Отговори
# 255
Аз засега ходя при Александров в АГ, защото бебчето ми е инвитро.

Но живот и здраве ЖК мисля да записвам при Петинка Цветкова Simple Smile. На 8ми съм на преглед при нея Simple Smile

# 256
Аз засега ходя при Александров в АГ, защото бебчето ми е инвитро.

Но живот и здраве ЖК мисля да записвам при Петинка Цветкова Simple Smile. На 8ми съм на преглед при нея Simple Smile

Хихи, много е приятна обстановката в центъра. По нищо не личи, че е медицински център- спокойствие, красота, усмихнати сестри на регистратурата Simple Smile

# 257
Абе хора, какви са тези доктори, нормални ли са само да шашкат хората #2gunfire Най-добре наистина на второ мнение при такива доктори.. Аз също вече се шашкам, след като ви прочетох..защото при последен цикъл 09.03 на 24.04 не чу сърчице и не видя ембрион...Крепи ме само това, че за десет дена от "петънце" имаме "сакче" Praynig Дано с всички ви всичко е наред, прегръщам ви Hug

# 258
Абе хора, какви са тези доктори, нормални ли са само да шашкат хората #2gunfire Най-добре наистина на второ мнение при такива доктори.. Аз също вече се шашкам, след като ви прочетох..защото при последен цикъл 09.03 на 24.04 не чу сърчице и не видя ембрион...Крепи ме само това, че за десет дена от "петънце" имаме "сакче" Praynig Дано с всички ви всичко е наред, прегръщам ви Hug

Не се шашкай! Ако ти е била късна овулацията или МЦ по дълъг е напълно нормално да не се чуе тогава. Разбира се зависи и от апаратурата. Всичко ще е наред  Hug

# 259
Според вас има ли смисъл да ходя на втори преглед при друг специалист? В Пловдив къде са добри? с добра апаратура? Още днес ще отида,ако трябва Sad
Веднага съм те пратила при друг доктор, не знам къде ходиш и дали си чела моя пост как ми изкара един малоумник акъла /д-р Минев, Селената, при все че съм раждала там/, после ходих при още двама доктори и днес си отидох и при моята...Слава Богу, всичко е наред и си се развива нормално, и в петък и днес чухме сърчице...Но след прегледа на Минев, не знаех на кой свят съм, а на моя приятелка й каза, че има кухо яйце... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това кухо яйце ще стане на 4 години лятото

# 260
А някой случайно да е ходил при д-р Емил Иванов в МЦ "Доверие" в Овча купел, София? Аз със сигурност мисля да го сменя, защото предпочитам този, който ще ме изражда да ме следи през цялата бременност. Но засега съм при него.

# 261
  • Варна
Честито на всички с хубави новини днес от прегледите! Дано все така като по вода да ни върви нататък и през декември си гушкаме бебчетата! Simple Smile

fanFar /Emy/, и аз съм на мнение, че няма защо да се притесняваш. Ако наистина си в 5 г.с. и с тази апаратура наистина е нямало как да видиш ясно точицата. Стискам ти палци всичко да е наред и твоят бебчо да ти се развива нормално и скоро да видиш тупкащото сърчице! Simple Smile  Hug Hug Hug

# 262
Еми ти не беше ли с мен или се бъркам, защото аз съм в 7 г.с.?

# 263
Пантерке,така си мислех,но се оказа,че никой не ме пита колко дневен ми е цикъла,никой не взе предвид,че всеки месец ми закъснява с 4-5-6 дни...тоест има вариант да е станало и по-късно.На мен ми дадоха час при д-р Кръшков...дано с бебето ми всичко е наред.Толкова искам да се види ясно,да чуем сърчице...днес видях монитора,бледичко като от цигарен дим...но го видях-там си беше,да не говорим,че му изключи апаратурата по едно време,та я пуска наново.... newsm78 Praynig

# 264
Еми - вече съм сигурна, че не му е наред апарата на този доктор! Не се шашкай, сигурна съм, че всичко ще е наред! Мен при първия УЗ докторката ме пита не колко ми е дълъг МЦ, а директно - МЦ е на 30-31 дни, нали. Сакчето било с няколко дни по-малко заради дългия цикъл. Такива доктори дето не задават въпроси, а само шашкат пациентките са за бой! #Cussing out #2gunfire

Сега пък ММ каза, че утре само ще ме закара при Аг и ще отиде на работа... #2gunfire после ще ме вземе...Дано да чакам дълго, че да се върне от работа и да чуе и той сърчицето. Исках да си е момент за нас двамата, а не после да му разказвам...  ooooh!

# 265
Еми само не се шашкай, аз съм крайно разочарована от докторите, благодаря на по-силната си психика, на дъщеря ми, която е само на 7г, но ми дава много сили и на ММ, който е прекрасен   bouquet Не искам да мислиш лоши неща, макар да знам, че която от нас, каквото и да ти казва, ти ще си се страхуваш и ще ти минат всякакви неща, защото и аз в дадени моменти психясвам, но от личен опит ти казвам Бъди положителна  Hug Hug Hug Всичко ще е наред, помни това!!!

# 266
Като Ви чета и аз се шашкам от тези доктори  ooooh!!
NikoStorm дано заедно да чуете сърчицето  Hug!
4erna pantera аз съм също в 7г.с.  Hug!

# 267
И аз днес влязох в 7 седмица  Hug

vili123 благодаря! дано да успее  Praynig

# 268
  • Варна
Здравейте момичета! При преглед миналата седмица се установи че втория плоден сак не се развива, така че имаме само едно бебче. Определиха ми термин за 5 декември, но ще раждам секцио и най-вероятно ще бъде около средата на Ноември...така че можете да ме махнете от списъка в началото на темата. До скоро много ми се гадеше и нищо не ми се ядеше, но от няколко дни имам и киселини. Свалила съм 2 кг., но се чувствам добре. При първата бременност не съм се мазала с нищо и нямам нито една стрия по корема. Но сега мисля да си взема крема за стрии на Мустела. Казахме и на момиченцето ми което е Август ще става на 8 години, че ще става кака. Беше много изненадана и казваше, че я лъжем. Неискаше да повярва, но ден след ден взе да пита за това как е бебето.Успешна бременност момичета и приятен ден!

Bubinka84, и при мен беше така. Още на пъривя преглед видяхме 2 плодни сакчета, но в едното нямаше точица и АГ-то предположи, че става дума за синдром на изчезващия близнак. Като отидох след 1 седмица пак, другото сакче се беше абсорбирало и почти беше изчезнало. На теб казаха ли ти нещо подобно за такъв синдром? Simple Smile

# 269
Е,момичета моя първи преглед мина. Доктора ми честити и каза,че съм в 5 г.с и 6 дена. Питах го докато ме преглежда и гледах монитора,това ли е точицата,а той отговори,че вече е доста по-голямо от точица. За сърдечна дейност каза да отида края на май месец,вижда ми се много дълъг периода до тогава. Каза също,че сърцето се чува към 8-9г.с  Мислих,че след около 10 дни ще каже да отида. Не ми е изписвал нищо друго да пия,оставам си с фолиевата киселина. Голямо чакане ще падне сега,ама няма начин,така ще е  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт