Хитринки за всякакъв случай - тема 10

• 95 816
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
За котешката тоалетна - нищо не помага на даден етап. Само смяна. Сега взехме затворена с филтър отгоре и найлонова подложка под пясъка. Рай под небето. (тези найлонови пликове са всъщност за еднократна употреба, слагаш, пълниш с пясък, след седмица или колкото - събираш и в боклука, пластмасата остава чиста и не просмуква).

# 616
Ами и ние сме с такива пликове, но понякога пропускат. Хич не ми се купува нова тоалетна, нашата също е затворена и с филтър, здрава си е също.

# 617
малко хитринки от мен

http://www.az-jenata.bg/a/4-za-doma/26241-hitro-pochistvane-na-hitri-domakini/

от къде го копувате този перилис?

Перилис купувам от Елитис в Халите.

блгодаря лемон муун   bouquet

# 618
Момичета ,отдолу керамичния ми тиган е целия на капки и жълтенее.Уж керамичен плот ала бала ,ама ... как да го махна..търках с гъба не става,пробвам с препарата за плота - не стана...

# 619
бубулина какъв ти е препарата за плота?

моя като се наслои го напръсквам с обезмаслителя изчаквам да подейства и го измивам, после го пускам в миялната и се изчиства...

# 620
За котешката тоалетна - нищо не помага на даден етап. Само смяна. Сега взехме затворена с филтър отгоре и найлонова подложка под пясъка. Рай под небето. (тези найлонови пликове са всъщност за еднократна употреба, слагаш, пълниш с пясък, след седмица или колкото - събираш и в боклука, пластмасата остава чиста и не просмуква).

закритата тоалетна е най-доброто, не използвам найлонови подложки - просто я чистя по-често и филтър не слагам, а когато е необходимо - просто проветрявам ...

# 621
бубулина какъв ти е препарата за плота?

моя като се наслои го напръсквам с обезмаслителя изчаквам да подейства и го измивам, после го пускам в миялната и се изчиства...
ами какъв ли не съм ползвала вече ,сега последно съм с на Фрош.Пръскала съм и с обезмаслителя и нищо ..... Crossing Arms а нов тиган ,на около 2 месеца.Отдолу изглежда на 10 годишен ,сякаш не съм го мила

# 622
какъв ти е тигана, буболина?

# 623
  • София
На мен ми се е случвало подобно нещо, когато мазнина е попаднала от външната страна на тигана, най-вече на дъното, по време на ползване. Петното се запечатва и няма махане. Аз лично съм много внимателна в редките случаи, когато пържа нещо.

# 624
На мен ми се е случвало подобно нещо, когато мазнина е попаднала от външната страна на тигана, най-вече на дъното, по време на ползване. Петното се запечатва и няма махане. Аз лично съм много внимателна в редките случаи, когато пържа нещо.

е да, обаче тигана остава неизчистен...  clean

# 625
  • София
Точно  Peace

# 626
  • Пловдив
момичета, с какво мога да почистя бял кожен диван от бебешки рисунки с химикал, както и направо да си освежа захабената бяла кожа?
памук напоен с прясно или с тоалетно мляко Peace

# 627

ей такъв е тигана ,и отдолу е толкова зле вече ...

# 628
Здравейте, мисля,че тук беше споделено как за минута се вадят зрънцата на нар.Сеща ли се някой как се правеше?

# 629
  • София
Здравейте, мисля,че тук беше споделено как за минута се вадят зрънцата на нар.Сеща ли се някой как се правеше?

С потупване с дървена лъжица. Не мога да намеря същия клип, който беше пуснат тук, но намерих същия метод в нета. ЦЪК

Общи условия

Активация на акаунт