Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 044
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
ротока, дъщеря ми беше с варицела м. октомври - мажех я с кремче, уж да не я сърби, но нямаше голям ефект. Първите дни бяха кошмар, после всичко отмина. Ако си карала варицела, няма проблем за теб и бебето.

Мики, благодаря за инфото за Шейново - моето секцио ще е по мед. причини (дори вече имам документа).

ivankaka, малки размери дрехи за бебчета видях в H&M - размер 45см. и 50см.

Вчера бях по лекари - очен, кардиолог, личен. Днес бях да давам кръв - изобщо изследвах се от всякъде. Всичко е ОК, но не съм чела новата тема (извинявам се за което).

# 136
здравейте момичета. аз пък до сега несъм имала проблеми с болничните и днес отивам в болницата за последен болничен преди 45 дневния и ми казаха че вече трябва да лежа в болницата заради проверки от ЗК. и сега съм в болницата и съм депресирана тук е голяма мизерия  Cry ooooh!

# 137

Заинтригувахте ме с тази арника. От къде си я взимате?

Аз си взимам лекарствата след прегледа от хомеопатичката, защото в аптеките има само ниски потенции и то само на най-често изполваните лекарства. Може да се поръча в потенция над 30 СН от хомеопатичната аптека на ул. Чаталджа в София, с куриер пристигат.

Барби
, ще те държат 3 дни и на 4-я ще те изпишат. Стискай зъби! Важното е, че не тисе налага дълъг престой!

# 138
Tedi, спирулина вземам само по 1 или максимум по 2 таблетки, от време на време даже пропускам. Моята разфасовка е от 500 мг. Simple Smile

# 139
Мики Благодаря  Hug
Tedi_Ati за спирулината, аз я приемам сутрин и вечер по 1табл. от 500 мг. По някога само сутрин.

# 140
  • София
Благодаря ви за бързите отговори момичета  Hug
И моята е от 500мг.
barbi824 много неприятно, дано бързо да те пуснат Simple Smile

# 141
Здравейте мамита !!! Голямо мъчение докато стигна темата да се запиша  Laughing Моят термин е на29.06  Hug  имахме страхове, че няма да докараме до края, и въпреки,че все още не е 100 %  сигурно реших и аз да се запиша   bouquet Очакваме момченце, в сряда бяхме на преглед бебока 2,280кг   bouquet

# 142
v.r.i. ти питай лекаря за Арниката, но лекарите обикновено са като коне с капаци в тази област. Ако арниката се прилага правилно може да донесе само ползи! Без да се натрапвам с мнения ми се ще пак да спомена, че е най-добре да избягвате прием на хомеопатични по боаронски начин, не е безвредно! Нашата хомеопатичка предния път ми даде Арника 200 СН веднага след раждането и 12 (или 24 часа, забравила съм точно) втора доза. Имах шевове, които на втория ден не усещах.
От нашата хом знам, че ако Арниката се приема дълго време преди раждането, дори в ниски потенции може да предизвика кръвоизлив и усложнения, от които би трябвало да пази ако се приема след раждането.

до-ре-Ми, наистина от такива "странични ефекти" се притеснявам, някъде бях чела наистина, че арниката можела да предизвика кръвоизлив, а това наистина страшно ме плаши. В началото на бременността ми имах кръвотечение и имаше голям риск за бебчето, та лежах в болница и сега само като си помисля за кръвоизлив и зле ми става. Лошото е, че аз нямам досег с хомеопат и ако се реша да приемам Арника, ще е след прочитане на много информация за това. Тези от вас, мами, които имат опит вече с нея, също да помагат  Peace

# 143
Магдалена добре дошла!   bouquet
Айде да питам само на мен ли не ми казват килограми за бебка като ходя на ЖК. Започвам да се притеснявам и да се ядосвам вече....  Thinking #Cussing out

# 144
  • Видин
Ехаа  ShockedКолко много сте изписали...

От 3 дни бебчо е решил да не ме оставя на мира,такова движение и ритане. Тази сутрин съм станала в 5 часа.От 14 май съм в 45 дневния болничен ,но мисля да не ходя на работа вече след празниците.С ходенето бях добре ,сега ме присвива я кръста , я корема. Моля се доки да ми спре вече фраксипарина след 1 седмица,че станах на лейка .Опитах в краката ,но не се получи.

до-ре-Ми на мен ми го изписаха след Гинипрала ,но не го пих.Ще видя довечера с какво трябваше да се приема и ще пиша.

Магдалена Величкова Моя термин е на 28.06 и бях миналата сряда на ЖК и бебо беше 1650кг.Вие сте май доста големички  newsm78 или бъркам нещо.

