Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 722
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Europe
От цялата тирада така и не разбрах какъв е този Диксан в плик, мейд ин Дюселдорф. За Ариела съм наясно.
Тирада?????
Ако го възприемаш като тирада, няма как да разбереш
А пък на Miele са зададени 1200.
И не можеш да ги променяш ли???

Имам престава какво означава тирада, но сега разбрах намека. Ще бъда по-кратка друг път.
Не знам как се слага със скрит бутон. Голяма рекламна агентка ставам, ще си искам процент вече - от това магазинче - http://izi.bg/product/298/dixan-washing-powder-15-sc-1-2-kg-universal.html.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 21:14 от aleina

# 556
  • Стара Загора
Тирада- (същ.) словоизлияние, бъбрене, многоглаголстване, празнословие, дрънканица.
Ами, дай по същество, покажи го този Диксан.
ПП: може да ползваш бутончето"редактирай", за да си допълниш поста.

# 557
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Имам проблем с пералнята... Барабана не се върти гладко... Стърже... А при центруфуга направо имам чувството, че ще се разпадне... и така трака... ooooh! Какво може да й има? Sad
Съжалявам, че ти се случва това. При мен проблемът беше разбити лагери, което е = на нова пералня. Така и направих. Дано при теб е по-малък проблема.

# 558
  • Русе
И аз съм имала същия проблем с пералнята. Разбити лагери. Майстора я разглоби из основи и смени лагера, задължително се маха барабана, тъй като те са зад него. Дълги години после си я ползвах, докато не ми блокира защитата на люка. Така, че ремонтира се, но е сложно. Помня, че не ни излезе скъпо, тъй като частите си ги купувахме сами, а "майстора" беше колега на ММ.

# 559
Благодаря Ви, момичета Hug Ще трябва да търся майстор... Някой ако има препоръки за майстор (за Варна) да казва Peace

# 560
Благодаря Ви, момичета Hug Ще трябва да търся майстор... Някой ако има препоръки за майстор (за Варна) да казва Peace
За Варна нямам за съжаление, но и аз да кажа, че това е отстранима повреда и не е задължителна смяна на пералнята.

# 561
Гес , пробва ли Деро-то ? И аз имам един пакет, много хубаво мирише, но даже не го знам за какво пране е , че е на румънски всичко  Blush Не можах по-малка да я направя снимката
Скрит текст:

# 562
А пък на Miele са зададени 1200.
И не можеш да ги променяш ли???
Разбира се, че можеш.

От цялата тирада така и не разбрах какъв е този Диксан в плик, мейд ин Дюселдорф. За Ариела съм наясно.
Тирада?????
Ако го възприемаш като тирада, няма как да разбереш

Имам престава какво означава тирада, но сега разбрах намека. Ще бъда по-кратка друг път.
Не знам как се слага със скрит бутон. Голяма рекламна агентка ставам, ще си искам процент вече - от това магазинче - http://izi.bg/product/298/dixan-washing-powder-15-sc-1-2-kg-universal.html.
Това ми прозвуча като „Ако не знаеш, няма да ти кажа!“ Laughing
Използвах „тирада“ като синоним на „словоизлияние“. В никакъв случай не в отрицателен смисъл и няма намек, напротив, обичам да чета подобни напоителни обяснения свързани с пране и почистване. Та в цялото обяснение пропусна да ни покажеш Диксана, който сега виждам и съм много учудена, защото за пръв път виждам подобно нещо.

Гес , пробва ли Деро-то ? И аз имам един пакет, много хубаво мирише, но даже не го знам за какво пране е , че е на румънски всичко  Blush Не можах по-малка да я направя снимката
Скрит текст:
Не съм го пробвала още.
Деро е универсален прах. Няма варианти специално за цветно. Ти твоя откъде го взе?

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 22:51 от Guess Who

# 563
От един друг сайт  Laughing
Скрит текст:

# 564
Мерси!

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 22:56 от Guess Who

# 565
# 566
  • София
Аз пък да се оплача отново - не мога и не мога да се разбера с Май Форест!

След като установих, че прането ми не е 4-5 кг, а по-скоро 3 кг, започнах да слагам половин доза, както е указано на самия препарат. Но напразно - пяна, пяна, пяна, направо пералнята се задъхва (това може да е малко преувеличено, но е факт, че звучи но съвсем различен начин).

На всичкото отгоре, като слагам толкова малко препарат, имам чувството, че не пере добре - петна от най-различно естество си стоят.

Почва сериозно да ми писва да се занимавам с тоя прах. Колкото и да се убеждавам, че грешката е в мен, все пак си мисля, че след като двете висши образования не ми помагат да се науча да пера с него, повредата може да не точно в моя телевизор  Crossing Arms

# 567
  33uu

Аз пък да се оплача отново - не мога и не мога да се разбера с Май Форест!

След като установих, че прането ми не е 4-5 кг, а по-скоро 3 кг, започнах да слагам половин доза, както е указано на самия препарат. Но напразно - пяна, пяна, пяна, направо пералнята се задъхва (това може да е малко преувеличено, но е факт, че звучи но съвсем различен начин).

На всичкото отгоре, като слагам толкова малко препарат, имам чувството, че не пере добре - петна от най-различно естество си стоят.

Почва сериозно да ми писва да се занимавам с тоя прах. Колкото и да се убеждавам, че грешката е в мен, все пак си мисля, че след като двете висши образования не ми помагат да се науча да пера с него, повредата може да не точно в моя телевизор  Crossing Arms
Ами махай го и толкова. Няма какво да се мъчиш. Да си го оправят шуменците и пак да пробват.

# 568
  • Europe
Та в цялото обяснение пропусна да ни покажеш Диксана, който сега виждам и съм много учудена, защото за пръв път виждам подобно нещо.

Хм.  newsm78 Направо ще се възгордея. Ти да не познаваш нещо?  newsm78
Днес пак прах с него, без стейн ремувъри и си пере идеално. Много ми харесва консистенцията на праха вътре. Някакси всяко топченце си е поотделно без да има слепвания. Изглежда ми доста качествен. Сравнявам го с последния ми прах - мр. Пропъра за бяло, който също аз лично го оценявам като добре перящ, но той след средата на кутията започна да ми се слепва, като че засъхва (а е малка кутиика около 1 кг беше - бързо го свърших). Иначе си переше ОК. Защо се слепва така незнам, нямам влага?

Гес много ми е любопитно какво ти е мнението за този екзотичен Диксан, как да ти го покажа незнам, искаш ли да ти снимам какво пише на плика?

Бях ви обещала да пиша за Angel Baby-то. Изпрах само 1 път с него хавлии, халати и чаршафи (обаче почти не бяха мръсни), утре мисля да пусна още една пералня, но този път с нещо по замърсено и ще докладвам как се справя с петна. На първо четене е доста по-добре от колкото очаквах. Малко е странен в тази кесиика и с упътването сгънато вътре, но пък е наш, роден Peace. Пишеше да сложа 2 супени лъжици, но моята пералня е 7 кг. и аз сложих 3 лъжици.  Освен това не му сложих омекотител (Като взимам нов прах винаги първия път правя така за да го проверя как мирише и да знам после с какъв омекотител да го съчетавам).
Олелеее пак се отплеснах с тиради  Embarassed ..... край .... до утре ....

# 569
  • София
Имам въпрос: да сте забелязали промяна в качеството на Коколиното? Напоследък не остава и помен от аромат - нищо! Crossing Arms Ползвам синьото Коколино.

Общи условия

Активация на акаунт