Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 11

• 108 284
  • 789
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте  Hug
аз продължавам да си бройкам, тайно  Wink като му отпусна края и трябва бързо да се върна 1-2кг назад. Успявам за по-малко от седмица.

реших да споделя менюто си от вчера (1340ккал):

~120 крем със замразени горски плодове
~100гр сурова елда (сварих и хапвах през целия ден)
~100гр извара (комбинирах с елдата)
1 кафе с мляко и захар
2 парченца черен шоколад
20гр. бадеми сурови
500мл бира (открих сезона  Crazy)
~100гр салата тученица и рукола
~250гр пълноз.спагети с гриловани зеленчуци

ето и от днес (1280ккал):

1 кафе с мляко и захар
2 парченца черен шоколад
~300мл супа катофена
~400гр пълноз.спагети с гриловани зеленчуци (зелен фасул, патладжан, чушки и сушени домати)
~200гр салата тученица и рукола (овкусена само с лимон и малко сол)
~50гр извара
~25гр. микс сурови бадеми, тиквено и слънчогледово семе, сусам
включила съм и една бира  Mr. Green

На кантар почти не меря, защото вече съм ги наизустила  Laughing

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 16:37 от did_ka

# 496
Да си говориш сам не е нормално май  Rolling Eyes
(п.п. Да си пишеш също  Laughing Но какъв е критерия дали си нормален?  Thinking както ида е ...)

Как сте след великото преяждане, опа! Великденското, исках да кажа  Wink хм?
Аз съм +  Crazy Затова съм тук, сама, озъртам се... Но уви! Няма никой. Нищо, ще си пиша  за собствено удовлетворение Blush
Прилагам комбиниран метод - 90 дневния режим + броене на калории
Резултат -1кг за три дни (до тук)

# 497
did_ka   bouquet Би ли ми казал около колко калории си поела през трите дни. Благодаря, аз съм на 90 дневната, и искам да съчетая с броене Simple Smile

# 498
И аз броя макар и не стриктно Simple Smile За около 10 дни съм с -2кг.

klopi, при всеки е индивидуално. В интернет има доста калкулатори, с които да сметнеш, колко горе-долу калории трябва да приемаш за да сваляш по половин, един и т.н. килограма за седмица Peace

# 499
did_ka   bouquet Би ли ми казал около колко калории си поела през трите дни. Благодаря, аз съм на 90 дневната, и искам да съчетая с броене Simple Smile
около 1300ккал на ден, при необходими за поддържане на теглото около 1800ккал. Ползвам принципа от -20% до -30% от необходимите ккал  Peace
И още нещо установих в опитие си за поддържане на тегло - колкото по-малко продукти смесвам на хранене, толкова по-лесно контролирам килограмите си. Също така колкото по-далеч стоя от "лъскавите опаковки", толкова по-лесно ми е да "убия" апетита (а и нямам стомашни проблеми. Не знам кое от всичките Е-та ми пречи, но е факт, че ако хапна нещо такова, после ми гори стомаха, включително и сладолед  Rolling Eyes)

И относно 90 дневния режим - противник съм на това, през въглехидратния ден да се ядат пасти, сладкиши и какви ли не захаросани неща. Предпочитам да мина деня с плодове, салати и 2 филии хляб (нали всичкото е въглехидрат?!)  Peace

# 500
  • 1st floor
Аз продължавам да броя на око. Laughing Движа се около 1500, но прилагам успешно калорийна ротация. Когато съм на работа занижавам калориите, когато почивам не ми се получава много успешно. Хапвам глезотийки в почивните дни. От тия в лъскавите опаковки! Mr. Green Embarassed Но пък тренирам мнооогоо и успях да изчистя доста мазнинки. Горна част, корем, паласки - оправих нещата. Сега се мъча с вътрешната част на бедрата и брича, нещо не щат да мърдат. Д-то е ОК. Започнах нов режим на тренировки, да видим как ще ми се отрази той. Знам, че и голям проблем ми е храната и нея ще я мъча. Laughing

