Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 703
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • София
На мен пък ОМО-то от Кауфланд ми изпра освен една нарочно много намазана тениска с какво ли е и едно петно от праскова, което беше на повече от година.

# 601
На мен ми се наложи да се справям с чисто бяла тениска цялата с петна от череши ooooh!накиснах за една нощ с Омото и на сутринта нямаше и помен от петната,тениската светеше.Вече,като имам такива петна само така процедирам.

# 602
При мен пък Омото напоследък много се излага... Чак яд ме хваща на него! #Cussing out За сметка на това пък Ариел направо ме изумява, впечатлява и т.н. все повече и повече! Heart Eyes

# 603
  • София
Ами третирах я полата 2 пъти със Спот и я прах с Dash и Ариел. петната си стояха. Затова пробвах обезмаслителя...

Не знам как ви се махат мазни петна само с прах, при мен никога не се случвало, особено по разни покривки за хранене... Задължително третиране преди това... А пера само с качествени препарати...
То накрая ще се окаже, че трябва да си купя и Бонукс...

# 604
Много твърда бургаска вода, а Бонукс бори мазнотиите, факт.
Водата в Бургас е средно твърда, а не много. А това за Бонукса ще го оставя без коментар. Само ще кажа, че нищо не бори, само най-леки и елементарни замърсявания

# 605
Гес аз добре знам мнението ти, не споря Simple Smile.

# 606
Сдобих се с прах Досия на Reckitt Benckiser  за цветно пране, висок клас -торба от 10 кг.
Купувах го този прах в Атина в Карфур. Радвам се, че и тук го има. Полски е, с Калгон вътре. Изпира много добре. Има такъв и за бяло пране, но вече повечето ни дрехи са цветни. Ето и малко снимки:

http://pavlodeni.snimka.bg/other/perilni-preparati.820762.33287411

# 607
  • София, Младост
И аз до сега не съм попадала на прах/гел, който да ми изпере мазно петно от дреха без предварително третиране. Смея да твърдя, че пера само с висок клас прахове купени от Англия или Гърция. Говоря за петна тип капнал дресинг от салата в/у дрехата на детето. До сега само Meglio  ми се е справяло с такъв тип петно и то беа да ми увреди цвета, за други обезмаслители не мога да кажа.

# 608
 Thinking чета ви за мазните петна, при мен винаги се изпират с течен Персил за цветно, с Ариел прах за цветно  също без третиране. Говоря за петна както от покапано, така и зверски напръскана тениска при пържене, при това не пера веднага. Обикновено програмата на пералнята е дълга обаче 1ч. и 30мин. на 40С.

# 609
  • София
Мазните петна не са чак такъв проблем при мен, защото дори нещо да не се изпере при първо пране, след второто вече е изчезнало. Не така стои въпросът обаче с петната от плодове - особено от цитрусови фрешове. Стоят си упорито и не се изпират. Много са гадни.  #2gunfire

Пп ще купя тоя Ариел за бяло, щом толкова го хвалите. Изкара ли петно от портокалов сок, ще изхвърля всички останали прахове.

# 610
  • София, Младост
На мен пък от плодоеве ми се изпират от раз  Thinking. Днес простирах една блузка на малкия, с която беше облечен докато похапваше ягоди и усърдно си избърсваше ръцете в блузата  Crazy. Няма помен от петната, а не съм обработвала с нищо  Peace

# 611
  • София
Май проблем са ми петната от цитруси, като се замисля. Нямам петно от ягоди или череши, останало неизпрано.

Момичета, близка ще ходи в Гърция и искам да я натоваря да ми купи нещо интересно - препоръчайте нещо, което не се намира тук, или пък е прекалено скъпо . В една стара тема например четох за Ариел против петна на прах от Гърция.... Ако може и със снимчица, че да се ориентира по-лесно жената.

# 612
Поръчай си гръцки омекотители, ако не си ползвала - Куанто и Суплин, много приятни аромати, трайни и омекотяват добре. На мен ми донесоха концентрирани - 1л за 30 пранета и 0,750л за 25 пранета.

# 613
Сдобих се с прах Досия на Reckitt Benckiser  за цветно пране, висок клас -торба от 10 кг.
Купувах го този прах в Атина в Карфур. Радвам се, че и тук го има. Полски е, с Калгон вътре. Изпира много добре. Има такъв и за бяло пране, но вече повечето ни дрехи са цветни. Ето и малко снимки:

Dosia е най-ниският клас на Рекит Бенкизер. Този, който си купила, определено е внос от Унгария, макар че е произведен в Полша.
Не е с Калгон вътре, а върху опаковката си рекламират другата марка - Калгон.

# 614
Сдобих се с прах Досия на Reckitt Benckiser  за цветно пране, висок клас -торба от 10 кг.

Dosia е най-ниският клас на Рекит Бенкизер. Този, който си купила, определено е внос от Унгария, макар че е произведен в Полша.
Не е с Калгон вътре, а върху опаковката си рекламират другата марка - Калгон.
Гес, аз съм много доволна. Взех го за по-слабо замърсени дрехи. Взех и СКИП син-кутия, който е универсален. Скип е моят фаворит, гръцки. Няма такава белота!!!

Общи условия

Активация на акаунт