Мама и тате с нетърпение чакат вече да прегърнат малкото ЮНСКО човече - 14

• 30 024
  • 724
  •   1
Отговори
# 645

Още едно питане, може ли някой, който вече е свършил тази важна задача да ми сподели като за прости хора, как дефакто става уговорката с педиатър? И самото записване как и кога се случва? Много благодаря предварително!

Нашата лична лекарка е педиатър и един път просто я питахме дали ще вземе и бебо и тя мн се зарадва Simple Smile каза, че сега не трябва нещо да се прави, а като се роди бебето да й се обадим и като вземем акта за раждане, ще й занесем копие да си го регистрира или нещо такова.

флейка, стаята е супер newsm10

# 646
флейка, стаята е страхотна просто !!!  bouquet
Аз се връщам от консултация всико е наред със записа ми няма никакви контранции ,шийката ми няма скъсяване а бебка е 3100 Mr. Green
Доктора ми каза ,"Ооооо това бебе е готово ! и аз ей така  Shocked
Каза че вторите се раждали по големи от първите моето първото е 3750  казах на мъжа ми и той вика браво браво викам браво ама няма от тебе да излиза хахаха Laughing
Попитах доки за 3750 ми направиха разрез за 3 шева а сега ако е по голямо до кокълчетата ли ще ме срежат  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 647
  • София
Мама на Вики, разсмя ме, браво за хубавите новини! Нека си расте бебка, пък все ще излезе, няма страшно Simple Smile

И на мен ми харесва заглавието на Miss Blondy

v.r.i, и аз имам дни, в които бебо почти не се обажда, но док каза, че е нормално, и то било човек с различни настроения Simple Smile А иначе - и аз все си потварям, че всичко ще изтърпя, само да седи на топло по-близо до термин Simple Smile

Покрай стаята на Флейка се замислих -сами ли ще спят бебчетата ви? При нас по-скоро ММ ще "освободи" нашата спалня, ако иска, за да се наспива поне той. Така ми се струва, че ще е по-удобно за мен, вместо да притичвам нощем до бебето. Макар че, от друга страна, като сложим кошара в спалнята така ще отеснее, че ще трябва да прелитаме вътре Laughing

# 648
little afternoon благодаря за разяснението относно болничния.
Флейка чудесно сте се справили със стаята
И мен ме интересува това с педиатъра, как и кога се случва.

# 649
Pati111 Ние сме си решили бебчо да си е отделно от началото още, макар че в другия край на стаята има разтегателно диванче за спешни случаи. Заради това "да ми е по-лесно да не се разхождам" всички мои познати мами пищят, че с месеци и години не могат да си преместят децата самостоятелно. Онези,които са ги отделили отначало са щастливи от избора си. Всеки си преценява за себе си, но аз лично смятам да се разхождам между стаите, хем ще изгоря калориите по-бързо Wink

# 650
Gaggi твоя много кротък ми се стори. Глас не му се чуваше, нито по време на визитация, нито в манипулационната. Иначе на теб съм ти казала-като те приемат викането остави на мен. Днес установих, че не са ме забравили   Mr. Green

Покрай стаята на Флейка се замислих -сами ли ще спят бебчетата ви? При нас по-скоро ММ ще "освободи" нашата спалня, ако иска, за да се наспива поне той. Така ми се струва, че ще е по-удобно за мен, вместо да притичвам нощем до бебето. Макар че, от друга страна, като сложим кошара в спалнята така ще отеснее, че ще трябва да прелитаме вътре Laughing

Живи и здрави ще си е сам в стаята. Понеже няма да махаме нито едно от животните ще ми е по-лесно така да си е в стаята, иначе няма да го оставят на мира   Crazy

И една снимка на малкото рогато човече за всички мами, които ни подкрепят през цялото време  Heart Eyes  bouquet

# 651
Mama na viki - на теб ти е лесно - като родиш и направо на детска го пускаш Joy

Нашата педиатърка миналият път дойде у нас в деня, в който ни изписаха. Провери рефлексите на бебето, каза ни как да се храним, къпем и как да си правим масаж (с леко погалване на крачетата и ръчичките). Сега понеже се пенсионира, живот и здраве бебка ще я запишем при друг педиатър, с когото тя е говорила. Съответно ми каза, че предварително нищо не трябва да правя Simple Smile

# 652
  • Германия
Гаги, схващането на прасеца го има и при мен. В шестия месец ми се появяваше почти всяка седмица и болеше по 3 дни.. Тъкмо се радвах, че съм го минала този период и в неделя пак същото..  ooooh!
Относно дрехите за родилното - при мен това е изискване от самата болница - не мога да напускам сградата с болничните дрехи.. А ми се иска много да излизам на чист въздух по време на свижданията, щом е позволено.. Иначе и на мен ми се струва много багажа, милото ми се подиграва "Ти цялата покъщнина си замъкнала, в болницата ли ще се местиш"  hahaha

# 653
Белисима - разкошен е (пу-пу) Дават ли ти вече да го кърмиш?

# 654
Белисима - разкошен е (пу-пу) Дават ли ти вече да го кърмиш?

Не, още даже не искат да му дават кърма по незнайни за мен причини. Уж след празниците щели да почнат  Tired п.с Днес чак не можах да го позная без тоя апарат   Crazy

# 655
deni_k в такава тема има нужда точно от вашето присъствие HugПоздравления за инициативата!
флейка прекрасно сте се справили с детската стая-слънчева и уютна,отначало и аз я обърках със снимка от каталог Embarassed
Мама на Вики чудни новини-голямо бебче ще чакате май Grinning
Заглавието на Miss Blondy е идеално за нова тема. Grinning
За избора на педиатър и първия път и сега питахме избрания лекар съгласен ли е да поеме бебето и ако се съгласи процедурата е след като се прибере мама с бебо вкъщи да звънне на избрания педиатър.На дъщеря ми педиатърката още на следващия ден дойде вкъщи на оглед,обясни всичко като за начало много подробно-температура в стаята,за кърменето,за къпането,спане и т.н.
Белисима прекрасен е малкия мъж Hug

# 656
Ох, Белисима, направо така се усмихнах на снимката на Петърчо.. направо много мило ми стана:)

Да расте здрав и силен!  Hug

# 657
Белисима, прекрасен е! да сте здрави и най-вече спокойни и той и всички около него, че след тая борба голямо глезене предстои  Hug

# 658
Да е жив и здрав сладкия Петър , браво силно момче е   bouquet Hug

# 659
  • Шумен
Белисима прекрасен е малкия сладур  Heart Eyes
Флейка страхотна е стаята като от списание  Hug

Общи условия

Активация на акаунт