Хитринки за всякакъв случай - тема 10

• 95 808
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
То аз после както усещам миризми ще я мия до припадък ,а докато се кипва ще умра от главоболие Grinning

# 601
То аз после както усещам миризми ще я мия до припадък ,а докато се кипва ще умра от главоболие Grinning

Гадна воня е, ама после блести и всички микроби са изтрепани до крак. Simple Smile

# 602
  • Варна
На загоряло слагам оцет, забравям за съда  и после слагам сода(повечко), да кипне и търкам.

# 603
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Загоряло търкам със син CIF крем /той е с белина/ и тел или гъба. Приятно търкане Laughing

# 604
Загоряло мажа със "Зебра". Не си правя труда да търкам никога. Оставям за известно време и после мия хубаво. Всичко се маха.

# 605
  • Sofia
с препарат за фурни лесно премахвам загоряло от съдове

# 606
 newsm51 Благодаря на всички за съветите.

# 607
  • в огледалото на живота
На загоряло слагам оцет, забравям за съда  и после слагам сода(повечко), да кипне и търкам.
Подкрепям  Peace
Рядко ми се случва,но винаги има ефект.

# 608
За премахване на мухъл по фугите на банята, препаратът на Перилис за баня става ли или е за предпочитане белината?

# 609
малко хитринки от мен

http://www.az-jenata.bg/a/4-za-doma/26241-hitro-pochistvane-na-hitri-domakini/

от къде го копувате този перилис?

# 610
момичета, с какво мога да почистя бял кожен диван от бебешки рисунки с химикал, както и направо да си освежа захабената бяла кожа?

# 611
# 612
Момичета, котешката тоалетна смърди ужасно дори след като е измита, в самата пластмаса се е задържала миризма някак, дали се сещате нещо как да я премахна тая миризма Thinking

# 613
Накисни я със студена вода и оцет.

# 614
малко хитринки от мен

http://www.az-jenata.bg/a/4-za-doma/26241-hitro-pochistvane-na-hitri-domakini/

от къде го копувате този перилис?

Перилис купувам от Елитис в Халите.

Общи условия

Активация на акаунт