Сокче и пюренце хапва вече ДЕКЕМВРИйското детенце!

• 27 552
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и от мен,днес бяхме на консултация...Марти е с 600гр от мин.месец или вече сме 9,250кг и 74см  Laughing    педи каза да започвам да давам 1/4 жълтък през ден,седмица преди да направим 6м да започна да давам и месно пюре ,но забравих да питам има ли значение с какво месо ще започна,даде ни направления за профилактични изследвания,които да направим преди да отидем другия месец на консултация,вече мога да го слагам и по малко седнал...всичко ни е ок  Laughing
Ние отдавна се разхождаме по къс ръкав  Whistling  все още с къси панталонки не ,но има 2 к-та с къс ръкав и 7/8 потур,тънички и с тях предимно обикаляме,аз от м-н единствено от H&M му пазарувам,всичко останало му е от http://bebeshkidreshki.com/index.php ,много съм доволна от дрехите им,и зимни и летни-все от тук взимам,качествени и хубави материи и цените са нормални
Дон Бебон  Честит празник.Да си здрава,много щастлива,много обичана и заобиколена от верни приятели   party023  Gift nbirthday
Noemi  Честита ви 6-та месечинка  smile3501  bigdance2

# 601
Отчет и от нас- 9,060кг/ 71см. Другата седмица сме на профилактичен ехограф. Утре даваме кръв и урина.

# 602
Дон Бебон, честит рожден ден (с малко закъснение)!!! Бъди много щастлива, обичана и здрава!!!  newsm59

Ние също икарахме летните дрешки, но още само по къс ръкав не сме излизали, но като гледам колко е топло навън не е далеч и този момент  Grinning Аз също като Станислава пазарувам от Н&М и от Чочко Бочко http://www.chochkobochko.com/ . Много ми харесват дрешите им.

Бонбонска , браво много сте големи вече   bouquet само така! Ние като гледам сме едни от най-дребните, докато ви стигнем ще мине доста време   Grinning

# 603
Нали сме мъже, трябва да сме големи  Laughing. Само да са здрави дечицата, другото не е важно   bouquet.

# 604
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Леле, не мога да ви изчета Simple Smile))))

Ние вчера заместихме обедното хранене с изцяло зеленчуково пюре, днес ще давама картоф с морков. Сама си ги приготвям, купих уж био, колко са био.... не се знае Simple Smile
Връщам се да ви чета. Големи мъже имаме в темата, браво!

# 605
Ехе какви мерки и теглилки само.  Mr. Green
И аз пазарувам от интернет и от Н&М, даже купих и зимни дрешки, якенце, пуловери, набарх английски разпродажби и една приятелка сега на 30.05 ще ми ги донесе  Grinning
Вчера дадох броколи на Галена, изяде една голяма купичка около 150мл някъде  сега акото и е с цвят на броколи, чак се стреснах да не е настинала докато се усетя от какво е  Laughing направих и го с картофче, много и хареса,а днес ще ходя да и избера зехтин, за да започна по няколко капки да слагам в зеленчука, вие мазнина слагате ли и каква?  newsm78

# 606
аз още не слагам мазнина,но като започна ще слагам масло,свекърва ми прави домашно масло и мисля от него да се възползвам вместо от купена мазнина

# 607
Да са ви здрави и усмихнати, озъбилите и неозъбилите се лудетени!
Ама като ви чета теглото и ще ходя да плесна някой... Така ме наплашиха, че е дебела... Утре става на 5м, на 4 беше 7.400...
На захранилите - завиждам!
Толкова искам да и дам разни неща да яде...така гледа, когато ям нещо, че едвам удържам фронта... Направо днес ще взема да и купя един морков!
Ясли? Някой с опит или мнение... И търся детегледачка... Много съм нещастна, ревнувам, чувствам се виновна... Лудница!

