Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 751
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Топките ги купих за 2 лв от Jysk, можеш да ползваш и стари тенис топки. А можеш и без топки - не е чак толкова важно, но е хубаво да разбият пуха. Ако нямаш програма за сушене на пух, използвай някаква на по-ниска температура, явно такъв е номерът - моята суши пуха почти с хладен въздух, но пък го лашка 3,5 ч.....
Без сушилня ще се степа пухът и ако съхне бавно - 1-2 дни (нямаш гаранция, че и в топло време ще успее вътре пухът да изсъхне напълно),  ще засмърди. При мен така се е случвало при пране на пухени възглавници преди да имам сушилня. Голяма гадост. Хем те са малки, не са завивки.

# 541
Топките ги купих за 2 лв от Jysk, можеш да ползваш и стари тенис топки. А можеш и без топки - не е чак толкова важно, но е хубаво да разбият пуха. Ако нямаш програма за сушене на пух, използвай някаква на по-ниска температура, явно такъв е номерът - моята суши пуха почти с хладен въздух, но пък го лашка 3,5 ч.....
Без сушилня ще се степа пухът и ако съхне бавно - 1-2 дни (нямаш гаранция, че и в топло време ще успее вътре пухът да изсъхне напълно),  ще засмърди. При мен така се е случвало при пране на пухени възглавници преди да имам сушилня. Голяма гадост. Хем те са малки, не са завивки.
Аз за всеки случай ще си потърся топки, но колко да сложа в сушилнята за една завивка? Имам програма за фини тъкани, която вярно че суши ужасно дълго, но нея смятам да ползвам.

# 542
  • Варна
Благодаря на всички включили се по въпроса с моите одеала - гледам доста различни мнения има, но в крайна сметка всеки знае себе си от опита който има   bouquet
Та в този ред на мисли - Девичка няма лошо да се изкажеш, то и аз почти като теб процедирам, перялната ми е на същите кг като твоята, одеалото мисля че е почти същите кг като твоето, само е с други шарки  Peace
Затова и исках да питам Гес защо така мислиш, че то като я натъпча хубаво с дънки или дебелите зимни анцузи, не е ли същата работа като да сложа едно такова одеало, което даже не пълни цялата пералня  newsm78. А пък и нали затова е създаден този ми ти уред - да ни улеснява животеца, а и сега като съм с тези бебоци хептен нямам време и сили за разните му различни и дълги операции, та гледам максимално да оползотворявам всички екстри с които разполагам, доколкото мога  Wink
Argent а да дадеш жокер от къде може да се закупи този препарат, щом казваш си доволен от него  Wink

# 543
  • София
Тъкмо да се включа и аз по темата.
Преди няколко дни изпрах възглавниците ни, вчера и завивката. Признавам, че едва я натъпках в пералнята, но като се намокри послегна и нямаше проблеми. Сега се суши на слънце. Нашата е от ИКЕА, не е с пух и пише, че може да 60 градуса да се пере. Аз сложих 2/3 количество прах Персил за бяло пране и доза дезинфектант (надявам се да е убил акарите ако е имало такива). Оборотите ги нагласих на 600.

# 544
За woolite ли питаш? Абсолютно вьв всеки супермаркет го има. Но аз не мисля, че е с нещо по-добьр от останалите, просто на мен ми е любим някак си. Който и препарат за вьлна да вземеш, все ще изпере.

# 545
Е, те пералните ви са големи. Не отчетох този факт. Срам за мен. Embarassed
А одеялата, които сте показали, са много тънки. Моите родопски са дебели, тежки, че и власати. Ами прибрала съм ги и не ги ползвам, защото ни в пералнята ми се слагат, ни на ръка ми се перат.

# 546
Е, те пералните ви са големи. Не отчетох този факт. Срам за мен. Embarassed
А одеялата, които сте показали, са много тънки. Моите родопски са дебели, тежки, че и власати. Ами прибрала съм ги и не ги ползвам, защото ни в пералнята ми се слагат, ни на ръка ми се перат.
Гес, аз преди време се опитах да ползвам такива одеяла и не успях - много ме бодат и са тежки. Сега има други завивки, които хем топлят, хем нямат тези недостатъци.

# 547
Аз поларените ги харесвам - съхнат бързо и са лекички, освен това топлят много.

# 548
Скрит текст:
Имам проблем с пералнята... Барабана не се върти гладко... Стърже... А при центруфуга направо имам чувството, че ще се разпадне... и така трака... ooooh! Какво може да й има? Sad

# 549
Скрит текст:
Имам проблем с пералнята... Барабана не се върти гладко... Стърже... А при центруфуга направо имам чувството, че ще се разпадне... и така трака... ooooh! Какво може да й има? Sad

Моята беше така, осите и лагерите са заминали.
Пригответе се за нова машина или сериозен и скъп ремонт на старата.

П.П. Моли се да е банел, ама не ми се вярва.

# 550
Не, не е банел... Sad

# 551
Съжалявам тогава, кофти...

# 552
  • София
И при мен се е случвало с банел и с фиба. Викнете техник де, ние тук нищо не можем да направим.

# 553
  • Варна
Скрит текст:

Моята съвсем скоро така ми изкара акъла - при центрофугиране имах чувството че направо ще гръмне всеки момент  ooooh! Мъжът ми чак я отваря, но каза че няма как да се види нещо, в крайна сметка излезе че имало нещо във филтъра, но малко по-навътре било, защото като го отвори нищо не излезе само малко чиста водица. А преди време на старата наистина имаше парчене банел и от него ми тракаше барабана. Дано да не е нещо сериозно и след изчистване на филтъра всичко да е наред.
Argent за него - да, благодаря все пак   bouquet

# 554
  • Europe
Купих си от Борн кърпички Ленор за 9.90лв.  10бр. в опаковката
и сега попадам на сайт в който цената без намаления е 5.20лв. че слагат надценка слагат ..ама те 3 кожи свалят за тоя паралелен внос http://www.bipa.at/lenor/lenor-trocknertuecher-aprilfrisch/B3-85 … on&cgid=lenor

Отделно да добавя , не съм доволна от тях, никакъв мирис нямат дрехите след като ги извадих от сушилнята Crossing Arms Crossing Arms

Пратих ти на лични от къде да ги вземеш още по-добре - за 6 и нещо 25 броя, това е сайт, а ако си от София имат и магазин. На мен жълтите са ми любими. Като ги набарам на хубава цена взимам по 2-3 кутии за сестри и приятелки. Ти гледа ли какви са по народност. За тези със сигурност гарантирам, че са немски и ухаят чудно, аз съм си сложила и в чекмеджето с бельото ми. Кутията си е на немски написана. На тебе пералнята и сушилнята в едно ли са ти или по отделно?

Общи условия

Активация на акаунт