Хитринки за всякакъв случай - тема 10

• 95 804
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
 ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪, благодаря ти, ще се пробва веднага! Hug

# 631
  • София
После кажи дали действа, аз не съм го пробвала Simple Smile

# 632
  • Пловдив
действа, действа Simple Smile
От година някъде само така си хапваме нара Mr. Green

# 633
Действа, да, само си вземи по-голяма купа, че все пак пръска леко. Аз откакто го открих този метод така ги ям наровете Hug

# 634
  • Sofia
на мен не ми се получи така....лесно го чистя в купа с вода

# 635
На мен ми се получава по показания начин и само така го ядем , но ми стана интересно и метода с водата , може ли да поясниш малко Simple Smile Благодаря

# 636
  • Sofia
с нож отстранявам малко от горната и долна част на нара,разполовявам на две, в дълбок съд с вода ги потапям парчетата и започвам да ги отделям зърната,падат лесно без да се смачкат,лесно се отделя и ципата м/у тях....а и пръстите не се цапат,не пръска

# 637
ей такъв е тигана ,и отдолу е толкова зле вече ...

Аз чистя външната страна на моя тиган
с магическата гъба и става абсолютно като нов.

# 638
  • София
И аз съм много доволна от магическите гъби. За много неща намират приложение. Simple Smile

# 639
  • Sofia
и аз съм доволна от тях,основно ги ползвам за банята,перфектно лъсва мивката,душ кабината,батериите..

# 640
  • оттам, откъдето започва България
О, и бяла дограма чистят перфектно, хладилник, микровълнова, абе за много неща я ползвам.  Naughty

# 641
  • в града на атомното слънце :)
Моля ви за помощ. Имах гостенче, което надраска с химикал един от белите ми столове  #Cussing out. От екокожа са. Пробвах с меглио, лакочистител, Фрош. Не става. Дайте ми съвет с какво мога да ги изчистя  Praynig. Направо не мога да си намеря място яд, като знам, че драскотините са там.

# 642
  • На брега на реката
Химикал се чисти със спирт, но все пак внимавай да не "разводни" петното. Пробвай с памуче на малък участък.

# 643
  • Варна
Моля ви за помощ. Имах гостенче, което надраска с химикал един от белите ми столове  #Cussing out. От екокожа са. Пробвах с меглио, лакочистител, Фрош. Не става. Дайте ми съвет с какво мога да ги изчистя  Praynig. Направо не мога да си намеря място яд, като знам, че драскотините са там.
Магическата гъба може и да успее да се справи в този случай  Peace .

# 644
  • София
 С лимонтузу.Кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт