Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 11

• 107 746
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
  • 1st floor
Отчет за днес - 981 ккал.

# 121
Добро утро:)

НеПоКоРнА - поздравления за калорииките:)
Шарена Сол - добре че написа извара, за да се присетя че и на мен ми се хапва:)))

Отчет за вчера:
з. прясно овче мляко с овес и лъжичка мед
о.леща /добре че свърши/ с половин доматче и половин краставичка + череши
в. филийка хляб с 1 кебапче, 1 кюфте и половин наденичка на скара + череши

Спорт:
14 км пеша  tiptoe , 40 минути на парковият фитнес /само косата ми не е хванала мускулна треска....боли ме на места, на които въобще не предполагах че имам мускули, НО си изпълних заръките и направих 3 серии, колкото и да ме болеше/ + 140 клякания в офиса jump

Сега ми предстоят 3 дни туризъм travel newsm41 - дано устоя на всички изкушения cook

С пожелания за прекрасни почивни дни

Hug  bouquet Hug

# 122
  • София
Привет и от мен  Hug
Макар да не се разписвам редовно, не съм спряла да броя (и да тренирам, разбира се).
Изпълнявам си горе-долу стриктно програмата - 1800 ккал в нетренировъчни и 2050 ккал. в тренировъчни дни. Да чукам на дърво не съм качила мазнини. То и мускули не съм качила, макар че би трябвало, според тренировките, храната и добавките ми  Wink  Имах близо 2 кг. водна зъдръжка за доста дълъг период от време, което ме беше подвело, че качвам, но нещата се нормализираха и влязох пак между 51 и 52 кг.

Шарена сол, много ми хареса термина ти "Калорийно банкиране". Ако нямаш нищо против ще го ползвам, защото и аз правя такива схеми понякога  Simple Smile

Слънчев ден на всички   bouquet

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 14:26 от Таря

# 123
Таря ти пък, напротив, радвам се да вдъхновя идеи))
мн хубаво че си на повече калории, че почнах да си мисля, че само аз ям повече))

Desit@ леле-мале, сериозна програма спортна!

някакви идеи колко калории има в малките пуканки в кината Арена?

# 124
Добро утро:)))

От толкова спорт - продължава всичко да ме боли - не знам това хубаво ли е или не трябва така да се презорвам Thinking

отчитам - 600 грама тази седмица - смея да твърдя че ми костваше много усилия да поогранича храната тези 2 дни. Лошото е че напълно загърбих пиенето на вода и спорта различен от ходене по екопътеките...Опитах се да тичам /станах рано, вързах костата и се надъхах да поклатя телесна маса по една пътека към един водопад - еми, сигурно на 30-тата секунда се изплезих, задъхах и минах на ходене...та, поредувах тичане с ходене около 30 мин. Не беше чак толкова зле...когато ходех... Laughing/

Сега пак съм се върнала към здравословното похапване и мнооооого спорт под всякакви форми. Утре ще дам подробен отчет, че довечера сме на рожден ден и сигурно  ще си похапна и нещо сладичко...палнувам да повъртя велото след като се приберем, но дано остане време..Simple Smile

С пожелания за много слънчеви лъчи
 Hug  bouquet Hug

# 125
Добър ден:)

Ох, всичко ме боли...тая мускулна треска вече цяла седмица не минава... cry

За вчера:

з. лъжика мед, половин парченце домашна баница със сирене
о. другата половина от баничката + 1 краставичка, + половин бурканче черници
с.о. по едно време ми стана лошо и хапнах още една лъжичка мед
в. малко пържени картофки, 1 свинска пържола, салата домати с краставички и парче домашна торта с много сметана,

За съжаленеи ме домързя много, като се прибрах и спорта си остана 14 км пеша и 120 клякания в офиса.... Sad

С пожелания за красив остатък от деня Hug  bouquet Hug

# 126
ух най после свърши МЦ и зверските гладове отминават.
вчера тичах за първи път от 6 седмици, откакто счупих ключицата. 1,5 км. е не е 12-15 км като преди, но е начало.
взех си от аутлета на Адидас едно леко яке - дъждобран за тичане и една тениска и съм мн доволна, че са жълти и симпатични. Понамокрих якето под душа и наистина пази от вода.

хайде да броим!:)

# 127
Добро утро:)

вчера тичах за първи път от 6 седмици, откакто счупих ключицата. 1,5 км. е не е 12-15 км като преди, но е начало.

