съцебиене

• 3 351
  • 16
  •   1
Отговори
Оплаквам от нощно сърцебиене, някъде от около месец. Правих пълна кръвна картина- всичко в норма. Правих изследване за гуша-нямам проблеми. Ходих на кардиолог- Ехо кардиография и ЕКГ, нормални. Няма причини за това сърцебиене. Кръвното ми е нормално,даже ниско - 110 на 80. Възможно е от напрежение или стрес, но няма нещо за което да се стресирам или напрягам. Спортувам - бягане, фитнес, танци, но без значително натоварване и умора.
Дайте съвет какво да изследвам още и да разбера причината!

# 1
  • В тъмната гора.
Някакви успокоителни не ти ли препоръчаха, за да се види дали е следствие на стрес. Опитай с валидол, като най-безобидно.

# 2
Пия мента, глог, валериана, но не ми помага много.
Ще пробвам с валидол. Наистина ли е безобиден?

# 3
  • В тъмната гора.
А и още...виж темата за паническото разстройство. При получаване на паническа атака пулса скача главоломно.

Мен валидолчето ми помага, когато съм в неведение дали проблема ми е физиолигичен или психологичен.

# 4
  • В тъмната гора.
Наистина ли е безобиден?

Наистина

# 5
Кафе? Червено вино?

# 6
За сърцебиене помагат ли?
Или за ниско кръвно?
Без кафе не мога, пия два пъти на ден-едно сутрин и едно след обяд. А червено вино в седмицата един път.

# 7
По скоро докарват такова.
Преди, много прекалявах с кафето и ако изпиех вечерта  и 1-2 чаши червено вино получавах сърцебиене нощем.
Спрях червеното вино, минах на бяло.....останах си на 12те кафета  Mr. Green, проблема се оправи.

# 8
  • София
На сестра ми кардиолога и изписа Магнезий за 1 месец по същите причини.И аз имах сърцебиене,усещах го вечер като си легна преди да заспя.Откакто спрях цигарите,вече не го усещам...

# 9
На сестра ми кардиолога и изписа Магнезий за 1 месец по същите причини.И аз имах сърцебиене,усещах го вечер като си легна преди да заспя.Откакто спрях цигарите,вече не го усещам...
По колко мг. се взима на ден от този магнезий?

# 10
  • София
Някакви прахчета,по едно на ден.Питай в някоя аптека.

# 11
На сестра ти магнезия помогна ли и да спре сърцебиенето?

# 12
И на мен ми изписаха Магнезий . Аз вземам Магне B6.   
Моите симптоми бяха абсолютно аналогични. Правих си същите изследвания + холтер 24 часа.
Нищо притеснително според лекарите.

# 13
  • София
На сестра ти магнезия помогна ли и да спре сърцебиенето?
Ами,не,е сега и звъннах да я питам и каза НЕ!И аз я посъветвах да сложи холтер за 24 часа.Ама и тя много пуши, а няма 50кг....

# 14
Значи, няма смисъл да пия магнезии, щом не помага....

Общи условия

Активация на акаунт