Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 506
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Момичета купих си днес италиянски Даш-13лв за 25 пранета.Какво ви е мнението за него като изпиране.Отдавна съм го ползвала и доколкото си спомням бях доволна от резултата.
Относно омекотителите сега съм на вълна класически син Ленор от Германия.

Не знам дали е прахообразен или гел, за бяло, за цветно или универсален, но определено ще си доволна.
Аз пък днес взех Тео бебе с алое вера за дрешките на малката. Не е лош, но със чорапките определено не се справи.
Гърците са пуснали нови аромати на Суплин, много ми харесаха, но тъй като съм се презаредила с италиянски ленори ще поизчакам. Но ароматите им определено бяха много хубави.

# 241
  • София
Ако това е вярно, германците тотално са изтрещели...

http://www.dnes.bg/world/2014/05/10/procter-gamble-izteglia-ot-g … 99lyPQJM.facebook

# 242
Още не им е изчезнал комплекса заради всичко, което са направили нацистите.

# 243
Да го дават насам, ама по-евтинко да струва този неонацистки прах.

# 244
  • София
Пени се, не пени се, ше переме по цял ден и ше свирукаме арбайт махт фрай, после ше маршируваме към простора
Ей ква долна провокация!
(Ма и в Германия политтолерастите не спят)

# 245
Моля препоръчайте ми прах за пране за чувствителна кожа. До сега перях с Ариел, но напоследък мъжът ми получава обриви след като е сложил изпрана дреха от гардероба. Имам подозрения, че се дължи на праха за пране! Благодаря предварително!

# 246
 В магазините DM има прахове за чувствителна кожа.

# 247
Моля препоръчайте ми прах за пране за чувствителна кожа. До сега перях с Ариел, но напоследък мъжът ми получава обриви след като е сложил изпрана дреха от гардероба. Имам подозрения, че се дължи на праха за пране! Благодаря предварително!
Persil sensitive е много хубав прах точно за чувствителна кожа и изпира много добре,любим продукт ми беше когато децата бяха бебета.

# 248
Определено следващият препарат ,който купя ще е Персил Сензитив / децата вече са големи ,но за имам проблеми с невродермита си напоследък/
 Между другото Бинго сензитив много им допада като аромат и що годе като изпиране .

# 249
До сряда в Билла омекотител Малиция ще бъде намален на 3,99 (от 4,99 лв.). Препоръчвам го за любителите на силни и трайни аромати. Всички аромати са прекрасни, но този - бял мускус - ми е фаворит.

# 250
  • София

Ако имаш такива подозрения, подходи радикално и вземи истински бебешки хипоалергенен прах, който е без аромат. Прах, а не гел, защото се отмива по-добре. Не ползвай омекотител и плакни по-интензивно.
Препаратът на Денк мит е такъв, а доколкото се ориентирах - също и на Сано Максима. Сано дори май са без ензими, но не съм сигурна дали не бъркам.
Ариел и Персил сензитив, Тео бебе, Май Форест са ароматизирани, което е ок за чувствителна кожа и може да не създава проблем, но при изявена алергия аз бих ползвала нещо съвсем изчистено като продукт.

# 251
Сано дори май са без ензими, но не съм сигурна дали не бъркам.
Максима сензитив е без ензими, но е ароматизиран.

# 252
Взех си веро на Сано с ябълка и мускус, както и омекотител - мед и мляко, за 40 пранета - 9,10 лв. Скъпичък, но ароматът, поне от бутилката е вълшебен. Нямам търпение да изпера утре, че да разбера дали си струва парите Simple Smile Не мога да намеря снимка. Гес, такъв ли беше взела ти?
Едит: Намерих снимка
Скрит текст:
От къде взимате верото на Сано с ябълка и мускус?

# 253
Има го в Кауфланд и по малките специализирани магазини, където е по-евтино. Ти за кой град се интересуваш? Аз мога да ти кажа за Бургас.

# 254
Стара Загора

Общи условия

Активация на акаунт