Нашите кухни - тема 53

• 95 069
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • Раковски
Аз бих казал като за начало прескочи кроношпан.

# 136

А такъв цвят плоскости някой да е виждал?

да ,аз си поръчах вчера кухня с такива плоскости,само е със сив плот.

# 137
От къде поръча розовите плоскости?

Как да прескоча кроношпан, като сме от малък град, с един склад за плоскости и всички майстори от там се снабдяват?! Просто нямам избор и трябва да намеря някакъв компромисен вариант. Вие имате предвид качеството на плоскостите сигурно, но ако може ми предложете резервен вариант?

# 138
Може ли на стена 3.30-3.40 да ми разположите подредба на хладилник, пералня- свободностоящи, мивка голяма без отцедник /по малка с отцедник/ миялня- 60 см, плот 4-ка и фурна това с горни шкафове, и завиване на ъгъл дължина 130 см / има стълби 90 см широчина, 130 дължина, които заемат от стената и свързват по-високо с по-ниско ниво на къща/. newsm78   bouquet

Моята кухня е подобна по размер. Много неща искаш да събереш-няма да ти остане място за шкафове и чекмеджета.Смятай-от 3,30 вадиш 0,60 /това е размерът на шкафа на късата страна/. Остава 2,70. И почваме-печка-60 см,пералня-60 см,миялна 0,60 см, мивка с шкаф под нея 0,60 см.До тук става 2,40. Остават ти едни 30 см. за механизъм за бутилки.
Аз сложих на късата страна хладилника,до него шкаф с чекмеджета,направих компромис с миялна 45 см,пералнята я сложих в едното крило на гардероба в антрето.Горните шкафове ги направих високи почти до тавана.И пак не са ми достатъчни шкафовете и чекмеджетата.

# 139

Как да прескоча кроношпан, като сме от малък град, с един склад за плоскости и всички майстори от там се снабдяват?! Просто нямам избор и трябва да намеря някакъв компромисен вариант. Вие имате предвид качеството на плоскостите сигурно, но ако може ми предложете резервен вариант?
Ами от фирмата,която си ги поръчах разгледах плоскостите и този цвят беше там и си го избрах
(става въпрос за Добрич) .Не знам от кой град си,те ходят и в други градове да правят мебели...Не знам и какви са ти възможностите...

# 140
  • Раковски

Кажи от къде си и може да помогнем.

# 141
# 142
# 143
Здравейте, предстои ми да си поръчвам кухнята тези дни, дълга е около 3 м. Долният ред е изяснен, но за горните не съм наясно как трябва да бъдат разпределени вътре, само рафтове ли да сложа или има и някакви хитринки, които да са ми полезни? Горният ред ще ми е почти до тавана, около 90 см, не съм наясно и вътре по колко рафта да сложим и през какво разстояние newsm78 Моля за някакви препоръки и съвети Simple Smile

# 144
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, момичета! Предстои ми смяна на кухня и да ви попитам: може ли стъклокерамичен плот с две зони да се монтира обратно,т.е. дългата му страна да е успоредна на стената? Тъй като въпросната част от кухнята е отворена към дневната и граничи с една колона(отдушник), дълбока 45 см, ми се иска долни и горни шкафове на тази стена също да са дълбоки 45, а не 60 см, съответно да сложа малък (с две зони) плот, но да го обърна, т.е. двете зони да са една до друга (дано да съм го обяснила). И дали ако горните и долните шкафове са с еднаква дълбочина - 45 см, ще може да се работи newsm78, т.е. дали няма да си удря главата този, който работи по плота?

# 145
Мисля, че не би имало каквато и да е пречка да се монтират надлъжно, двойката котлони, освен неудобството, че командите се падат странично.
И аз имам едно питане, но понеже темата за вратите е заключена го поствам тук. имате ли някакво мнение за вратите от тетевенската фирма Явор ДД ЕООД?

# 146
  • София
Здравейте, предстои ми смяна на кухня, все още сме на ниво проект и съм се спряла на фирма "Мебели Еж" http://mebeli-ej.com/
Някой има ли отзиви от тях, аз ги посетих вече, разказах на една доста отзивчива служителка какво горе-долу си представям и сега ще чакам оферта, но преди да реша да възложа изпълнението на тях, ми се ще да имам малко повече информация (аз ги избрах тъй като доста често минавам покрай техния офис и ми е удобно, може да звучи несериозно, но за мен и това има значение)!
Ще бъда благодарна, ако някой сподели каквато  да е информация!

# 147
  • СОФИЯ
merybo, нашите котлони на нормален плот са монтирани така от 10 години и в новата кухня отново ще ги монтирам успоредно на гърба! Удобно ми е, когато готвя едновременно и на двата котлона, съдовете са един до друг. При монтирани перпендикулярно на гърба котлони си мисля,че не е удобно и трябва да се пресягаш до котлона отзад(не знам дали е така в действителност, нямам опит).
Относно ширината на горните шкафове - при мен като издърпам абсорбатора, става точно с ширината на долния плот.Не ми пречи, свикнала съм, но мисля,че ще е по-удобно, ако горните шкафове са по-прибрани.

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 09:16 от HI

# 148
  • Раковски
Здравейте, предстои ми да си поръчвам кухнята тези дни, дълга е около 3 м. Долният ред е изяснен, но за горните не съм наясно как трябва да бъдат разпределени вътре, само рафтове ли да сложа или има и някакви хитринки, които да са ми полезни? Горният ред ще ми е почти до тавана, около 90 см, не съм наясно и вътре по колко рафта да сложим и през какво разстояние newsm78 Моля за някакви препоръки и съвети Simple Smile

Горе може да се сложи поставка за чинии (дали за мокри и ли сухи чинии избирате вие), рафтовете според мен би трябвало да са 3 или 4 деления.

# 149
  • Пловдив
Е не се сдържах да не ви покажа тази кухня

Общи условия

Активация на акаунт