# 501
  • Велико Търново
Добър ден и от мен!
Непокорна, все едно пишеш за мен Blush
Най-големия ми проблем са краката-ако си снимам тялото на две снимки никой, никога няма да предположи, че това тяло е на едно лице Confused
Спазвам си режима калориите са ми ос, от два месеца не съм пипвала сладко под никаква форма/изключая две парчета козунак за Великден/ и така ще е до 03.05 като имам рожден ден, който ще съвпадне с освещаването на новата ни къща Simple Smile
Изключително се радвам, че темата се раздвижи и ще може да сме си взаимно полезни Hug Hug

# 502
  • 1st floor

Непокорна, все едно пишеш за мен Blush
Най-големия ми проблем са краката-ако си снимам тялото на две снимки никой, никога няма да предположи, че това тяло е на едно лице Confused
Joy Joy Joy И аз така. Като са ме сглобявали са объркали чарковете. Взели са долната половинка от някой друг!  Mr. Green Сигурна съм, че е трябвало да съм със слаби и дълги крака! hahaha
Иначе, ако трябва да бъдем сериозни, имам доста натрупана мускулна маса по бедрата и прасците. И слой мазнинка върху гореспоменатите зони. Ако успея да махна мазното, пак няма да са ми слаби крачетата, но ще изглеждат значително по-добре. Дано стане някой ден. Grinning

# 503
Ами като заслабнете и се стегнете, как ще "полюшвате" бедра по плажа?! Това си е класика!  Wink Laughing
за протокола и аз съм с различен размер над и под кръста, но компенсирам с дължината на краката  Mr. Green

отчитам от изминалите 4 дни -1,5кг   Flutter

# 504
  • 1st floor
Дидка, да не са ми в теб краката?! Thinking Mr. Green
То верно само това ми остана да полюшвам (пустите бедра!). Гърдите ми изчезнаха напълно, не знам въобще вече дали да слагам горнище на плажа! Mr. Green

# 505
  • София
Здравейте, за първи път пиша в темата. Броя от 2 седмици. Дневният ми калориен прием е околол 1300 калорий. Ходя на фитнес 3 пъти седмично (правя силова + кардио тренировка) и още 2 пъти само за кардио. Искам да се оплача - кантарът не помръдва!!! Имам много килогряами за сваляне (над 50), а не мога и 1 да смъкна .... newsm78 smile3518 smile3518 smile3518 Приемам протеини, закусвам, вечерям месо и салата единствено, хляб и сладки н еща не ям изобщо. И все пак не отслабвам. Единствено съм отслабнала с 3 см от талията и ханша. Това означава ли, че качвам мускулна маса, а топя мазнини или ? Объркана съм вече тотално!  Моля за съвет и помощ!  newsm78

# 506
  • 1st floor
Дай си време. По принцип, ако сега започваш да тренираш е нормално да вдигнеш дори кг. Не се травмирай от кантара. Това не е мускулна маса, а задържана течност в напомпаните мускули. Тренирай си, ама не наблягай само на кардио. Ще дойдат резултатите, не се отчайвай. Знам, че всички искаме да е бързо, но понякога не става. А и какво означава, че не сваляш?! Имаш три см минус, какво ти дреме за килограмите? Laughing

# 507
  • София
АКо бях 50 нямаше да ми дреме, щях да си гледам само мерките, но аз съм 127 в момента ....Кардио правя по 15-20 минути след силовата и за загрявка по 5 минути. По около час правя силова тренировка. Значи да не се отчайвам...  Praynig

# 508
  • 1st floor
Значи да не се отчайвам...  Praynig
Не се отчайвай!!! Hug

# 509
Д0Д0 , добре дошла  Hug
Дерзай смело напред!  Peace Пожелавам ти успех! Хубавите неща стават бавно  Wink А две седмици са почти нищо време  Peace
С какво се храниш? Какво пиеш? Предвид килограмите с които се бориш правила ли си изследвания?

Дидка, да не са ми в теб краката?! Thinking Mr. Green
Т.Ц. мои са си! Толкова дълго съм ги отглеждала, че още не мога да попадна на достатъчно дълъг чорапогащник!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт