Хитринки за всякакъв случай - тема 10

• 95 814
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
сем22 едни малки шишенца с почистващи препарати МрБекман продават, едно много упорито пенто ми изчисти, ако искаш потърси и проб
Суших вълнена(плетена) жилетка на радиатор и нещо е залепнало, прилича ми на стопен найлон, мога ли да го отстраня по някакъв начин ако е найлон?

# 586
Момичета, с какво мога да изчистя лепило от естествен паркет без да му наруша гланца? Имам лепенки на крачетата на столовете, за да не се драскат, ама понякога се разместват и лепилото им остава по паркета ooooh!

# 587
Момичета, с какво мога да изчистя лепило от естествен паркет без да му наруша гланца? Имам лепенки на крачетата на столовете, за да не се драскат, ама понякога се разместват и лепилото им остава по паркета ooooh!

Пробвай с някаква мазнина. Махала съм останало лепило от етикети така.

# 588
Питала съм и преди, но пак ще попитам - имам два много красиви шала, но ги пуснах в сушилнята и сега са наелектризирани...съответно не могат да се ползват. Обиколих много магазини, но навсякъде ме гледат като извънземна като попитам за спрей против наелектризиране. Киснах ги в омекотител, гладих ги, прах ги няколко пъти с разни препарати, които уж били антистатик - нищо Sad
Приемам всякакви идеи  Praynig

# 589
Питала съм и преди, но пак ще попитам - имам два много красиви шала, но ги пуснах в сушилнята и сега са наелектризирани...съответно не могат да се ползват. Обиколих много магазини, но навсякъде ме гледат като извънземна като попитам за спрей против наелектризиране.

Ето такъв  антистатик ползвам. Пробвай в магазини за химия, препарати, въпреки че съм го купувала и от парфюмерия, т.е. магазин за козметика. Не че като напръскаш, ще ти реши завинаги проблема, но като се пръсне, държи за деня. Peace

# 590
Пробвай с някаква мазнина. Махала съм останало лепило от етикети така.

Мерси много, с повечко търкане се махна идеално Hug

# 591
с какво чистите стените когато са надраскани с молив или изцапани от обувка ...страх ме е да не боята да остане на гъбата.

# 592
  • оттам, откъдето започва България
С магическата гъба. http://bigwolfshop.com/bg/product/286/sano-sushi-gaba.html Има и на по-ниски цени по магазините.

# 593
с какво чистите стените когато са надраскани с молив или изцапани от обувка ...страх ме е да не боята да остане на гъбата.

Зависи от боята, ние - с влажна кърпа.
С една гъба точно направих дупка, явно и аз прекалих, ама  Twisted Evil

# 594
Здравейте , искам да попитам дали на някой се е случвало да се появат бели петна върху плота на маса –било то трапезна или холна все едно,при мен се появиха след като сложих топъл хляб отгоре  въпреки ,че имаше покривка за хранене. Масата е масивна ,с какво бихте третирали? newsm78

# 595
  • Sofia
с какво да премахна от ръката си лепкащо от лекопласт?

# 596
  • гр.София
с какво да премахна от ръката си лепкащо от лекопласт?
капни няколко капки олио и разтъркай, всичко пада  Peace

# 597
  • Sofia
мерси  bouquet

# 598
Загорих си тенджерата под налягане вчера -от инокс е ,някаква идея за лесно премахване на загоряло или препарат /обезмаслител не помага/ . Втори ден е накисната с вода ,която периодично сменям /вряла слагам/ та почти се изчистило.Нещо с което бързо да се изчисти окончателно ми трябва.

# 599
Загорих си тенджерата под налягане вчера -от инокс е ,някаква идея за лесно премахване на загоряло или препарат /обезмаслител не помага/ . Втори ден е накисната с вода ,която периодично сменям /вряла слагам/ та почти се изчистило.Нещо с което бързо да се изчисти окончателно ми трябва.

Наливаш белина и кипваш докато изври всичко. Вонята е отврат, но после блести. Само трябва мноооооого обилно изплакване.

Общи условия

Активация на акаунт