# 145
  • Шумен
И моят термин е 29.06 но сме колкото вас Milma

# 146
Магдалена добре дошла!   bouquet
Айде да питам само на мен ли не ми казват килограми за бебка като ходя на ЖК. Започвам да се притеснявам и да се ядосвам вече....  Thinking #Cussing out

Благодаря за топлото посрещане  Heart Eyes аз пък не зная колко см е бебчето, на амбулаторния лист трябва да ти пише кг   bouquet

# 147
Здравейтее  Hug
Ааааа пишете пишетее толкова обичам да ви чета, че и 10 страници да имам, сядам с интерес да чета, все едно е излязло дългоочаквано списание tooth

Да ви се похваля, че са ни спрели водата за днес  #2gunfire И естествено, аз пък точно сега съм мнооого жадна и много ми се пишка  Crazy Очаква се да я пуснат довечера в 21ч. чак...добре че имам няколко бутилки мин. вода, иначе щях да закъсам сериозно  Embarassed

Ротока - злато си! Hug Писах на продавачката за размера на нощниците, дано го докарат от дължина като за мен. Три нощници са ми достатъчно нали?
Арниката как ти казаха да я приемаш? Дали мога да ползвам същите инструкции?
Милия ти щерчо, като те чета ми става жал за детенцето. Аз имам белег от шарка точно на челото, в десетката  Mr. Green не са ме опазили от чесането съвсем...

mama_galka - и аз забелязвам връзка между движенията на бебко и контракциите, по принцип ги имам, но вчера се беше разшавал сериозно и може би затова бяха толкова силни чак до вечерта. Той сигурно вече е поне 2,5кг, как няма да контрахира бедната ми матчица  Laughing
Моят ММ също е в постоянен екшън покрай бременността ми, бременеем заедно, включително че му се дояжда каквото и на мен  Joy Добре, че е много спокоен по природа, иначе не знам  Crazy

Гаги при мен е точно така.  Peace
Благодарско, успокои ме   bouquet

Блонди, щом се чувстваш добре, според мен няма причина да си ограничаваш движението, напротив - радвай му се и вместо мен  Laughing Две мои колежки не се спряха до раждането, всичко им беше наред, работиха и тичаха по задачи до последно. А една моя позната в осмия месец ходиха на почивка в Тайланд  Crazy е това вече малко налудничаво ми се стори  Laughing

Е на мен вече някой да ми вземе компютъра, че се улях  blahblah smihesorry

# 148
Ехаа  ShockedКолко много сте изписали...

От 3 дни бебчо е решил да не ме оставя на мира,такова движение и ритане. Тази сутрин съм станала в 5 часа.От 14 май съм в 45 дневния болничен ,но мисля да не ходя на работа вече след празниците.С ходенето бях добре ,сега ме присвива я кръста , я корема. Моля се доки да ми спре вече фраксипарина след 1 седмица,че станах на лейка .Опитах в краката ,но не се получи.

до-ре-Ми на мен ми го изписаха след Гинипрала ,но не го пих.Ще видя довечера с какво трябваше да се приема и ще пиша.

Магдалена Величкова Моя термин е на 28.06 и бях миналата сряда на ЖК и бебо беше 1650кг.Вие сте май доста големички  newsm78 или бъркам нещо.

май май Shocked чак ме е страх, доктора толкова се радва а на мене ми се плаче  Laughing аз съм висока 156 см , но таткото е много висок  Laughing аз влизам на 15.05 э 45  дневния болничен  Hug с един ден разлика сме!!!   bouquet  искам нормално раждане, но май ще се размина, за това сега чета за тази Арника Simple Smile

# 149
ротока, дъщеря ми беше с варицела м. октомври - мажех я с кремче, уж да не я сърби, но нямаше голям ефект. Първите дни бяха кошмар, после всичко отмина. Ако си карала варицела, няма проблем за теб и бебето.

Мики, благодаря за инфото за Шейново - моето секцио ще е по мед. причини (дори вече имам документа).

ivankaka, малки размери дрехи за бебчета видях в H&M - размер 45см. и 50см.

Вчера бях по лекари - очен, кардиолог, личен. Днес бях да давам кръв - изобщо изследвах се от всякъде. Всичко е ОК, но не съм чела новата тема (извинявам се за което).

покрай вас и аз се успокоих с тази шарка, преди седмица я изкара малкия, последен се разболя от целия клас, доста леко я изкарахме , без температура, доста го сърбяха пъпчиците втория ден, но давах хомеопатично, което доста помогна за лекото преминаване, поне си мисля, че е така две мамита давахме от тези хапчета и мина леко другите три мамита не успяха да дават защото децата им не ги искаха и минаха доста по тежко  Sad бях се притеснила за бебчо, но от много четене разбран, че първите три месеца е опасно  и последните 5 дни преди раждането   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт