Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 54 тема

• 60 126
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
DimS. имаш прекрасни очи.Много ми харесаха миглите и веждите ти.Естествен вид,а същевременно много стилен  bouquet

# 256
  • Велико Търново
DimS. , прекрасна си Hug

# 257
  • Австрия
Благодаря за коментарите!  Hug

Без база на очите, но пък и на клепачите с BB-кремче, с три от 5-те цвята на матт-палитрана на Make-up Atelier T22 и златен молив на Alverde

Скрит текст:

който стоеше наистина много добре няколко часа преди да се прибера  Laughing

И спирала за мигли Max Factor Eye Brightening за зелени очи

Скрит текст:

- приятно изненадана останах от нея  Grinning

На веждите нищо не слагам, само се старая да ги поддържам сресани  Blush
Това е.
И тук ще си позволя въпрос: за какво т.е. с каква цел се слага молив на водната линия - бял, или нюд? За тъмен или цветен.. се досещам  Laughing
Никога не съм слагала там молив, тъй като тъмните оптически смаляват доста окото ми, при по-.. да кажем - тежък или вечерен грим, слагам сенки или молив не във водната линия на долния клепач, а в основата на миглите и леко разнасям.. И напоследък (не винаги в ежедневието, де) черната очна линия-тризъбец на Clarins в основата на миглите на горния клепач за запълване между косъмчетата.

B & C, право в целта с този въпрос  Grinning
Да, ползвам Revitalash

Скрит текст:

Специално се допитах до Алена   bouquet за него преди няколко месеца и резултатът е чудесен  Flutter Тъй като по време на бременността и след нея миглите ми станаха ужасни: изправиха се и щръкнаха още повече, окъсяха, изсветляха - с една дума, като на прасенце  Confused
Revitalash-ът много ми помогна да възвърна дължината им, а и връхчетата им укрепнаха и потъмняха, в посока гъстота - нищо не се промени, но силно препоръчвам това средство, въпреки солената му цена  Peace

--------------------------------------------------------------------------------------------------

пп. Ооо..  Blush Еееха..  Sunglasses Благодаря ви за комплиментите, момичета!   bouquet

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 13:50 от DimS.

# 258
с три от 5-те цвята на матт-палитрана на Make-up Atelier T22

Имам я същата и ми е супер любима.  Simple Smile

# 259
  • в 1001-та нощ
...
И тук ще си позволя въпрос: за какво т.е. с каква цел се слага молив на водната линия - бял, или нюд? ...

Отваря окото и го прави да изглежда по-голямо (ококорено), все едно склерата (бялото на окото) - продължава малко надолу Simple Smile

# 260
Да, очите изглеждат по-големи, а и им придава свеж вид (прикрива зачервявания и умора)  Simple Smile

# 261
  • София

DimS. много хубав грим, стои много нежно и естествено.   bouquet
А миглите са  Heart Eyes

Аз също съм много доволна от Ревиталаш. Ползвам го три месеца и има видим ефект. Като свърша с тази опаковка ще си взема от голямата. За мен е много ефикасен продукт.  Peace

# 262
22 палитра на Ателиер е много много сполучлива.
Аз всъщност не знам дали имат не сполучлива палитра.
Миглите  bouquet

# 263
Аз пък така и не се възприех със светъл молив във водната линия. Струва ми се, че изглеждам като панда или като човек с очно заболяване.  Blush

# 264
  • Австрия
Търсех нова, нюд и мат палитра точно в момента, когато г-жа Стихийна   bouquet спомена в темата за Т22 на Make-up Atelier, за чиито продукти въобще нямаше да се сетя  Blush

И да, съвсем логично звучат обясненията ви! Намират ми се и бял, и нюд моливи и ще пробвам, макар да имам свои си съмнения  Crazy Тъкмо ще разбера дали поставянето на молив във водната линия при мен се понася от самото око.

Като свърша с тази опаковка ще си взема от голямата. За мен е много ефикасен продукт.  Peace

Точно! Заслужава си всеки цент  Peace

пп. Издирвам цветни спирали, с идеята да полагам на миглите на долния клепач. Досега нито едно сносно попадение, за съжаление.

# 265
Аз започнах да ползвам бял молив защото, като се намажа с  ФДТ и на фона на бялата ми кожа зачервяването на очите изпъкваше прекалено много  Rolling Eyes
Моливът не е задължително да е чисто бял, а може и да е в телесен цвят, но на мен лично не ми харесва ако розовее защото се губи смисъла от него

# 266
  • Плевен
В&C, от кой бял молив си доволна за водната линия ?
Аз имам един от прахообразните каяли на Герлен, който не е точно бял цвят, а има розовеещ отенък и не ми допада ефекта. Но пък ми е незаменим, като основа за цветни моливи.

# 267
Aз използвам 2 молива - единят е белият на NYX, а другият е бял на МАС.
Този на NYX стой доста по-наситено и издържа доста по-дълго време, но понеже е по-мек и явно нанасям прекалено много от него, ми се събира във вътрешната част на окото и трябва да се почиства  Rolling Eyes
На МАС стой по-естествено и не ми се събира нищо както при NYX, но не е чак толкова траен и трябва да се подновява през деня

# 268
ако ви се чете:

BOURJOIS Cream Blush 03 and Blush Lilas d’Or 33

аз ползвам за водната линия тънкия молив на Никс wonder pencil wp01 light и съм сравнително доволна, остава по-светло през целия ден без да е като току-що нанесен; не е бял, телесен е на цвят

# 269
Здравейте!
Може ли малко помощ...бихте ли ми помогнали и казали как да се науча да си очертавам очите. Досега никога не ми се е получавало добре, може ли някаква начална хитринка.
Ето този начин ми харесва: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/14 … 09799424468_n.jpg
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=290738574423153&set= … ype=3&theater
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/q7 … 09799424468_n.jpg
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт