Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 403
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Деро е универсален прах. Няма варианти специално за цветно.

Тъкмо щях да питам дали става за цветно. Simple Smile
Гес, имам въпрос: пробвала ли си Тео бебе (течен) с лавандулата http://progressive.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … t-essentials/816/ (този, който на снимката е по средата)? Питането ми е дали е добър и най-вече ме интересува става ли за цветно или е универсален? И по принцип - каква е разликата между този в зелената опаковка, който се води с алое, и другият - с лавандулата? Да не би само по аромата да се различават?

На мен ми се наложи да се справям с чисто бяла тениска цялата с петна от череши ooooh!накиснах за една нощ с Омото и на сутринта нямаше и помен от петната,тениската светеше.Вече,като имам такива петна само така процедирам.

Чисто бяла памучна тениска, порядъчно опръскана с петна при готвене - напръсках я със спрея на Хайтман с говеждата жлъчка и после с Омо в пералнята на 60 градуса. Програма - около час и половина, излезе като нова, и следа от петънце няма. По принцип вкъщи сме само големи хора и нямаме петна, за да усетим истинската ефективност на праховете, но ето - явно има защо да ги има добрите отзиви за Омо, Ариел, Персил и т.н. Аз не вярвах, че ще излезе като нова тази тениска, защото беше толкова накапана, че не е истина.

# 616
Гес, аз съм много доволна. Взех го за по-слабо замърсени дрехи. Взех и СКИП син-кутия, който е универсален. Скип е моят фаворит, гръцки. Няма такава белота!!!
Скип го знам, а Досия бих пробвала, ако намеря малка опаковка. Такъв чувал не ми трябва.

Гес, имам въпрос: пробвала ли си Тео бебе (течен) с лавандулата http://progressive.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … t-essentials/816/ (този, който на снимката е по средата)? Питането ми е дали е добър и най-вече ме интересува става ли за цветно или е универсален? И по принцип - каква е разликата между този в зелената опаковка, който се води с алое, и другият - с лавандулата? Да не би само по аромата да се различават?
Не, течен Тео бебе не съм ползвала, само прах. Прахът е добър, нямам конкретни забележки.
Всички варианти са универсални, а разликата е само в аромата.

# 617
Благодаря ти! Така си и и знаех. Хм, добре де, ще се въздържа от прахообразен, защото явно ще съдържа избелители на база активен кислород, а ако пера цветно с течен, мислиш ли, че ще избелва, съдържа само оптични избелители, предполагам?

# 618
Argent, спреят с говежда жлъчка дали се справя с петна от плодове? Имаш ли наблюдения?
Голяма мъка са ми, особено върху цветните дрехи, които не мога да пера на повече от 40 градуса. Петната от мазнини не ме притесняват, оправям ги, но с череши, ягоди, боровинки всеки път е борба и то не особено успешна. Simple Smile

# 619
  • София
Аргент, почти три години съм прала с мсички възможни Тео бебе гел и прах - нямам избелели дрехи, пере добре, новите гелове миришат отровно силно, прахът е добре ароматизиран.

# 620
  bouquet
Гес, аз съм много доволна. Взех го за по-слабо замърсени дрехи. Взех и СКИП син-кутия, който е универсален. Скип е моят фаворит, гръцки. Няма такава белота!!!
Скип го знам, а Досия бих пробвала, ако намеря малка опаковка. Такъв чувал не ми трябва.

Не, течен Тео бебе не съм ползвала, само прах. Прахът е добър, нямам конкретни забележки.
Всички варианти са универсални, а разликата е само в аромата.

Joy Аз ще си го разделя със свекито, нали я научих да я снабдявам, няма как.  Joy Joy Joy

# 621
Особено Тео бебе с лавандула. А и праховете са вече компактни, което е голям плюс.

# 622
Argent, спреят с говежда жлъчка дали се справя с петна от плодове? Имаш ли наблюдения?

Петна от плодове точно не съм третирал. По-скоро петна от "окапване" Laughing - салати, готвено... такива неща, но при всички положения мисля, че е много добър, може би и петна от плодове ще вади.

Аргент, почти три години съм прала с мсички възможни Тео бебе гел и прах - нямам избелели дрехи, пере добре, новите гелове миришат отровно силно, прахът е добре ароматизиран.

Благодаря! Ще го пробвам така или иначе. Ще взема течния, че ми трябва за цветно. При положение, че няма избелители на кислородна основа, би трябвало да не избелва, така си мисля по пътя на логиката.

# 623
Няма да избелва, спокойно. А защо точно Тео бебе, ако мога да попитам? Малко ли гелове за цветно има?

# 624
Както сигурно се досещаш - точно него не сьм пробвал. Трябва да си мине по реда. Simple Smile

# 625
Пък аз викам да няма радостна новина.

# 626
Да ви кажа недоумявам как има неограничено количество марки за бяло и универсални прахове, а тези за цветно нещо хич не мога да намеря разнообразие. Днес гледах Сано - или е за бяло, или универсален, или за черно, или бебешки. Дали има марка на Сано специално за цветно пране? Помня, че тук някой писа по въпроса, обаче не мога да намеря назад точно какво беше

# 627
  • Стара Загора
. Дали има марка на Сано специално за цветно пране? Помня, че тук някой писа по въпроса, обаче не мога да намеря назад точно какво беше
Този за черно си е точно за цветно, такъв ползвам в момента за цветно пране.

# 628
. Дали има марка на Сано специално за цветно пране? Помня, че тук някой писа по въпроса, обаче не мога да намеря назад точно какво беше
Този за черно си е точно за цветно, такъв ползвам в момента за цветно пране.
А, значи това че е за черно не пречи да пера и други цветове. Благодаря!

# 629
Темата си пере сравнително добре,но някак ми изглежда със занижено качество.Дрехите с предишният ми бяха все едно са с омекотител. И сега не скриптят,но../И пак да си промърморя  за аромата /много си го харесвах,не ме болеше главата от него Grinning/
 Мнение за Бочко някой да сподели. Отдавна му се чудя.Само гел ли има /не съм виждала прах/.?

Общи условия

Активация на акаунт