Хитринки за всякакъв случай - тема 10

• 95 907
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Мариана Колева
Вениш за бяло и за цветно.

Не знаех ,че има Вениш за бяло и цветно и погледнах моето шише-за цветно е и пак имам голям бял кръг върху петното.Ще я накисна цялата блуза и ако не се заличи петното-ще я хвърля.Ще пиша за резултата.

# 211
Здравейте, не знам дали ми трябва точно хитринка, но намерих навит папирус, който е стоял доста години и се опитвам да го развия, но започва да се чупи. Дали трябва да го навлажня, или нещо друго? Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно ще се радвам на малко помощ.

# 212
Здравейте, не знам дали ми трябва точно хитринка, но намерих навит папирус, който е стоял доста години и се опитвам да го развия, но започва да се чупи. Дали трябва да го навлажня, или нещо друго? Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно ще се радвам на малко помощ.
Опитай да го навлажниш като го оставиш  във влажна баня след къпане.

# 213
Мариана Колева
Вениш за бяло и за цветно.

Не знаех ,че има Вениш за бяло и цветно и погледнах моето шише-за цветно е и пак имам голям бял кръг върху петното.Ще я накисна цялата блуза и ако не се заличи петното-ще я хвърля.Ще пиша за резултата.

Благодаря, Мариана Колева! Досега не ми се е случвало, но ще внимавам и с Вениш-а. Аз съм го ползвала, като натърквам петното и след минута-две пускам в пералня или направо изпирам на ръка.

# 214

Открит папирус???? Това е много интересно!! Къде? Как ? Може би в книгите на Джонатан Раб
( Ръкописът Q) ще има пояснения.... Naughty

# 215
Започваме ремонт на коридора, обаче сме махнали всички врати за да ги сменим с нови. Питането ми е как да изолирам стаите без врати от прахоляка който ще навлиза?

За папируса - с навлажняване няма ли да се съсипе написаното върху него?

# 216
  • Пловдив
за ремонта на коридора - евентуално облепяне на стаите, които няма да се ползват с фолио newsm78
Тези, които ще се ползват - няма спасение - чистене всекидневно

# 217
Започваме ремонт на коридора, обаче сме махнали всички врати за да ги сменим с нови. Питането ми е как да изолирам стаите без врати от прахоляка който ще навлиза?

Ако намерите начин, закачете нещо като влажни завеси около отворите.

# 218

За папируса - с навлажняване няма ли да се съсипе написаното върху него?
Няма спасение за съжаление и ние облепвахме и пак си намира местенце да влезе прахуляка, с облепване на вратите с найлони можеш да ограничиш щетите

# 219
Здравейте ,донесоха ми зехтин домашно производство , но има някакъв мирис .
Ще съм ви мн благодарна ,ако ми дадете съвет как може да махна тази миризма ,не ми се хвърлят 5 литра олио Confused 
Лека нощ ,комплименти за темата   bouquet

# 220
Хубавия зехтин си има специфична миризма.Ако ти е неприятен и не може да го използваш, просто го дай на някой любител на зехтин.

# 221
  • София
Ще съм ви мн благодарна ,ако ми дадете съвет как може да махна тази миризма ,не ми се хвърлят 5 литра олио Confused 

Малко босилек, риган или подправки на вкус на добавиш вътре newsm78  newsm78 Така овкусявам оцет

# 222

Ние основно ползваме домашен зехтин и наистина той има малко по- натрапчива миризма. Оправям го като леко го затопля и пусна 1 ябълка срязана на 4.

# 223
Като говорите за Вениш да споделя една хитринка с него, на която ме научиха. Може да е полезна на някого..   bouquet
Нанесен на гъбичка с малко вода лесно се махат драскотинки и замърсявания по боядисани стени. Скоро минах из нас навсякъде, където има жулнато и особено коридора, където са обувките и се справи отлично  Wink

# 224
Момичета, направих една глупост - зарязах си силиконовата форма за кекс в миялната след като я бях киснала във вода, за един ден, защото нямаше чинии достатъчно, за да я пусна, и сега резултатът е, че смърди потресаващо на вкиснато Sick Мих я с какво ли не, даже и в миялната ще я пусна, но то сякаш е пропило, много е гадно, някакви идеи имате ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт