Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 493
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Аз също имам често втърдявания, понякога са доста, мисля че повечето са от бебето, а самата контракция я усещам като стягане и леко спиране на въздух -тези са по-редки. Обаче като се возя в кола или рейс-стават буквално през минути  ooooh! . АГ то ми каза-докато са без болка си ок.
Момето-чудесни новини  Hug

# 481
Мерси Моме ето ги:

Хематология
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат     Единици          Референтни граници
Пълна Кръвна Картина   *   Профил   Виж по-долу
Хемоглобин( Hb )                        129      g/l                       М (140 - 180); Ж (120- 160)
Еритроцити (RBC)                        3.83      T/l                        М (4.50 -6.00); Ж (4.20 - 5.40)
Левкоцити(WBC)                         11.1      G/l                          4.0 - 10.0
Хематокрит(HCT)                         0.366       l/l                         М (0.40 - 0.54); Ж(0.36 - 0.47)
Тромбоцити(PLT)                           159      G/l                                150 - 450
MCV (среден обем на RBC)         95.6       fl                         М (85 - 89); Ж (82 - 92)
MCH (ср. конц. на Hb в RBC)         33.7      pg                             26 - 31
MCHC ( ср.конц. на Hb във всички RBC)   352.0   g/l       М (295 - 345); Ж (320 - 360)
RDW (разпрeд. на RBC по големина)   12.4   %                         11.5 - 14.5
PCT (тромбокрит)                            2.0      l/l                              0.2 - 4.5
MPV (ср.обем на PLT)                  12.5      fl                               7.2 - 11.5
PDW (разпред. на PLT по големина)   18.7   %                       15.5 - 30.5
Урини
Име на теста (изследването)   Резултат                    Единици                                 Референтни граници
Седимент   2-3 левкоцита , бактерии , епителни кл. , к-ли пик. к-на      
Химично изследване   *   Профил   Виж по-долу
Белтък                                    ( - ) Отрицателен             g/L   
Билирубин                            ( - ) Отрицателен      
Уробилиноген   Неувеличен   µmol/l   
Други
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
*Венепункция   $      

# 482
Nelkata имаш бактерии в урината- пусни стерилна, за да си сигурна дали урината не е била замърсена
Другите неща смятам, че са нормални, мойте левкоцити са почти на горна граница, но ти си по-напред със седмиците  Thinking

# 483

Nelkata имаш бактерии в урината- пусни стерилна, за да си сигурна дали урината не е била замърсена
Другите неща смятам, че са нормални, мойте левкоцити са почти на горна граница, но ти си по-напред със седмиците  Thinking

Мерси Елси аз днес след обед ще звъня на док да го питам,но все пак реших да се консултирам и тук.Ще ми напишеш ли на лични за склада на брезовска

# 484
Имаш лично съобщение  Peace

# 485
*mama*na*viki* прекрасна градинка си направила,сега ти се полага нужната почивка Grinning
Elsi86 много точно си го обяснила за контракциите-и аз по няколко пъти усещам такова стягане със спиране на въздуха,но без болка.А от 2 дена малкия човек не се спира и ме рита точно в стомаха,но и еподпряло като че ли някъде-получавам като прилошаване.Не мога да ям,все едно ми стига до горе.Вместо да качвам кг,започнах да смъквам.
 nelkata88 и при мен винаги излизат бактерии в урината,но при стерилна и посявка нищо не се изолира.А хемоглобина ти е убиец-браво.
Аз след малко отивам на зъболекар и ми е леко притеснено Confused

# 486
И при мен веднъж излизнаха бактерии, пуснах стерилна-беше ок. После се усетих защо се беше получило -доки ми взе секрет за МК и аз веднага и урина дадох. На следващата МБ питах сестрата и тя каза, че не е редно същия ден да дадеш и урина, защото може да излезнат глупости. Така вече знам -купувам си контейнерче от аптеката и на другия ден го пълня и предавам  Peace

# 487
Моите са 10-15 левкоцити.Почти убедена съм,че е замърсена пробата.Винаги си нося урината от вкъщи и пишкам след като се измия хубаво само с вода.В стерилна чашка ,средна порция.Този път не беше така,защото не знаех,че са ми пуснали и урина ,а имам бяло течение,което според мен е замърсило.Ще пусна и стерилна,ама ще видя утре ще прежалят ли направление или ще я плащам  Peace

Контракции имам постоянно.Вечер имам и менструална тежест,за сега няма развитие ,но много се надявам да изкарам до плановото секцио,защото изобщо не ми се нрави идеята за спешно такова  Rolling Eyes Praynig

# 488
Здравейте мамчета. НА  мен пък всеки път когато ходя за болничен ми взимат кръв и урина, но нито един път несъм ги виждала тези изследвания, а само ми казват че всичко е наред каквото и да знаяи това  Thinking. За подуването на краката и аз го имам дори и на пръстите на ръцете сутрин е по- малко, но пак го има. Кръвното ми е 110/70 или 120/80. Контракций си имам всеки ден по доста, понякога са и леко болезнени, пия си магнерота, но пак си ги има, беба е седалищно, но ми казаха,че могла да се обърне в последният момент и да ви кажа малко съм притеснена да стоя и просто да си чакам дали ще се обърне или не в последният момент.Слънчев и прекрасен без болежки ден на всички   bouquet

# 489
Втвърдявания на корема и аз имам доста по-често от около месец, особено в колата и то на неравен път, от друскането е явно.
Вчера ходих при Троянчев за второ мнение относно последното изказване - за по-големите размери на главичката. Искам първо да похваля Троянчев - невероятен специалист във феталната и разбира се много добра апаратура. Около 15 мин замерва само главичката и още толкова останалите части на тялото. Успокои ме с думите - бебето ти е здраво, просто расте едро. Няма хидроцефалия, дебелина на мозъчна кора, мозъчни гънки и още много др неща изброи са си в норма. Но не се надявай да се обърне главично, така се е настанил, че едва ли.
Момичета да ви питам в коя седмица се правят последните кръвни изследвания?

# 490
Втвърдявания на корема и аз имам доста по-често от около месец, особено в колата и то на неравен път, от друскането е явно.
Вчера ходих при Троянчев за второ мнение относно последното изказване - за по-големите размери на главичката. Искам първо да похваля Троянчев - невероятен специалист във феталната и разбира се много добра апаратура. Около 15 мин замерва само главичката и още толкова останалите части на тялото. Успокои ме с думите - бебето ти е здраво, просто расте едро. Няма хидроцефалия, дебелина на мозъчна кора, мозъчни гънки и още много др неща изброи са си в норма. Но не се надявай да се обърне главично, така се е настанил, че едва ли.
Момичета да ви питам в коя седмица се правят последните кръвни изследвания?

на мен ми ги правиха началото на 8-мия месец

# 491
Аз се връщам от ЖК. Бебка пак ме  Crazy . Ехографът показа 2.800 кг! Краят на 34 седмица съм. По ехографски размери терминът се мести от 11 на 1 юни. Док ме пита колко големи са били миналите бебета, очевидно и той се впечатли.
Кръвното и аз го свалям. Сега беше 100 на 70.
Взеха ми секрет профилактично и пуснахме пак кръв, за да видим има ли ефект от тотемата.
Хубавата новина е че бебка се е обърнала надолу, браво на нея.

Направих малко покупки, включително еднократни гащи и превръзки на Канпол, изглеждат ми ок, доволна съм,  а и не са скъпи.

# 492
Amilia Pond, това за обръщането на мъничката е супер! Simple Smile   Може и да се обърнат седалищните бебчета в последния ден, така че спокойно!

Аз обявявам тотален бойкот на тия еднократни бикини, ужасно неудобни са (такива едни от тънка прозрачна материя с ластик отгоре и на отворите на краката), хем взех възможно най-големия размер...Много ме е яд сега, ще ги изхвърля просто. Някоя мама беше писала, че ще си вземе евтини памучни бикини, мисля точно това да направя, че не виждам за такива извънстандартни дами като мен ( и все пак не съм 100 кила бе, хора! Simple Smile ) какви алтернативи има. Остана ми да проверя в санитарните магазини около болниците ( чувала съм за един до Шейново) и ако и там не намеря нещо, което се разтяга и не опъва, следват магазините за бельо, пък ако ще и да хвърлям после, но поне да ми е удобно...Ами то при свалянето на въпросните "бикини" се разпокъсаха, толкова са крехки ( марка Baby ono, но същия тип като масово предлаганите). Добре че направих суха тренировка в домашни условия  Grinning

# 493
за въпросните "бикини" ме посъветваха, ако искам да ги заместя с изрязан стар чорапогащник от тънките. Същата работа вършел и било по-удобно  Peace

# 494
Момичета днес май времето се очертава хубаво за разходки  Hug Надявам се,че всички сте добре и бебоците не бързат да идват  Praynig
Искам да ви попитам един малко формален въпрос,когато майката и бащата нямат сключен брак,бащата си припознава детето,но на чии адрес ще се води бебето  Rolling Eyes понеже от години живея в Пловдив с мъжа ми,но по лична карта адреса ми е в друг град,трябва ли да си сменя адреса по лична карта в Пловдив,или просто записваме бебка на адреса на бащата,където и аз си жевея де,но не по документ  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт