Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 809
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Имам прах Даш,донесен от Италия.Баркодът е същият.
На течния няма баркод.Май бяха 2 туби и баркода е останал другаде.

Сега взех турски Персил за бяло,да видим ще свърши ли работа.

# 661
Това е май нова мода за заблуда на врага. Laughing Сега прегледах снимките си и всичките ми стари Дашове са с код 541. Интересно българският-румънски Ариел дали са го променили.

# 662
Това е май нова мода за заблуда на врага. Laughing Сега прегледах снимките си и всичките ми стари Дашове са с код 541. Интересно българският-румънски Ариел дали са го променили.
Нали на скоро за пръв път от много време насам си взех Алиел. Баркодът започва с 541. Peace

# 663
Някой от Стара Загора ще ми каже ли къде го има Саното био колора, освен в големите вериги?
Точно Сано био колор-а не съм го виждала, но има продукти на марката- прахове и омекотители в магзина за памперси и бебешки стоки ( май че се казва Ам-Ам ). Намира се до баня Пиперка. Там са доста по-евтини. Дори и да го няма този прах, питай продавачите ( собствениците), те държат да поддържат голямо разнообразие от марката.
Знам го магазина,но защо си мисля,че там ще има само бебешки.Преди съм взимала такъв от там.Благодаря. Ще проверя. А иначе в Кауфланд има ли от течния Сано и от био колора?

# 664

Май да Embarassed.

# 665
А иначе в Кауфланд има ли от течния Сано и от био колора?
В бургаските Кауфланд, примерно, има сензитив (прах и течен, че този вариант е най-популярен), адванс, и жавел ефект - прахове. Имаше и прах мускус, но аз го изкупих. Laughing

Защото е еврейски ли?

# 666
Кажете,моля къде в Пловдив мога да си купя италиански течен Даш за цветно?

# 667
Не точно, Гес.

# 668
Извинявай, използвах те леко да захапя AQUA. bouquet
Скрит текст:
Не ми се нравят особено подобни изказвания, но не е и тук мястото да се обсъждат тези въпроси.

# 669
  • София
Скрит текст:
Не ми се нравят особено подобни изказвания, но не е и тук мястото да се обсъждат тези въпроси.

Скрит текст:
Като се има предвид например, че основно еврейски учени за разработили теорията за деленето на атома и цялата програма на САЩ за ядрена бомба, ми се струва, че с голяма доза увереност можем да смятаме, че имат научен капацитет да направят прах за пране. Не е ядрена физика в крайна сметка. (Не съм ползвала Сано, може и да е голям боклук, но подобни изявления са доста късогледи.)

# 670
Хах, трябва ли да обяснявам за кой ли път, че съм върл германски фен (и това няма общо с еврейските продукти), просто за мен немските перилни препарати са юбер алес.
Купувала съм Сано, ами не е същото, купувала съм италиански препарати - тц, само миризми хубави и толкоз. Много пъти сме го коментирали, немските фенове ще ме разберат.

# 671
Мали...мали....с какво темпо върви темата Laughing
Гледам, че доста сте изкоментирали Dash. Незнам дали е италиански, френски или друг, но определено на мен си ми е фаворит. И само с него без омекотител (колора) дрехите ухаят невероятно на чисто и свежо.  На Ариела не му харесвам това, че му е силна миризмата и трудно го преборва омекотителя....а то какъв смисъл ще има тогава от него (освен омекотяване де).
Сега пера с Ариел сензитив ( явно френско производство за гръцкия пазар - така ми го обясниха newsm78) и ми харесва, но "старата любов" ръжда не хваща. Въртя, суча и пак на Даш се връщам.
 От Саното - омекотителя за детските дрехи съм очарована. Навремето ми беше омръзнал покрай купчините бебешки дрехи всеки ден, и сега ми идва добре пак за тях (вече детски де). И верото им - направо божествено. А това, че е еврейски...го приемам по скоро за "висока летва", хич не са глупави тези хорица.

Кажете кой Скип беше за бяло -Актив или Спринг . Решила съм да пусна една пералня само с бели летни дрехи с техните таблетки и избелващите пакетчета на Хайтман да ги поосвежа за лятото (въпреки, че както върви май няма да има лято скоро).

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 22:13 от emocija

# 672
Кажете,моля къде в Пловдив мога да си купя италиански течен Даш за цветно?

Течен Даш /синя туба/ съм виждала в Слънчеви лъчи. 3-4 вида бяха , не съм гледала за цветно дали има, че все се канех по- натам да пробвам и така и не му е дошъл реда  Joy Joy Joy

# 673
Скрит текст:

Скрит текст:
Като се има предвид например, че основно еврейски учени за разработили теорията за деленето на атома и цялата програма на САЩ за ядрена бомба, ми се струва, че с голяма доза увереност можем да смятаме, че имат научен капацитет да направят прах за пране. Не е ядрена физика в крайна сметка. (Не съм ползвала Сано, може и да е голям боклук, но подобни изявления са доста късогледи.)
Други са ми причините поради които нямам желание да купувам еврейски стоки - политически причини. В подробности няма да влизам, наистина не тук е мястото, точно в темата за праховете за пране.
Фосфатите може и да са махнали, но това не им пречи да продължават да тровят живота на маса хора по света и то далеч не с фосфати, а с много по-ужасни неща! Всички се сещат за какво говоря.
Не е важно кой колко капацитет има, а за какво го използва!

# 674
  • София
Хм, да споделя докъде стигнах в борбата с петна от цитруси.

Една екрю тениска беше грозно покапана, прах я 5-6 пъти в пералнята с Омо - никакъв ефект. Днес, окрилена от прочетеното, че някои от вас киснат в Омо лекьосаните дрехи за цяла нощ, се пляснах по челото как не съм се сетила досега. За да не иде зян прането на ръка (то си е киснене, кво пране, ма нали съм мързелива булка, та ми се струва цяло приключение), освен въпросната тениска, накиснах една бяла блуза на детето, по която останаха ужасни петна от мухлясал лимон, забутан кой знае защо в раничката на детето  Tired; и един протектор за легло с неизпираеми жълти петна.

5-6 часа по-късно резултатът е, че вече имам снежнобяла тениска без никакви петна   Crazy (за по-сигурно ще пиша отново, като изсъхне). Петната от мухъл са поизбледнели. А протекторът си е все така лекьосан. Ще ги кисна и през нощта. Поне с техния цвят няма какво да стане. Освен утре да се окажат цикламени, ама не вярвам   Party

Та така. Явно устойчивият светъл цвят на тениската не е много устойчив. Дано като изсъхне си остане все така бяла, както изглежда, а не на шантави хипи оттенъци. Пак ще става за употреба.

Общи условия

Активация на акаунт