Шарена сол - ти направо ме срази с толкова много тичане - много ти се радвам...аз не мога и 200 метра да пробягам без да изплезя езика... пожелавам ти бъъързо възстановяване и възвръщане на формата Hug

Отчет за вчера
з. пак половин парченце домашна баница с лъжичка мед
о. останалата половинка от баницата + 1 краставичка
в.пържени яйца със сирене, малко саламче, малко сладка сметана  Embarassed Embarassed Embarassed /просто нямаше нищо за ядене и трябваше да се направи нещо набързо и за това - пържени яйца  Embarassed/

14 км пеша - оф, в тази жега направо примирам, вечер след работа... и 100 клякания

Hug  bouquet Hug

# 128
14 км е наистина впечатляващо всеки ден!
и като няма друго, поне си спазила калориите. понякога лесното е най добре.

вчера:
з. праскови, тахан, мляко с нес
о. тиквички с извара
сз. ягоди
вечеря: телешки бифтек и салата зеле и моркови

73.5 показа кантара днес

# 129
привет  Hug

аз продължавам в същия дух - несериозен, но със сигурност под 1400ккал, влизам във всичките си дрехи и е много гот  Laughing на кг - 70  Rolling Eyes но вероятно е от голямото количество вода , с което се наливам.

Десита, как човек отделя толкова време и енергия за 14км всеки ден  Shocked аз такива инициативи правя само по походи - веднъж-дваж годишно.

# 130
 Hug

Отначало и аз очаквах, че ще е много трудно, но вече посвикнах, макар краката да не спират да ме болят:)

Иначе не отделям кой знае колко време, просто избрах да не се гъчкам в автобуса от нас до работното място, а да вървя по маршрута му, което вместо за 45 минути става за час и 20 - сутрин /понеже съм пуснала турбото/ и около час и 30 или и 45 мин - вечер /понеже явно съм уморена, колкото и да не ми се признава - вечер си се влача/.  И така успявам да прилагам някакъв разход на калории, т.к. напоследък много не ми се седи вкъщи в хола да въртя педали на велото, а навън времето да е така красиво и изкушаващо.
Като цяло се разтоварвам психически, въпреки болките в краката, и успявам да остана насаме с мислите си и като се прибера съм като нов човек...само дето напоследък слънцето е толкова силно, че си е истинско предизвикателство да се прибера вкъщи без да съм зачервила бузите, но мисля че си е напълно нормално:) Пък и кантара все е надолу от няколко седмици, което ще рече че ходенето, макар и бавно, е наистина полезно. Сега бягам да обличам тениската и поемам на поход към вкъщи, че освен всичко трябва и най-накрая да сготвя, че то не става само с баница...трябва си и ядене:)

Хубава и усмихната вечер
 Hug  bouquet Hug

# 131
Мда, особено това за разпускането на мислите е мн хубаво., чрез разходка. Мисля да последвам светлия ти пример сега:)

# 132
Добро утро:))

Мда, особено това за разпускането на мислите е мн хубаво., чрез разходка. Мисля да последвам светлия ти пример сега:)

Шарена сол - очаквам да разкажеш как е минала разходката - надявам се разтоварваща и стимулираща да я повториш отново:)

Отчет за вчера

з.овес с мляко и лъжичка мед
о. малкото останали пържени яйца от предната вечер + салатка от зеле, морковче, копър и краставичка, + половин филийка хляб
в. 3 пресни чушки с извара /от кога Шарена сол ми пише за извара - та, чак сега и аз можах да си похапна/ + 2 лъжички печен ориз,+ 1 лъжичка мусака от тиквички /не успях да им устоя като ги вадих от фурната и само лекичко пробвах УЖ да видя как са се получили Embarassed/

14 км пеша и 80 клякания - нещо се оливам с кляканията напоследък...ама днес се надявам да се стегна.

С пожелания за красив и усмихнат ден
 Hug  bouquet Hug

# 133
 Desit@, поразходих се, че и ме понаваля)) но беше добре, даже успях да потичам. днес кантарът показва 73.2
общо взето гледам да се меря всеки ден, стимулиращо ми действа. но тези последните килограми са наистина най-тегави:))

# 134
Desit@ , Шарена Сол , бравос   bouquet
то и до нас е 7км, ама... по околовръстното - рискувам да не се прибера в моята къща  Crazy по-добре да си остана не-тренирана  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт