и останах много доволна - миризмата е съвсем лека и перфектно изпра всички чудовищни засъхнали петна от кал и трева от дрехите на малкото, честно, не вярвах, че ще излязат, без предварително да третирам с нещо.

# 198
За София в хит младост My Forest е на 8.99 до 14.05. Иначе във фаантастико е на промоция почти през седмица. Миналата беше 8.49, редно е скоро пак да го намалят  Mr. Green

# 199
  • София
Малина,   bouquet

# 200
Тема с аромат на божур Sensual Peony за какви дрехи е? На опаковката никъде не пише, но доколкото се ориентирах от състава май няма оптични избелители.  Трябва ми специално за цветни дрехи.

# 201
  • Стара Загора
Тема с аромат на божур Sensual Peony за какви дрехи е? На опаковката никъде не пише, но доколкото се ориентирах от състава май няма оптични избелители.  Трябва ми специално за цветни дрехи.
Ако държиш праха/течния да е за цветни дрехи, търси такива перилни на които изрично пише за цветни/колор. Щом на този прах не пише, че е за цветни, значи е универсален, по-добре го ползвай за бели и светли устойчиви цветове.

# 202
Прала съм с тази Тема и си става за цветни,нищо не ми е съсипала/ пера само на 30 -максимум 40 градуса/.
 Липсва ми аромата на старата Тема памук /

# 203
  • в огледалото на живота

Липсва ми аромата на старата Тема памук /
В какъв смисъл?Не ти допада аромата или не си доволна от качеството на изпиране?
То и сега я има... Rolling Eyes

# 204
Ами аз го написах ясно,предишният ми харесваше повече.

# 205
  • Варна
А аз много харесвах Тема Азиа Спа ли беше  newsm78 С едни речни камъчета отпред.Миришеше уникално и супер трайно.

# 206
За цветно е. На новите опаковки го пише.

# 207
Джижи, какъв оцет? Например Кулинар винен или що?

# 208
За цветно е. На новите опаковки го пише.

Благодаря. Явно съм попаднала на старите опаковки. Течен беше. Имаше и памук, и азия спа.

# 209
  • София
За търсещите бебешки омекотител - видях такъв на Chicco в дрогерии Lilly. Има 2 вида - бял и зелен. За мен са нови и като посвърша запасите, смятам да пробвам. В момента съм в издирване на слабо миришещи омекотители...

Общи условия

Активация на акаунт