# 608
Да са ви здрави и усмихнати, озъбилите и неозъбилите се лудетени!
Ама като ви чета теглото и ще ходя да плесна някой... Така ме наплашиха, че е дебела... Утре става на 5м, на 4 беше 7.400...
На захранилите - завиждам!
Толкова искам да и дам разни неща да яде...така гледа, когато ям нещо, че едвам удържам фронта... Направо днес ще взема да и купя един морков!
Ясли? Някой с опит или мнение... И търся детегледачка... Много съм нещастна, ревнувам, чувствам се виновна... Лудница!
а защо не я захранваш? след като и ти искаш и детето иска....какво те спира?  newsm78

# 609
Jaska браво на твоята госпожица! И аз днес давах броколи, обаче дребното още при първата лъжичка така ме изгледа и се начумери, че даже не съм я и насилвала за повече  Laughing (то и аз не съм голям любител на броколите де) Утре ще пробвам пак, само че смесено с картоф, току виж и харесало повече.

И аз започнах да си правя сама пюретата и съм си замразила броколи, картофи, тиквички, моркови и тиква. Да попитам колко време мога да го съхранявам във фризера? Някъде бях чела че около 6 седмици? newsm78

# 610
Danetka, не се притеснявай ние сме на 5 месеца и сме 5.430 и 64 см.
А за летните дрешки вече повече 2 седмици аз я изкарвам по къс ръкав.
Да ви се оплача. Моята Роска не иска да ги яде тия пюрета. По едно време ядеше сладък картоф, но сега и него не иска. Не знам как ще заместваме ядене, като тя хапва по 1-2 лъжички и после стиска устни и не мога да я накарам повече. Преди около 3 седмици започнах да я дохранвам с АМ и сега почти се отби. Не ска друго освен млякото. Следобед и давам оризова каша нея за сега я яде.
За мазнината и аз мисля да слагам масло. От край време в къщи ядем само едно масло ( немско е) и изглежда истинско.

# 611
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, да питам по колко пюре изяждат вашите бебоци? Аз вкъщи готвя за малката и тя около 100-120гр. изяжда. Малко ли е, много ли е? Вчера толкова изяде, днес пак толкова  newsm78 Не дохранвам с АМ, да кажа  Peace

Друго да ви питам, вкъщи, а и на вън как ги обличате?

# 612
Danetka, не се притеснявай ние сме на 5 месеца и сме 5.430 и 64 см.
А за летните дрешки вече повече 2 седмици аз я изкарвам по къс ръкав.
Да ви се оплача. Моята Роска не иска да ги яде тия пюрета. По едно време ядеше сладък картоф, но сега и него не иска. Не знам как ще заместваме ядене, като тя хапва по 1-2 лъжички и после стиска устни и не мога да я накарам повече. Преди около 3 седмици започнах да я дохранвам с АМ и сега почти се отби. Не ска друго освен млякото. Следобед и давам оризова каша нея за сега я яде.
За мазнината и аз мисля да слагам масло. От край време в къщи ядем само едно масло ( немско е) и изглежда истинско.

Snej и София хич не ги яде тия пюрета и ние като вас от 3 седмици се захранваме, уж почнахме добре, харесваше и моркова, даже бяхме стигнали до половин пюре на обяд, обаче като и дадох друг зеленчук и почна по 1-2 лъжички само да изяжда. Не се притеснявай, всяко детенце си е различно. Аз като говорих с другите майки покрай мен и техните бебоци в началото са били така. На една приятелка момиченцето чак след месец, месец и половина е заместило изцяло обедното хранене.  Peace

TDI, ние вскъщи от около месец сме само по боди, навън като излизаме сега и обличам рокличка с боди с дълъг ръкав отгоре или дънки с блузка, но днес е доста горещо и я бях облякла само с клинче и тениска, яке не и обличам само го взимам с нас за всеки случай ако стане по-хладно.

# 613
Здравейте мами ! Като ви слушам май и аз ще започна да разсъбличам по тениски Simple Smile днес накупих 2 3 тениски да имаме пък ще поръчвам тези дни и други дрешки Simple Smile

# 614
  • София
Анна яде около 100-120 плодово пюре на ден. Зеленчук яде само морков с ябълка и тиквата Simple Smile Не дохранвам с друго. Но сме си слабуни, 6400 гр, 64 см бяхме преди месец. Утре сме на боцкане и мерене и пак ще пиша. Обличам я по-леко, но още сме си с дълги ръкавки и дълги панталонки с чорапки.

Общи условия

Активация на акаунт